Στο σφυρί η βίλλα της Δήμητρας Παπανδρέου!!! (PHOTO)

51

Στο σφυρί βγαίνει αύριο (Τετάρτη) για μια ακόμη φορά μια από τις έξι πολυτελείς μεζονέτες της οδού Αγράμπελης 3 στην Εκάλη. Τα σπίτια ανεγέρθηκαν πριν οκτώ χρόνια στη θέση της γνωστής “ροζ βίλας” του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου. Μάλιστα, αυτή θα είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso η τρίτη φορά που η οικία μπαίνει σε πλειστηριασμό.

Η μεζονέτα έχει εμβαδόν 467 τμ, κήπο και δυο πάρκινγκ και η τιμή εκκίνησής της θα είναι 550.000 ευρώ -το μισό της αντικειμενικής της αξίας. Βέβαια, όλοι περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει αγοραστικό ενδιαφέρον,όπως αναφέρει το tlife, μιας και τις προηγούμενες δυο φορές η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε.

spiti

Το Νοέμβρη του 2011 είχε βγει για πρώτη φορά στο σφυρί με τιμή εκκίνησης 1.200.000 ευρώ, λόγω αντιδικίας της Δήμητρας Παπανδρέου όμως με την Χριστιανική Ένωση Νεανίδων η διαδικασία ανεστάλη. Τον Ιανουάριο του 2012 ξεκινά κανονικά η διαδικασία, αλλά δεν βρίσκεται αγοραστής. Το Νοέμβρη του 2013 επαναλαμβάνεται με τιμή εκκίνησης 800.000 ευρώ και πάλι δεν υπάρχει ενδιαφέρον… Και τώρα είναι η τρίτη φορά που η μεζονέτα βγαίνει στο σφυρί…

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr