Στη ντουλάπα ο ληστής του Φαλήρου! Τους έφυγε μέσα από τα χέρια!

87

– Ο τέταρτος ληστής κρυβόταν μέσα στο διαμέρισμα επί 14 ώρες κάτω από τη μύτη των αστυνομικών
– Ο ληστής έκανε ως και την ανάγκη του μέσα στη ντουλάπα πριν φύγει και εξαφανιστεί μέσα στη νύχτα
– Μάταιες οι αναζητήσεις ως τώρα για τον εντοπισμό του επικίνδυνου δράστη

Ακούγεται απίστευτο όμως ο τέταρτος επικίνδυνος κακοποιός μέλος της συμμορίας που εισέβαλε στο διαμέρισμα ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο χθες το πρωί κρυβόταν επί 14 ώρες μέσα στο διαμέρισμα και παρά τις έρευνες οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Όπως όλα δείχνουν οι αστυνομικοί κοίταξαν οπουδήποτε αλλού εκτός απ’ τη ντουλάπα του διαμερίσματος.
Ο δράστης φαίνεται ότι εκεί βρήκε καταφύγιο και κατάφερε να ξεγελάσει τους πάντες.
Ενώ οι αστυνομικοί ερευνούσαν όλη τη γύρω περιοχή με το δάκτυλο στη σκανδάλη εκείνος ήταν μέσα σε μια από τις ντουλάπες του διαμερίσματος.
Έμεινε μάλιστα τόσες πολλές ώρες που χρειάστηκε να κάνει ως και την ανάγκη του μέσα στη ντουλάπα.
Κατάφερε μάλιστα να διαφύγει τα ξημερώματα και ενώ τα μέτρα ασφάλειας της αστυνομίας είχαν χαλαρώσει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ληστής για ώρες ήταν μέσα στο σπίτι κρυμμένος στη ντουλάπα μαζί με την ηλικιωμένη γυναίκα και την οικιακή βοηθό της.
Όταν πλέον και ο ίδιος ένιωσε πως δεν απειλείται από την παρουσία αστυνομικών, πιθανότατα αναγκασμένος και από τη δυσοσμία, καθώς είχε κάνει την ανάγκη του μέσα σε κλειστό χώρο, βγήκε με το όπλο στα χέρια.
Έντρομες οι δυο γυναίκες είδαν μπροστά τους τον ληστή που είχαν νομίσει ότι είχε φύγει. Πάγωσαν και δεν πρόβαλαν καμία αντίσταση.
Ο δράστης με προσεκτικές κινήσεις βγήκε από το διαμέρισμα και μέσα στο σκοτάδι κατάφερε να διαφύγει, παρά το γεγονός ότι στην περιοχή υπήρχαν ακόμη αστυνομικοί.

Η αστυνομία για ακόμη μια φορά ενημερώθηκε από τα θύματα. Αμέσως ξεκίνησε νέα επιχείρηση. Άνδρες της αστυνομίας με εκπαιδευμένους σκύλους άρχισαν να τον αναζητούν. Μάταια όμως, είχε καταφέρει να γίνει “καπνός”.

Οι αστυνομικοί τώρα αναζητούν και την ταυτότητά του, μέσω αποτυπωμάτων αλλά και του… πλούσιου DNA που άφησε πίσω του.

Επιχείρηση στον Φλοίσβο

Τις πρώτες πρωινές ώρες μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι είδαν ύποπτο άτομο στην παραλία του Φλοίσβου. Αμέσως σήμανε νέος συναγερμός στην Αστυνομία. Πάνοπλοι άνδρες έζωσαν την περιοχή αναζητώντας τον κακοποιό ο οποίος είχε μαζί του όπλο. Μέχρι και το πρώτο φως της ημέρας έγιναν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του ωστόσο και αυτές ήταν άκαρπες.

Το φιάσκο ωστόσο είναι διπλό. Δεν είναι μόνο ο ληστής που κρύφτηκε στη ντουλάπα. Ο δράστης που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από το μπαλκόνι στην προσπάθειά του να διαφύγει ήταν σεσημασμένος και εμπλεκόταν μάλιστα σε σε διπλή ανθρωποκτονία, ένοπλες ληστείες και κλοπές.

Ο ληστής ήταν Μολδαβός στην καταγωγή και το 2006 είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και εγκληματική οργάνωση. Αποφυλακίστηκε το 2015 με περιοριστικούς όρους εκμεταλλευόμενος τον νόμο Παρασκευόπουλου!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg