Σταύρος Νικολαϊδης: ”Ατυχήσαμε 2 φορές να γίνουμε γονείς…” (VIDEO)

60

 

 

Για τις προσπάθειες τους να γίνουν γονείς μαζί με τη σύζυγο του Γιώτα, ο Σταύρος Νικολαΐδης έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις αποβολές που κόστισαν στο ζευγάρι.

Ο ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «NaMaSte» και αναφερόμενος στο θέμα αυτό δήλωσε:
«Είναι η ώρα μου να γίνω πατέρας. Αυτό είναι κάτι που μας λείπει. Σίγουρα δεν το περάσαμε το ίδιο. Εκείνη ήταν στο κρεβάτι, εκείνη ήταν στο χειρουργείο, δεν ήταν το ίδιο. Ωστόσο, η έλλειψη χτυπάει και τους δύο όταν είναι κάτι που το θες πάρα πολύ.

Την έχουμε σκεφτεί την υιοθεσία, αλλά ξέρω ότι στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Με την οικονομική κατάσταση που έχω εγώ δεν υπάρχει περίπτωση. Ούτε σκυλί δεν θα μου έδιναν, έτσι όπως είναι ο νόμος στην Ελλάδα που πρέπει να έχεις σπίτι να του τάξεις και περιουσία. Λες και όλα τα παιδιά μεγαλώνουν σε πλούσιες οικογένειες.

Αυτά που έγιναν ήταν λίγο επικίνδυνα γιατί έγιναν και απανωτά. Άλλα ζευγάρια θα μπορούσαν να έχουν απομακρυνθεί και δεν σου κρύβω ότι περάσαμε με το πρώτο μια μικρή κρίση. Ωστόσο τελικά δεθήκαμε περισσότερο γιατί θεωρώ ότι υπάρχει πολύ αγάπη και κατανόηση και πάντα στο τέλος τα βρίσκουμε.»

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

zappit.gr