ΣΟΚ!!! Στο νοσοκομείο 400 εργαζόμενοι της «Victoria Secret»… Τι συνέβη???

63

 

 

Περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι της βιομηχανίας εσωρούχων «Victoria Secret» μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση.

Μπορεί το σόου της Victoria Secret να είναι το πιο λαμπερό και ακριβοπληρωμένο πάρτι μόδας στον κόσμο, αλλά δεν είναι τόσο λαμπερά τα πράγματα και για τους εργαζόμενους της.

Χιλιάδες εργαζόμενοι στο Βιετνάμ, όπου είναι τα εργοστάσια του brand, κατασκευάζουν καθημερινά αξεσουάρ, αρώματα, εσώρουχα, καλλυντικά και άλλα πολλά γυναικεία προϊόντα Victoria Secret.

Τα 2/3 των εργαζομένων, ωστόσο, ήταν άτυχα, καθώς νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Βιετνάμ έχοντας πάθει τροφική δηλητηρίαση, μετά από το μεσημεριανό φαγητό στην καντίνα του εργοστασίου.

 

Περίπου 650 εργαζόμενοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων γυναίκες, λίγη ώρα μετά το μεσημεριανό φαγητό άρχισαν να υποφέρουν από ζαλάδες, ναυτίες, κοιλόπονο και πονοκέφαλο.

Τα συμπτώματα φαίνονται να οφείλονται στο φαγητό της καντίνας, το οποίο ήταν ένα γεύμα με ρύζι, ψάρι ή κρέας, λαχανικά και γιαούρτι.

O Pham Thu Xanh, διευθυντής του τμήματος υγειονομικής περίθαλψης στο νοσοκομείο Hai Phong, δήλωσε ότι 223 εργαζόμενοι παρέμειναν προληπτικά στο νοσοκομείο έχοντας ήπια συμπτώματα.

 

Οι αρχές διερευνούν το αίτιο που έκανε 650  εργαζόμενους να αρρωστήσουν, ενώ η εταιρία τροφίμων σταμάτησε να στέλνει προμήθειες στο εργοστάσιο, μέχρι να βρεθεί τι έφταιξε.

Η βιομηχανία εσωρούχων Victoria Secret απασχολεί συνολικά 15.000 με 20.000 εργαζόμενους, ενώ τα περισσότερα εργοστάσιά της βρίσκονται στο Βιετνάμ.

 

Να σημειωθεί πως έχουν ξαναυπάρξει περιστατικά με κρούσματα μαζικής τροφικής δηλητηρίασης στην χώρα τον τελευταίο χρόνο, τα οποία όλο και αυξάνονται.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr