Σύμφωνο συμβίωσης για Μακρυπούλια-Ζατζηγιάννη???

50

Για το ενδεχόμενο να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια! Παράλληλα, αποκάλυψε τι είναι αυτό που την «δένει» με τον τραγουδιστή, ενώ παραδέχθηκε τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς της.

«Με τον Μιχάλη έχουμε δημιουργήσει τη δική μας οικογένεια… Δεν έχω σκεφτεί καθόλου αν θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης, αν θέλω να παντρευτώ… Λάθος; Σωστό; Δεν βλέπω μακριά; Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί! Αν κάνω παιδιά, τότε νομίζω ότι θα αρχίσω να σκέφτομαι αυτά τα πράγματα», είπε, στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» του ΡΙΚ, η γοητευτική ξανθιά.

Τονίζοντας ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ο άνθρωπος της και όχι απλά ο σύντροφός της, η Ζέτα εξομολογήθηκε όσα νιώθει για εκείνον: «ξέρω ότι μπορώ να ακουμπήσω σε αυτόν, με κάνει να νιώθω ασφάλεια, με καταλαβαίνει περισσότερο από κάθε άλλον αυτή τη στιγμή και με σέβεται περισσότερο από τον οποιοδήποτε».

Παράλληλα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει έναν άνθρωπο που την βοηθά στις δουλειές του σπιτιού, ωστόσο, προτιμά να πηγαίνει η ίδια στο σούπερ μάρκετ και να μαγειρεύει.

«Είμαι πολύ δεμένη με την οικογένειά μου και τα αδέρφια μου και αυτό μας έχει σώσει. Προβλήματα είχαμε και οικονομικής φύσης. Δεν ήταν όλα στρωμένα με ροδοπέταλα. Αλλά ως άνθρωποι είμαστε κλειστοί και τα περνούσαμε όλα μόνοι μας», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ζέτα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα στο 2016!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr