ΣΟΚ!!! Έκανε 7 παιδιά με την κόρη του…

51

 

Η είδηση της σύλληψης ενός άντρα ο οποίος φέρεται ότι απέκτησε επτά παιδιά από την κόρη του, έπειτα από χρόνια κακοποίησης, έχει σοκάρει την κοινή γνώμη της Αργεντινής. Όπως γράφει το El Tribuno, ο 56χρονος άντρας συνελήφθη όταν η κόρη του, σήμερα 31 ετών, εμφανίστηκε σε ιατρείο κατόπιν ραντεβού μαζί με ένα από τα παιδιά της. Εκεί, ο γιατρός ζήτησε να μάθει ποιος ήταν ο πατέρας του παιδιού της και εκείνη εξήγησε πως ήταν ο βιολογικός της πατέρας.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν επενέβησαν οι αρχές μετά τις αποκαλύψεις της κόρης, η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της τη βίαζε από την ηλικία των 9 και ότι είχε αποκτήσει άλλα έξι παιδιά μαζί του. Κατήγγειλε ότι οι βιασμοί ξεκίνησαν όταν πέθανε η μητέρα της, και πως ο πατέρας της της είχε ανακοινώσει πως θα αναλάμβανε χρέη «νέας συζύγου».

«Με κακοποιούσε από εννέα ετών. Με χτυπούσε και με κυνηγούσε σε όλο το σπίτι με μια ξύλινη λάμπα όταν με έβλεπε να μιλώ με γείτονες ή όταν απλά ήθελε να με βιάσει. Με απειλούσε συνεχώς και πάντα φοβόμουν για τη ζωή μου. Μου έλεγε ότι θα με σκότωνε αν αποκάλυπτα το παραμικρό», είπε η ίδια σε τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δεκαετίες κακοποίησης λάμβαναν χώρα στην επαρχία Las Termas de Rio Hondo.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr