Συγκλονίζει η Shannen Doherty με το νέο βίντεο που ανήρτησε μετά τις χημειοθεραπείες.

29

Τους τελευταίους μήνες δίνει την μάχη της με τον καρκίνο. Μία μάχη την οποία από την πρώτη στιγμή, μοιράζεται με τους φίλους και θαυμαστές της. Παρά την ταλαιπωρία που υφίσταται το σώμα της η Shannen Doherty συνεχίζει να πηγαίνει στο γυμναστήριο, μετά τις χημειοθεραπείες.

Η γνωστή σε όλους μας, «Μπρέντα», ανεβάζει στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινή της ζωή, ώστε να δώσει θάρρος και δύναμη σε όσους παλεύουν με τον καρκίνο.

Αυτή την φορά, έβγαλε βίντεο από το γυμναστήριο, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Γεια σας, σήμερα είναι η μέρα μετά τη χημειοθεραπεία και όπως μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου είναι κόκκινο και λίγο πρησμένο από τα στεροειδή. Δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι πολύ κουρασμένη. Είχα ναυτία και ρίγη χθες το βράδυ. Ό,τι συμβαίνει μετά από κάθε χημειοθεραπεία»,

«Θα προτιμούσα να είμαι στο κρεβάτι και να μην κάνω τίποτα, αλλά πηγαίνω στο γυμναστήριο».

«Μια μέρα μετά τη χημειοθεραπεία. Πιστεύω ότι μόνο η κίνηση βοηθά τόσο πολύ τη διαδικασία επούλωσης. Δεν είναι πάντα εύκολο και μερικές φορές δεν μπορώ γυμναστώ την επόμενη μέρα, αλλά προσπαθώ να κάνω το αίμα μου να τρέξει να αποβάλω τις τοξίνες από το σώμα μου μέσα από την άσκηση.

Μερικές μέρες οι προπονήσεις είναι εύκολες, άλλες μέρες πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου. Όμως το κλειδί είναι να κινείστε!!! Αυτό ισχύει για οποιαδήποτε ασθένεια. Ρωτήστε και τον γιατρό σας. Ο δρόμος προς την ανάκαμψη είναι στρωμένος με πολλά διαφορετικά υλικά»

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg