Σύλλογος κατά της Εγκληματικότητας και των Ναρκωτικών: Αλλαγές στη σύνθεση του Δ.Σ. εξαιτίας της στάσης του Π. Γρηγοριάδη

166

Απάντηση στην κίνηση του Παναγιώτη Γρηγοριάδη να προχωρήσει στη σύσταση του Κινήματος Απελευθέρωσης της Πόλης των Αχαρνών, δίνει το Δ.Σ. του Συλλόγου κατά της Εγκληματικότητας και των Ναρκωτικών το οποίο κατηγορεί τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη για προσπάθεια διάσπασης  του Συλλόγου και τη δημιουργία κλίματος σύγχυσης ανάμεσα στα μέλη του.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Μετά τις απαράδεκτες-έντονες φραστικές επιθέσεις της τελευταίας περιόδου σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης κατά του αντιπροέδρου και των μελών του «Συλλόγου κατά της Εγκληματικότητας και των Ναρκωτικών στο Δήμο Αχαρνών» και την προσπάθεια απαξίωσης και ακύρωσης των αγώνων μας, ο κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης με δημοσίευμα του σε τοπική εφημερίδα ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός κινήματος με τίτλο «Κίνημα Πολιτών για την Απελευθέρωση της Πόλης των Αχαρνών». Αντιλαμβανόμαστε την κίνηση αυτή ως προσπάθεια διάσπασης του συλλόγου μας για τη δημιουργία σύγχυσης στα μέλη μας, προς επίτευξη εντυπώσεων, περιθωριοποίησης και μείωσης της δυναμικής, της επιρροής και της αναγνώρισης  που έχει κατορθώσει να έχει η πολύμηνη προσπάθεια του ΔΣ του συλλόγου μας με τον «Πρόεδρο» του παντελώς απών.

Έπειτα από τις τελευταίες αυτές εξελίξεις, δεδομένου ότι από το Ιούνιο του 2014, αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές, ο κ. Γρηγοριάδης έχει υποβάλλει προφορικά την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και από το Σύλλογο, και επειδή για ηθικούς και μόνο λόγους, του δόθηκε χρονική περίοδος «χάριτος» μέχρι και σήμερα, προκειμένου το ΔΣ να την κάνει αποδεκτή, σας ενημερώνουμε ότι εντός των ημερών θα υπάρξουν αλλαγές στη σύνθεση του ΔΣ του Συλλόγου μας.

Εμείς, είμαστε αντίθετοι σε μικροπολιτικά και προσωπικά παιχνίδια, μακριά από κινήσεις προβολής και τακτικισμούς και ενάντια σε εμπόδια και εγωιστικές συμπεριφορές.
Δεν είμαστε πολιτικοί, είμαστε ενεργοί πολίτες και συνεχίζουμε τον αγώνα μας κατά της εγκληματικότητας και της εμπορίας ναρκωτικών, κόντρα σε όλους και όλα,  με μοναδικό σκοπό και στόχο τη βελτίωση της ζωής μας και της καθημερινότητας  των πολιτών στο Δήμο Αχαρνών.

Και όπως έλεγε ένα αρχαίο ρητό του Αλεξανδρινού ποιητή Καλλίμαχου, που πάντα είναι επίκαιρο : «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος…»

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου, ο Αντιπρόεδρος και η Γ.  Γραμματέας.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here