ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!! Ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει μωρό και στο μαιευτήριο τους περίμενε μια έκπληξη!!!! (PHOTOS)

212

 

Είναι κάποιοι άνθρωποι που η δημιουργία μιας πραγματικά μεγάλης οικογένειας, είναι το όνειρο της ζωής τους. Ένα τέτοιο ζευγάρι, είναι η Alison και ο Josh. Γνωρίστηκαν στο κολέγιο και το Σεπτέμβρη του 2000 ένωσαν τις ζωές τους. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2015, είχαν αποκτήσει τέσσερα βιολογικά παιδιά και είχαν υιοθετήσει και ένα αγόρι. Στα γενέθλια της Allison, έλαβαν ένα τηλέφωνο που έμελλε να αλλάξει την ροή της ζωής τους.

Ο δικηγόρος που είχε ασχοληθεί με την υιοθεσία του παιδιού τους, τους ρώτησε αν ήταν ανοιχτοί στο ενδεχόμενο ακόμα μιας υιοθεσίας. Εκείνοι, το σκέφτηκαν και δέχτηκαν σχεδόν αμέσως! Όταν τους ενημέρωσαν πως η μητέρα που κυοφορούσε το μωρό μπήκε για να γεννήσει, έβαλαν όλα τα παιδιά στο van τους και ξεκίνησαν να υποδεχτούν όλοι μαζί την καινούρια ζωή στην οικογένειά τους. Το τηλέφωνο που δέχτηκαν όμως… σίγουρα δεν το περίμεναν… και το ερώτημα ήταν.. “Ο Josh, έχει τα χέρια στο τιμόνι;;” Το όμορφο ζευγάρι στο ξεκίνημα της κοινής τους ζωής

Το τηλεφώνημα όμως που δέχτηκαν στο δρόμο για το μαιευτήριο, πάγωσε το αίμα τους. Το μωρό που ερχόταν στον κόσμο… τελικά.. δεν ήταν ένα αλλά ΔΥΟ!! Ήταν δίδυμη κύηση και δεν το ήξεραν μέχρι τώρα… Και τα συναισθήματα που τους κατέκλυσαν ήταν πολλά και αντιφατικά.. Ενθουσιασμός, χαρά, απορία, φόβος.. όλα μαζί σε μια στιγμή.

“Όσο ο φόβος για την ξαφνική αλλαγή καταλλάγιαζε και επικρατούσε μόνο ο ενθουσιασμός, λάβαμε άλλο ένα τηλέφωνο μόνο που τώρα το ύφος ήταν διαφορετικός. Ήταν πόνος και σπαραγμός. Το δεύτερο μωρό χανότανε και έμπαιναν για καισαρική..

Μέσα στις επόμενες δυο ώρες, συνέβαιναν όλα, όλα εκείνα που δεν θες να ζήσεις σε μια γέννα. Φτάνοντας πια, τους περίμενε ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι, έτοιμο να το πάρουν αγκαλιά και να το γεμίσουν με την αγάπη και την φροντίδα τους.. Και το δεύτερο μωρό; Οι γιατροί τους είπαν πως δεν ήταν υποχρεωμένοι να την πάρουν. Είχε ζήσει αλλά με πολλά προβλήματα..

Ευτυχώς, το πανέμορφο αυτό ζευγάρι, με το μεγαλείο ψυχής και τα αποθέματα αγάπης, δεν το σκέφτηκε λεπτό. Η απάντηση ήταν κοινή και άμεση! “Είναι η κόρη μας” Στάθηκαν δίπλα της. Για 3 εβδομάδες, την αγκάλιαζαν, την φρόντιζαν, προσεύχονταν για εκείνη και όταν πια ήταν σταθερή η υγεία της, την μετέφεραν κοντά τους.

Πέρασαν 44 μέρες για να μπορέσουν να την αγκαλιάσουν και να την πάρουν στο σπίτι μαζί τους

Η αλήθεια πονάει. Η Ava, θα ζήσει πολύ λιγότερο από τα άλλα παιδιά. Όμως για όσο ζήσει, θα γνωρίσει την αγάπη, την ζεστασιά και την φροντίδα. Θα γίνει η οικογένειά της, η ασπίδα της στην μαχη με την ζωή.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 athensmagazine.gr