Σε πορνό του Σειρηνάκη ο Σπαλιάρας;

350

 

Ταινία- πρόταση για τον “Mr 4.000” ετοιμάζει ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ύστερα από το παράπονο του Γιάννη Σπαλιάρα στο βραδινό talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

«Γιατί, ρε Δημήτρη, δηλαδή τι άλλο περιμένεις να γίνει;», είπε αστειευόμενος ο ηθοποιός και μοντέλο κοιτώντας την κάμερα.

 

Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε τη θρυλική ατάκα «Έχω κάνει έρωτα με 4.000 κοπέλες», με αποτέλεσμα να γίνει viral. Όταν ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν του έχει γίνει ποτέ πρόταση να παίξει σε ερωτική ταινία, έκανε χιούμορ λέγοντας ότι απογοητεύτηκε που δεν του τηλεφώνησε ο γνωστός παραγωγός ερωτικών ταινιών μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την περίφημη δήλωσή του για να του προτείνει συνεργασία.

 

Λίγες μέρες μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή, οι φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Σειρηνάκη να τηλεφωνεί τελικά στο μοντέλο, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν.

 

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα “Espresso” ο παραγωγός της εταιρείας Sirina όλα είναι έτοιμα για να πέσει η πρόταση στο τραπέζι. Ωστόσο, ο Σειρηνάκης δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το “καυτό” θέμα από τη στιγμή που δεν έχουν γίνει ακόμη οι συζητήσεις με το γνωστό μοντέλο.

 

«Οι συνεργάτες μου κι εγώ έχουμε καταλήξει και στην αμοιβή που θα συνοδεύει την πρόταση και αν ο Γιάννης την αποδεχτεί, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ο αριθμός 4.000 θα χρησιμοποιηθεί στον τίτλο του φιλμ», σημειώνει ο πετυχημένος παραγωγός στην ” Espresso”.

 

Όπως ψιθυρίζεται, το ποσό της αμοιβής που θα προταθεί ως δέλεαρ στον Σπαλιάρα προκειμένου να αναλάβει ερωτική δράση μπροστά στην κάμερα θα είναι εξαψήφιο, ενώ η ολοκληρωμένη πρόταση του Σειρηνάκη θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή του όχι σε μία αλλά σε τρεις παραγωγές.

 

«Δεν του έχω τηλεφωνήσει ακόμη. Θα το κάνω όμως, αφού ολοκληρωθούν όλες οι λεπτομέρειες για την πρόταση που θα έχει», δήλωσε στην “Espresso” ο παραγωγός.
Για την ώρα ο “Mr 4.000” δηλώνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να κάνει κάτι τόσο τολμηρό. Όμως, τα λεφτά είναι πολλά.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

 

Πηγή metrosport.gr