Στιγμές συγκίνησης στο ετήσιο μνημόσυνο και την ονοματοδοσία του αεροδρομίου για την Άννα Πολλάτου (φωτό+βίντεο)

413

 

 

Ένας χρόνος πέρασε από το θάνατο της Άννας Πολλάτου και οι Κεφαλλονίτες με δόξα και συγκίνηση, τίμησαν την δικιά τους Ολυμπιονίκη που στις 16 Μαΐου του 2014 έχασε τη ζωή της σε τροχαίο.

Η Κλέλια Πανταζή, η Ειρήνη Αινδιλή, η Χαρά Κασιάμη και όλα τα «χρυσά» κορίτσια της ρυθμικής, φίλες της αδικοχαμένης Άννας, ταξίδεψαν στην Κεφαλονιά για να παραστούν στο ετήσιο μνημόσυνο. Στην τελευτή που έλαβε χώρα στην αίθουσα του αεροδρομίου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της φωτογραφίας της αδικοχαμένη Ολυμπιονίκη, από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και πλέον το αεροδρόμιο θα υποδέχεται και θα αποχαιρετά τους ταξιδιώτες του, έχοντας το όνομα της αθλήτριας που δόξασε το νησί της!

Στην συνέχεια ακολούθησε ,επιμνημόσυνη δέηση στο τάφο της Άννας Πολλάτου, όπου τέλεσε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας π. Γεράσιμος Φωκάς, ενώ ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την Μητρόπολη, δείχνοντας πως θα έχει για πάντα στην μνήμη του και στην καρδιά του την αγαπημένη του ολυμπιονίκη που τόσο άδικα έφυγε πριν ένα χρόνο από τη ζωή.

Kλέλια Πανταζή

Η Κλέλια Πανταζή εναποθέτει λουλούδια στον τάφο της Άννας Πολλάτου

Συγκινημένη η Ειρήνη Αινδιλή

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

 

 

 

 

 

govastileto.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here