Στον ανακριτή η θεία που βιντεοσκοπούσε γυμνή την 8χρονη ανιψιά της στην Πάτρα – Πώς είναι το παιδί???

177

Πώς

Στα χέρια της αστυνομίας τα βίντεο από το κινητό τηλέφωνο της θείας – Σάλος από τις καταγγελίες και την αποκάλυψη της υπόθεσης…

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού, το οποίο η 37χρονη θεία του, φέρεται να το έβαζε να χαΐδεύεται και να ποζάρει σε άσεμνες στάσεις, μπροστά στην κάμερα του κινητού της τηλεφώνου, βιντεοσκοπώντας την. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δύο από τα βίντεο που βρέθηκαν είναι αρκετά πρόσφατα κι εκτιμάται ότι η γυναίκα θα τα διοχέτευε στο διαδίκτυο. Η 37χρονη θεία, αδελφή της μητέρας του 8χρονου κοριτσιού, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και εν συνεχεία στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί εντός της ημέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες η θεία φέρεται να δηλώνει ότι λατρεύει την ανιψιά της, πως δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και δεν θεώρησε ότι κάνει κάτι κακό με το να τη βιντεοσκοπεί.

Εν τω μεταξύ, με εισαγγελική εντολή, η ανήλικη απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί που και από ποιον θα φιλοξενηθεί. Όλα δείχνουν πως είναι αναπόφευκτη η μεταφορά της σε κάποιο ίδρυμα ανηλικών, δεδομένης της κατάστασης στο οικογενειακό της περιβάλλον και των προσώπων που συνδέθηκαν με το δράμα που έζησε.

Η 8χρονη αμέσως μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, έμεινε στο σπίτι της γιαγιάς της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.  Η Αστυνομία έφθασε μέχρι την 37χρονη που φερόταν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο στην ανήλικη κόρη της αδελφή της αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   newsit.gr