Τα ζώδια σήμερα (Δευτέρα 27/6/2016)

67

 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό εμπλουτίζει την ζωή σου με νέα ενδιαφέροντα κι ίσως λάβεις μια είδηση ή μια πρόσκληση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως η στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου μπορεί να σε «ξεβολέψει». Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία ή την διατροφή σου, επιλέγοντας μια παραδοσιακή «συνταγή» αντιμετώπισης των όποιων θεμάτων.

Ερωτικά

Μπορεί να διακηρύσσεις με ζήλο την «μη δέσμευση» σου αλλά τελικά όλα κρίνονται στην πράξη και κινδυνεύεις να περιπέσεις σε ουσιώδεις αντιφάσεις, αποδεχόμενος/η μια κατάσταση που κάθε άλλο παρά ανεξαρτησία θυμίζει!
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε ωθεί να διευθετήσεις μια οικονομική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένας φίλος ή μια φίλη κι εδώ ίσως να δυσκολευτείς έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου. Ταυτόχρονα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δρομολογεί αλλαγές στα εργασιακά σου κι αν… τολμήσεις να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα, σίγουρα θα βρεις τις εναλλακτικές λύσεις που χρειάζεσαι.
Ερωτικά
Όσα «λάθη» κι αν κάνεις αυτήν την περίοδο, έχεις τον «φύλακα-άγγελο» σου να σε προστατεύει, οπότε μην φοβάσαι τίποτα. Ίσως μάλιστα κάποιο από αυτά τα «λάθη» να αποδειχθεί «θησαυρός» οδηγώντας σε στον σωστό δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να συνθέσεις το παλιό με το καινούριο και το αίσθημα ανεξαρτησίας με όλα εκείνα που σε συνδέουν με τους «δικούς σου» ανθρώπους και σίγουρα παραπέμπουν σε συγκεκριμένες εξαρτήσεις. Κι ίσως η καλύτερη λύση είναι να ενδώσεις μεν σε όσα υπαγορεύει το «οικογενειακό δίκαιο», κρατώντας όμως την αυτονομία σου στις καθαρά προσωπικές σου υποθέσεις.
Ερωτικά
Για την ώρα έχεις το πλεονέκτημα, αφού ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που μπορούν να κρατήσουν την διαφορετικότητα τους ή να κάνουν «τρέλες», χωρίς να χάσουν την επαφή με τις συναισθηματικές ανάγκες του/της συντρόφου τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή τεχνική κι ίσως σε φέρει σε επαφή με κάποιον «μάστορα» του είδους. Επιπλέον ξυπνά μέσα σου μνήμες και συναισθήματα, κάνοντας σε λίγο πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δρομολογεί αλλαγές στην καριέρα σου.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυξάνει την γοητεία σου, ο ενεργός Χείρωνας σε «βομβαρδίζει» με συναισθήματα κι ίσως τελικά επιδείξεις δημόσια την «αδυναμία» σου για ένα πρόσωπο από το οποίο προσδοκάς πολλά.

ΛΕΩΝ
Γενικά

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε βοηθά να αναδείξεις την διαφορετικότητα σου και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που την κατανοούν. Επειδή όμως παράλληλα περιστοιχίζεσαι και από άτομα που θα σε προτιμούσαν πιο «αισθηματία», είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθείς σε δίλημμα για την πολιτική που θα ακολουθήσεις. Παράλληλα, με το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Χείρωνα, ίσως αναβιώσει μια παλιά οικονομική προοπτική.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεώσεις την σχέση σου αλλά και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, αφού στην παρούσα φάση είναι εκείνη που μπορεί να σου προσφέρει το «κάτι άλλο» που ζητάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν κι αν μεν αυτό αφορά τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα έχεις την δυνατότητα να «τριφτείς» με παραδοσιακές ιδέες ή φόρμες που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους. Αν όμως όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, ίσως κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μνήμες και εξαρτήσεις, που δεν βοηθούν πουθενά.
Ερωτικά
Η ζωή σου θέτει δίλημμα: Να διαλέξεις κάτι «ασταθές» κι αβέβαιο που όμως διατηρεί ανέπαφη την αυτονομία σου ή να μπεις σε μια «κλειστή» σχέση, πλούσια σε συναισθήματα αλλά και εξαρτήσεις;

