Συγκλονιστικό!!! Ο Χάρισον Φόρντ εξομολογείται: H κόρη μου πάσχει από…??? (PHOTOS)

51

Μια συγκλονιστική και άκρως συναισθηματική εξομολόγηση έκανε ο Χάρισον Φόρντ, ο οποίος αποκάλυψε πως η 25χρονη κόρη του έχει επιληψία.

Ο 73χρονος ηθοποιός, έκανε την αποκάλυψη κατά την διάρκεια του gala «FACES» στη Νέα Υόρκη,μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για την Τζόρτζια:

«Θαυμάζω πολλά πράγματα σε εκείνη. Θαυμάζω την αυτοσυγκράτησή της, την επιμονή της, το ταλέντο της και την δύναμή της. Είναι η ηρωίδα μου. Την αγαπώ!».

spl596453_017.jpg
Παράλληλα, ο Φόρντ εξήγησε πόσο ψυχοφθόρο για όλη την οικογένεια, είναι να υπάρχει μέσα στο σπίτι ένα άτομο με επιληψία:

«Βλέπω την κόρη μου και ξέρω πως (η επιληψία) επηρεάζει την ζωή, το μέλλον της, τις ευκαιρίες της, κάνοντας σε απεγνωσμένα να θες να το μετριάσεις και να βρεις έναν τρόπο ώστε να μπορεί να ζήσει μια άνετη και αποτελεσματική ζωή».

spl1182690_013.jpg
Στη συνέχεια, ο διάσημος ηθοποιός τόνισε ότι εξαρχής η κόρη του είχε τους καλύτερους γιατρούς, την καλύτερη θεραπεία, τα ιδανικά φάρμακα και τη ανάλογη θεραπεία, δηλώνοντας περήφανος για τον γιατρό Orrin Devinsky που κουράρει την Τζόρτζια.

Επιπλέον, ο Χάρισον Φόρντ περιέγραψε πότε έπαθε την πρώτη της κρίση επιληψίας η κόρη του,λέγοντας πως της συνέβη σε παιδική ηλικία ενώ κοιμόταν.

spl903809_001.jpg
Αρχικά, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την διαγνώσουν, δίνοντας στην κόρη του χάπια για την ημικρανία, εως ότου λίγα χρόνια αργότερα, η Τζόρτζια έπαθε μια μεγάλη κρίση σε παραλία του Μαλιμπού, όπου για καλή της τύχη την βρήκε ένας σκηνοθέτης:

spl596453_001.jpg
«Έλεγα στον εαυτό μου, πως στο Los Angeles έχουμε μερικούς από τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου. Πρέπει να ξέρουν τι λάθος συμβαίνει. Αλλά αρχικά κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει ότι πρόκειται περί επιληψίας».

spl1182690_003.jpg
Για να καταλήξει λέγοντας με δάκρυα στα μάτια, πως την έσωσε ο γιατρός Όριν, καθώς ήταν εκείνος που έκανε την διάγνωση, δίνοντας της τα κατάλληλα φάρμακα και θεραπεία:

spl1182690_029.jpg
«Δεν έχει πάθει κρίση επιληψίας η κόρη μου εδώ και οχτώ χρόνια» είπε ο Χάρισον Φόρντ.
spl903809_005.jpg
spl903809_011.jpg

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

  star.gr