Σας παρουσιάζουμε το βιβλίο της Ελένη Τσάγκα ‘Το Δίλημμα του Σκαντζόχοιρου”!!! (PHOTOS)

150

Kυκλοφόρησε το νέο ερωτικό χιουμοριστικό μυθιστόρημα της δημοσιογράφου, Ελένης Τσαγκά «ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΥ» από τις εκδόσεις «Ωκεανίδα».
Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα με γρήγορη πλοκή που δεν σε αφήνει να το αφήσεις! Περίεργοι έρωτες, αστυνομική πλοκή και αστείρευτο χιούμορ είναι τα … «συστατικά» του σκαντζόχοιρου που χαρακτηρίζεται ως κλασικό και σύγχρονο μαζί, που η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη, που η υπερβατικότητα συναντά με αρμονία την απλή καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας.

Γιατί μέσα στον «σκαντζόχοιρο» η κάθε γυναίκα μπορεί να βρει στιγμιότυπα από την ζωή της. Ο σκαντζόχοιρος πληγώνει με τα αγκάθια του τον σύντροφο του και ταυτόχρονα πληγώνεται. Το ίδιο και η Γεωργία η ηρωίδα της ιστορίας.  

To dilhmma tou skantzoxoirou_Cover.jpg

Μιας ιστορίας που είναι ρομαντική και ρεαλιστική μαζί, που συνδυάζει το χιούμορ με την αγωνία. Ο «σκαντζόχοιρος» είναι ο καθρέφτης των σύγχρονων σχέσεων που τις μεταμορφώνει σε αληθινή περιπέτεια και που επιφυλάσσει ένα τέλος που θα σας αφήσει άφωνους.

Παραθέτουμε το οπισθόφυλλο: 

«Είτε για να ζεσταθούν είτε για να ζευγαρώσουν, οι σκαντζόχοιροι όταν πλησιάζουν ο ένας τον άλλο πληγώνονται από τα αγκάθια του συντρόφου τους. Πονάνε. Το ίδιο συμβαίνει συχνά και με τους εραστές. H υπερβολική οικειότητα κάποια στιγμή τραυματίζει κι απογοητεύει.

«Τελικά υπάρχει ασφαλής απόσταση ανάμεσα στο πολύ κοντά που πληγώνει και στο πολύ μακριά που παγώνει;» αναρωτιέται η Γεωργία, η ραδιοφωνική παραγωγός στο μεγαλύτερο σταθμό της πόλης, που ζούσε μια ήρεμη και βαρετή ζωή για πολλά χρόνια δίπλα στον εφηβικό της έρωτα κι ας τον είχε πιάσει αρκετές φορές με άλλες γυναίκες. Και μετά… ξύπνησε!

Κι αποφάσισε να πιει τη ζωή με το μπουρί της σόμπας ψάχνοντας ταυτόχρονα για το μεγάλο έρωτα. Απογοητεύεται όμως από τους άντρες και πληγώνεται, αλλά και κείνη τους πληγώνει χωρίς οίκτο. Και τους αποτελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες. Αλλά ούτε μία στιγμή δεν εγκαταλείπει. Γιατί μπορεί στα 20 της να αισθανόταν σαράντα, τώρα όμως στα τριάντα και βάλε νιώθει 20 και βγάλε. Και δεν φοβάται πια να ζήσει, να ερωτευτεί, να ρισκάρει, φοβάται μόνο το μυστηριώδη άγνωστο που της στέλνει μήλα και ανθοδέσμες, και στο τέλος φτάνει να απειλεί την ίδια της τη ζωή».

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

star.gr