ΣΟΚ!! Οι Τούρκοι πιστεύουν ότι το sex γίνεται από…???

158

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε μια ιερόδουλη από την Τουρκία, μιλώντας σε δημοσιογράφο του BBC.

Φιλοξενούμενη στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Sex in strange places» (σεξ σε παράξενα μέρη), η ιερόδουλη αποκάλυψε στη Stacey Dooley, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ της στους «γειτονικούς» οίκους ανοχής, τα απόκρυφα σεξουαλικά μυστικά των Τούρκων που μόνο προχωρημένους δεν του λες!

Η Χούλια, εκμυστηρεύτηκε ότι εργάζεται ως πόρνη από την ηλικία των 15 ετών χωρίς να το ξέρουν οι γονείς της, τρέμοντας μάλιστα στην ιδέα να το αποκαλύψουν.

Αυτό ωστόσο που άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Βρετανίδα δημοσιογράφο είναι η αποκάλυψή της ότι οι περισσότεροι άντρες που επισκέπτονται τους οίκους ανοχής στην Τουρκία νομίζουν ότι το σεξ γίνεται από τον… αφαλό!

Η Stacey Dooley παρά την πλούσια εμπειρία της στον αγοραίο έρωτα όλου σχεδόν του κόσμου, τόνισε μάλιστα ότι δεν έχει ακούσει ποτέ, όχι κάτι αντίστοιχο, αλλά κάτι που να πλησιάζει καν στη μαρτυρία της Τουρκάλας.

«Είναι από τα πιο παράξενα πράγματα που έχω ακούσει. Έχω μιλήσει με πολλές ιερόδουλες σε όλο τον κόσμο και αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο», δήλωσε έκπληκτη.

Η Χούλια υποστήριξε πάντως ότι για την άγνοια των ανδρών στα του σεξ οφείλεται η παντελής έλλειψη σεξουαλικής εκπαίδευσης στην Τουρκία, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως αν δεν υπήρχαν οι ιερόδουλες να δείξουν στους Τούρκους πώς να το κάνουν, πολλοί θα είχαν σκοτώσει τη γυναίκα τους από την πρώτη νύχτα του γάμου τους!

Και αυτό γιατί η παρθενία στην Τουρκία είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση τιμής.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο