Συγλονιστική εξομολόγηση Πανταζή: «Έπαθα εγκεφαλικό και δεν μπορούσα να μιλήσω»(video)

60

 

 

Με έντονη συναισθηματική φόρτιση μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής για το εγκεφαλικό που έπαθε και την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στο Star και στο πλατό βρέθηκε μάλιστα και η κόρη του Κόνι Μεταξά, η οποία συγκινήθηκε και αυτή με τη σειρά της, ακούγοντας τον πατέρα της.

«Ήταν μια δοκιμασία από το Θεό γιατί καμιά φορά ξεχνιέσαι, θες να κάνεις το καλό, δεν θέλεις να χαλάσεις χατίρια. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν χαλάει χατίρια. Ο Θεός είπε “εσύ για να βάλεις μυαλό, πρέπει να σε τρομάξω”. Είχα μεγάλη επιτυχία στο μαγαζί που ήμουν με την Παπαρίζου και την Θεοδωρίδου και δεν την χάρηκα την επιτυχία. Μετά τις γιορτές, από την κούραση, από ένα μεγάλο κρύωμα, βοηθούσα κι ένα δεύτερο μαγαζί, πήγαινα και εξτρά, έπεσα στο κρεβάτι, σηκώθηκα από το κρεβάτι, νόμιζα ότι ήμουν ο Superman και ξέχασα τον Λευτέρη. Και μου… έδωσε μία και δεν μπορούσα να μιλήσω, έπαθα σοκ. Κι εκεί εμφανίστηκε ο άγγελός μου…» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο τραγουδιστής, το εγκεφαλικό, τον χτύπησε στο κέντρο λόγου, στο σημείο που δίνει τη διαταγή για να μιλάς:

«Πέντε μέρες έμεινα χωρίς να μπορώ να μιλήσω» είπε.

Γι΄αυτό και ξεκίνησε να κάνει λογοθεραπεία, ξεκινώντας από το μηδέν, ακριβώς όπως ένα παιδί της Α’ Δημοτικού:

«Έκανα 3-4 ώρες λογοθεραπεία τη μέρα» λέει, και όταν πλέον ήταν και πάλι καλά, «έκλαιγα μισή ώρα, μόλις κατάλαβα ότι η φωνή μου είναι εντάξει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg