Τα ζώδια σήμερα (Δευτέρα 20/6/2016)

54

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά και να τονώσει το ενδιαφέρον σου για τεχνικά ή επιστημονικά θέματα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να μην κινηθείς με συμβατικό τρόπο αλλά να «ποντάρεις» κυρίως στην διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία σου, αναδεικνύοντας τις πιο «αιρετικές» πλευρές της προσωπικότητάς σου.
Ερωτικά
Οι παραστάσεις και το ενδιαφέρον σου αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή και κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι μάλλον άτοπο να προσβλέπεις σε κάτι σταθερό ή διαρκές. Μπορείς όμως άνετα να επωφεληθείς από μια πολιτική του τύπου «κτυπάω και φεύγω»!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς, ωστόσο επί της παρούσης δεν μπορείτε να τους απολαύσετε. Επαγγελματικά, νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί καθώς μπορείτε να κάνετε πράγματα αλλά μέσα στα πλαίσια συνεργασίας θα διαπιστώσετε πως όλοι δεν έχουν το ίδιο σκεπτικό με εσάς. Αισθηματικά, ίσως μπείτε σε κάποιο δίλημμα. Οι γεννημένοι του 1968, τολμήστε την κίνηση που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα, ουσιαστικά όμως δεν έρχεται για να προσθέσει κάτι καινούριο ή αντίθετο στις ήδη διαμορφωμένες τάσεις σου. Ίσα-ίσα που η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα βρει μπόλικη τροφή για να αναπτυχθεί στο έπακρο και ο μόνος «αστερίσκος» που υπάρχει έχει να κάνει με την πιθανότητα να αναλωθείς κατά κύριο λόγο σε ανούσιες υποθέσεις.
Ερωτικά
Κάτι ξέρουν οι μέλισσες που πηγαίνουν από λουλούδι σε λουλούδι, αναμεταδίδοντας «ερωτικές» πληροφορίες. Βάλε, λοιπόν, τώρα που… γυρίζει κι αν κάποιος/α αρχίσει να πιστεύει ότι μπορεί να σε «δέσει» με οποιονδήποτε τρόπο, τότε κακό του κεφαλιού του/της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η τόλμη και η αποφασιστικότητα σήμερα, εάν δεν είναι συνδυασμένες με τη λογική, ίσως δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Επαγγελματικά, πολλά άτομα ποντάρουν σε εσάς και εσείς με τη σειρά σας δεν θέλετε να τους απογοητεύσετε. Ο ψυχικός σας κόσμος ίσως δεχτεί ένα μήνυμα από πρόσωπο του παρελθόντος και αναστατωθεί. Οι γεννημένοι του 1967, θα αλλάξετε κατοικία.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Τα «μπερδέματα» ανάμεσα στις φιλικές και ερωτικές σου διαθέσεις καλά κρατούν κι ίσως θα ήταν σοφό εκ μέρους σου να μην βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες, για τις οποίες την επόμενη στιγμή θα μετανιώσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να το γλεντήσεις με την ψυχή σου, με πολυπληθή παρέα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντα σου με κάτι πολύ ιδιαίτερο.
Ερωτικά
Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις! Κάπως έτσι εμφανίζονται τα πράγματα σήμερα, να θυμάσαι όμως ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο την δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, όσο το… αέναο ερωτικό παιχνίδι, που δεν είναι απαραίτητο να έχει και συγκεκριμένη κατάληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος σε «τρέχει» από τον Άννα στον Καϊάφα κι αν δεν βάλεις «φρένο» σε όλα αυτά που σε παρασύρουν από εδώ κι από εκεί, κινδυνεύεις να χάσεις την μέρα σου, χωρίς τελικά να γίνει κάτι σημαντικό. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις τις οικονομικές σου προτεραιότητες, στοχεύοντας όχι τόσο στα «σίγουρα» αλλά κυρίως στο απίθανο!

Ερωτικά

Αυτό που μπορείς και δικαιούσαι να «κυνηγήσεις» σήμερα είναι μια «εξωτική» ερωτική εμπειρία, χωρίς ωστόσο να έχεις κατά νου μια σχέση με την ουσιαστική έννοια του όρου. Αλλιώς «θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένος/η»!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σκοπεύει να αλλάξει τα πάντα στην ζωή σου κι έχοντας ως «σύμμαχο» την Πανσέληνο και τα συναισθηματικά «πάνω-κάτω» της, μπορεί να οδηγηθείς σε ανατρεπτικές επιλογές. Καλό είναι μάλιστα να «ενδώσεις» πρόθυμα στα κελεύσματά του, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να… σου πέσει στο κεφάλι, υπό την μορφή μιας απροσδόκητης κατάστασης που θα σε σοκάρει.
Ερωτικά
Προκλήσεις και πειρασμοί σε ωθούν να εγκαταλείψεις την «λογική και μετρημένη» στάση σου, προβαίνοντας σε σχετικά ακραίες κινήσεις. Αν μάλιστα ταξιδέψεις, οι πιθανότητές σου για να σου συμβεί κάτι πολύ ιδιαίτερο, πολλαπλασιάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου, όπου ίσως υπάρξουν έντονες μεταπτώσεις, σε κάθε περίπτωση όμως η ικανότητά σου να «βλέπεις» πίσω από τα πράγματα, θα σε προφυλάξει από άστοχες ή αχρείαστες κινήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στην δουλειά σου κι εδώ φαίνεται πως ό,τι πράξεις θα.. αξίζει τα λεφτά του!
Ερωτικά
Εσύ προσφέρεις στο πρόσωπο που αγαπάς, την ίδια στιγμή όμως εκείνο δείχνει ανάλογες διαθέσεις για κάποιον/α άλλο/η. Ίσως βέβαια να μην πρόκειται για ερωτικό ενδιαφέρον αλλά όσο να ‘ναι μια… κρυάδα θα την πάρεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου να μοιάζει με… Λούνα Παρκ κι είναι βέβαιο ότι τα «παιδικά» σου μάτια θα το ευχαριστηθούν και με το παραπάνω. Αν μάλιστα δεν δεσμεύεσαι από συμβάσεις ή υποχρεώσεις, ο ενεργός Ουρανός θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, πετυχαίνοντας πράγματα που μέχρι χθες υπήρχαν μόνον στα πιο τρελά σου όνειρα!
Ερωτικά
Πολλά μπορεί να συμβούν υπό το φως της Πανσελήνου και η αλήθεια είναι ότι όσο λιγότερες δεσμεύσεις έχεις στην προσωπική σου ζωή, τόσο περισσότερο θα μπορέσεις να απολαύσεις τις χαρές που σου… προσφέρονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος «απειλεί» να διαταράξει τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σου, συμβάλλοντας ενίοτε σε «χαοτικές» ή «ασόβαρες» καταστάσεις, που ούτε θες να τις βλέπεις! Και με δεδομένο το ότι ο ενεργός Ουρανός κινείται σε ανάλογη κατεύθυνση, θα χρειαστεί σίγουρα μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου να «επιβάλλεις την τάξη». Μήπως να το άφηνες για μια άλλη φορά;
Ερωτικά
Ναι, ακόμη κι εσύ ο «βράχος ηθικής» μπορεί να υποκύψεις και να ενδώσεις σε μια κατάσταση που μέχρι χθες κατέκρινες ή απέρριπτες. Κι εδώ είναι που ισχύει το «μεγάλη μπουκιά να τρως αλλά μεγάλη κουβέντα να μην λες»!

YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η «προβοκατόρικη» διάθεσή σου κορυφώνεται, αντί όμως μια τέτοια συμπεριφορά να «ψυχράνει» τους άλλους, τελικά τους φέρνει πιο κοντά! Αυτό είναι ένα από τα παράδοξα της ημέρας κι ίσως ακολουθήσουν και άλλα, σε κάθε περίπτωση όμως είναι καλό να «επενδύσεις» περισσότερα στις πνευματικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις σου, παρά να «σκοτώσεις την ώρα σου», με ιδιοτροπίες κι εκκεντρικότητες.
Ερωτικά
Πρακτικά δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε συγκρατήσει κι αν τύχει να βρεθείς σε «γόνιμο» περιβάλλον, είναι μάλλον απίθανο το να μην καταλήξεις τελικά σε κάποια αγκαλιά. Για πόσο; Μέχρι να… αλλάξει το φεγγάρι!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος σε καλεί να καλύψεις παράλληλα τόσο τις οικογενειακές, όσο και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου, κάτι που αν δεν οργανωθείς και δεν ιεραρχήσεις τους στόχους σου, μπορεί να σε «κόψει» στα δύο, χωρίς τελικά να ολοκληρώσεις το έργο σου σε κανέναν από τους δύο τομείς. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική έκπληξη πρώτου μεγέθους.
Ερωτικά
Εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο ήρεμα και συμβατά με τις επιθυμίες σου. Μήπως λοιπόν θα ήταν τελικά προτιμότερο να βάλεις άλλους να τρέχουν για τις υποθέσεις σου κι εσύ να απολαύσεις τον έρωτά σου μακριά από έγνοιες και σκοτούρες;

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   logiastarata.gr