ΣΟΚ! Στα δίχτυα του ηλεκτρονικού εγκλήματος οι ΚΡΑΚΕΡ του Παντελή Παντελίδη…

95

 

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση στα media πως κακοποιοί χάκερ λεηλάτησαν του λογαριασμούς στα social media του Παντελή Παντελίδη, με αποτέλεσμα να υφαρπάξουν προσωπικά στοιχεία (βίντεο, φωτογραφίες) αλλά και λογαριασμούς τραπεζικούς, με αποτέλεσμα να κάνουν φτερά πάνω από 200.000 ευρώ και όχι μόνο αυτό…Χάθηκαν επίσης τραγούδια που είχε γράψει ο τραγουδιστης, οι πληροφορίες μιλάνε στο Youweekly.gr, για πάνω από 200! Χάθηκαν βίντεο με στιγμές του Παντελίδη και της οικογένειας του που πωλούνται σε εφημερίδες και site προς 5.000 ευρώ το ένα και άλλα πολλά… (Δείτε εδώ)

Οι συντάκτες του Youweekly.gr, προσπάθησαν να μάθουν πού ακριβώς βρίσκεται η αστυνομία στην προσπάθεια εντοπισμού των χάκερ του Παντελίδη και πραγματικά βγάλαμε λαβράκι… Μπορεί να μην γίνονται ακόμη επίσημες ανακοινώσεις, αλλά από τις πηγές μας μάθαμε τα εξής ενδιαφέροντα: Πρώτα απ’ όλα πηγή του Youweekly.grμας λέει: «Οι τύποι ήταν επαγγελματίες που έκαναν την δουλειά και στοχοποίησαν τους λογαριασμους του Παντελίδη από το πρώτο λεπτό που έγινε γνωστός ο θάνατός του. Επιτέθηκαν κατευθείαν χωρίς να χάσουν ούτε λεπτό…».

Αυτό είναι το πόρισμα για το τροχαίο του Παντελιδη: «Ούτε ο Παντελής, ούτε η Φρόσω…»

Τον ρωτάμε αν οι χάκερ έχουν αφήσει ίχνη πίσω τους:«Πρώτα απ’ όλα κακός εσείς οι δημοσιογράφοι τους λέτε χάκερ. Χάκερ λέγονται εκείνοι που μπορεί να εισβάλλουν σε έναν λογαριασμό, χωρίς όμως να προσκομίσουν οικονομικό όφελος από την επίθεση. Αυτοί που έκαναν την ζημεία, στην οικογένεια του Παντελίδη, ονομάζονται κράκερ… και αυτό που κάνανε στην δική μας ωρολογία ονομάζεται «κράκινγκ». Το κράκινγκ λοιπόν, αυτό που έκαναν, πάντα αφήνει ίχνη και εξαρτάται η επιτυχία των διωκτικών αρχών, από το πόσο γρήγορα θα εντοπιστούν και με ποιον τρόπο θα σβήσουν τα ίχνη τους! Δυστυχώς για λόγους αρχής δεν μπορώ να σας αποκαλύψω αν άφησαν ίχνη ή όχι, αλλά μπορώ να σας πω ότι τους κυνηγάμε από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε από την οικογένεια για το συμβάν» 

Το Youweekly.gr αποκαλύπτει, ότι σην υπόθεση των κράκερ, όπως τους λέει η αστυνομία, της υπόθεσης του Παντελίδη, έχουν αμοληθεί δύο πολύ έμπειρα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνεργάτες εξωτερικοί της αστυνομίας, που στο παρελθόν είχαν υπάρξει οι ίδιοι εξαιρετικοί χάκερ. Εδώ και 2 χρόνια έχουν ενταχθεί στους συνεργάτες της ελληνικής αστυνομίας με προτοβουλία του πρώην διοικητή του ηλεκτρονικού εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη. Αυτοί λοιπόν οι δύο πολύ έμπειροι συνεργάτες της ελληνικής αστυνομίας, αποτελούν αυτή την στιγμή την δύναμη πυρός για τον εντοπισμό των αδίστακτων εγκληματιών που κράκαραν τους λογαριασμούς του Παντελίδη.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

youweekly.gr