Συζήτηση για τα κτιριακά προβλήματα των σχολείων των Αχαρνών από την Ένωση Γονέων

112

Συζήτηση με θέμα τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα των Αχαρνών οργανώνει η Ένωση Γονέων Αχαρνών την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 08:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης, Μητρομάρα 24 και Κολοκοτρώνη.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Ένωσης Γονέων:

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Αχαρνών είναι το δευτεροβάθμιο όργανο των Συλλόγων Γονέων και αντιπροσωπεύει 107 σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Κύριο μέλημά μας  είναι και η  κάλυψη  των αναγκών στέγασης υπό συνθήκες σύγχρονης, ασφαλούς και αξιοπρεπούς φοίτησης των  μαθητών του δήμου μας.

Με δεδομένο το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης επαρκούς σχολικής στέγης στις Αχαρνές, σας προσκαλούμε την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 και ώρα 8.00 μμ. στα γραφεία μας επί της οδού Μητρομάρα 24 και Κολοκοτρώνη, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τα σοβαρά κτηριακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παρακάτω σχολεία και χρήζουν άμεσης ανέγερσης λόγω του ότι δεν καθίστανται  σύγχρονα, υγιεινά, άνετα και ασφαλή για τα παιδιά μας:

  1.   9ο Δημοτικό ( περιοχή Αγίας Άννας)
  2. 18ο Δημοτικό (περιοχή Άγιου Πέτρου)
  3. 19ο Δημοτικό (περιοχή Πανοράματος)
  4. 21ο Δημοτικό (περιοχή Μπόσκιζας)

Η παρουσία σας θα έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνάντησή μας,  ευελπιστώντας στην οριστική επίλυση του προβλήματος της σχολικής στέγης στο δήμο μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here