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να προωθήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την ζωή σου διαφορετική και πιο… ελεύθερη!. Επιπλέον σου παρέχει την δυνατότητα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που η διαφορετικότητα τους θα σε βοηθήσει να «σπάσεις» ταμπού και να ξεπεράσεις εκείνες τις προκαταλήψεις που σε εμποδίζουν να πας μπροστά.
Ερωτικά
Ο Ουρανός απέναντι σου σε θέλει ανεξάρτητο/η και ανένδοτο/η απέναντι σε οτιδήποτε σε περιορίζει, οπότε η «προσαρμογή» σου σε μια σχέση με «κλασσικά» χαρακτηριστικά καθίσταται μάλλον δύσκολη.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι ίσως ενοχληθείς από μια εξέλιξη που δεν περίμενες. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας σε βοηθά να αξιοποιήσεις μια ανενεργή δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία.
Ερωτικά
Το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου, με αποτέλεσμα όλα εξελίσσονται όπως τα θέλεις. Πλούσια συναισθήματα, καλή παρέα και κυρίως μια αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας συνθέτουν μια πραγματικότητα, που δεν συναντάς κάθε μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Από την μια πλευρά το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, απορρίπτοντας ίσως και κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που αντί να σε βοηθούν, σε δυσκολεύουν. Από την άλλη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, προσφέροντας συνάμα μια επιπλέον διέξοδο σε μια οικογενειακή υπόθεση που έχει «κολλήσει».
Ερωτικά
Σε μια φάση όπου μπορεί να κρίνονται πολλά για την συνέχεια, οφείλεις να βάλεις στην άκρη το τι θα ήθελαν οι άλλοι από σένα και να επιλέξεις αυτό που συνάδει με το αίσθημα ελευθερίας σου και ξέρεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις άμεσα αλλά και για… πάντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα απελευθερώνει μνήμες και συναισθήματα, κάτι που ίσως αναστείλει μια απόφαση που αφορά στην δουλειά σου και υπό «κανονικές συνθήκες» θα λάμβανες με γνώμονα το συμφέρον σου. Και τελικά ίσως να βρεθείς σε μεγάλο δίλημμα, για το αν θα ενδώσεις στις «ρεαλιστικές» πιέσεις να αλλάξεις ένα καθεστώς ή αν θα «οχυρωθείς» σε αυτά που σε δένουν με ανθρώπους και καταστάσεις.
Ερωτικά
Όσο κι αν ο άνθρωπος σου προσπαθήσει να σε αιφνιδιάσει με τις επιλογές ή την στάση που κρατά, έχεις τον τρόπο να τον επαναφέρεις στην… τάξη, χρησιμοποιώντας το βασικό σου «όπλο», την… πειθώ! Ωστόσο δεν θα αποφύγεις κάποιες γκρίνιες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να «φρεσκάρεις» την καθημερινότητα σου, επιλέγοντας δράσεις και ενδιαφέροντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Σε αυτό ίσως να συμβάλλει κι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή σου και δεν δεσμεύεται από κώδικες συμπεριφοράς ή προκαταλήψεις. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ο ενεργός Ουρανός θα αποπειραθεί να την «ταρακουνήσει», ίσως μέσω κάποιων αποκαλύψεων που θα σε σοκάρουν. Αν όμως είσαι μόνος/η μπορεί να βρεις… ανέλπιστα τον τύπο της σχέσης που αναζητάς.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις ένα θέμα που θεωρούσες «τελειωμένο». Την ίδια στιγμή, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι αν δεν θες να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης, δεν έχεις παρά να «προκαλέσεις την τύχη σου» για να… δικαιωθείς!
Ερωτικά
Το παρελθόν σε «κυνηγά» και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή κόντρα στην όποια λογική σου. Ίσως όμως να μην γίνεται διαφορετικά, ιδιαίτερα αν έχεις κάποια «απωθημένα» που πρέπει να ζήσεις.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   astrology.gr