Ρόδος: Άνοιξε τον φάκελο και είδε αυτό τον λογαριασμό από τράπεζα – Η επιστολή και η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου (Φωτό)!

44

 

Ένας από τους φακέλους στην είσοδο του σπιτιού του, έκρυβε το περιεχόμενο που βλέπετε στη φωτογραφία…

Επιστολή διαμαρτυρίας στην εφημερίδα »Ροδιακή», έστειλε κάτοικος του νησιού, που έλαβε ειδοποίηση στο σπίτι του από τράπεζα, επειδή χρωστούσε το ποσό των 3 λεπτών από παλαιότερη συναλλαγή που είχε. Ο ίδιος αναρωτιέται αν οι αρμόδιοι της τράπεζας σε κεντρικό επίπεδο, είχαν υπολογίσει προηγουμένως το κόστος σε έξοδα που απαιτείται, δεδομένου ότι ήταν πολύ υψηλότερο από αυτό που είχαν να… λαμβάνουν.
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
Αναλυτικά η επιστολή

«Κύριε Διευθυντά, Το είδατε; Πιστέψτε το. Είναι άκρως ελληνικό! Κάποτε (δεν θυμάμαι καν πότε) έκλεισα και πλήρωσα τον χρεωστικό λογαριασμό στην τράπεζα. Τώρα μου ήλθε το υπόλοιπο. Μόλις 0,03 ευρώ! Τρία λεπτά δηλαδή. Για να βγει αυτό το υπόλοιπο, λειτούργησε βεβαίως κάποιο μηχανογραφικό κέντρο. Λειτούργησε κάποιο εκτυπωτικό που κατανάλωσε ενέργεια και μελάνι. Χρησιμοποιήθηκε γραφική ύλη. Το χαρτί με κάποιο χέρι ή με κάποιον τρόπο, μπήκε σε κάποιον φάκελλο. Κάποιος το παρέδωσε στη συνέχεια στο ταχυδρομείο, όπου καταβλήθηκαν ταχυδρομικά τέλη αποστολής.

Τι να πω άλλο; Να κοστολογήσω όλα αυτά που κόστισαν το λιγότερο ένα έως ενάμιση ευρώ; Να αναλογισθώ πόσα τέτοια γίνονται σε όλη την Ελλάδα; Να ρωτήσω την τράπεζα γιατί ο μηχανισμός της δεν μου επέτρεψε να έχω καταβάλλει αυτά τα 0,03 ευρώ όταν εξόφλησα όσα χρωστούσα; Να πάρω μαζί μου στο γκισέ του ταμείου χαρτονόμισμα των 200 ή των 500 ευρώ και να πληρώσω και να περιμένω τα ρέστα;

Ελπίζω να με συμβουλεύσει κάποιος. Πάντως, όπως και να έχει εγώ θα πληρώσω το χρέος μου. Από φόβο μην τυχόν και ανέβει το ποσό αυτό που χρειάζεται η τράπεζα για ανακεφαλαιοποίηση κατά 0,03 ευρώ κι έτσι τιναχτεί στον αέρα η συμφωνία του Τσίπρα με την ΕΚΤ. Έχω… χρήματα μέσα σε μια μαξιλαροθήκη τρίτο συρτάρι δεξιά στην ντουλάπα μου! Έ, ρε δραχμή που μας χρειάζεται…! Αχρείοι..! Με εκτίμηση, Κώστας Σαρρής

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

Πηγή: rodiaki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here