Τα ζώδια σήμερα (Δευτέρα 30/5/2016)

66

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει μια ακόμη «κρίσιμη καμπή» τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στα επαγγελματικά σου, με το «διακύβευμα» να σου είναι περίπου γνωστό: Είτε θα «συμμαχήσεις με τον διάβολο», είτε θα τον… ξεσκεπάσεις και βέβαια η κάθε επιλογή θα έχει το κόστος της. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να «ψυχανεμιστείς» το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο.

Ερωτικά

Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς αλλά σε καμία περίπτωση η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά δική του/της. Φαίνεται πως κι εσύ «πας γυρεύοντας» για το μυστήριο αλλά εδώ είναι που ισχύει το «δεν ήξερες, δεν ρώταγες»;

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μια μυστική συμφωνία που σε αφορά άμεσα αλλά γίνεται χωρίς εσένα, μπορεί να σε φέρει προ δυσάρεστων τετελεσμένων, ειδικά αν συνεχίσεις να πιστεύεις στις καλές προθέσεις των άλλων. Αν πάλι σου ζητηθεί να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο, έχε τον νου σου στις «κρυφές» προϋποθέσεις. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σημαντική συνειδητοποίηση.

Ερωτικά

Με τον Άρη να σε… αγριοκοιτάζει από τον Σκορπιό, τίποτα δεν μπορεί να κινηθεί στην μετριότητα, ούτε τα καλά, ούτε τα άσχημα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει μια διαδοχή των μεν και των δε!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, καλό είναι να ξέρεις ότι πίσω από την «βιτρίνα», εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί. Επιπλέον ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να αναδείξει το δράμα ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες τονίζει τις φιλοδοξίες σου, επισημαίνοντας όμως ότι θα έπρεπε να μην στηριχτείς τόσο στην λογική αλλά κυρίως στην διαίσθηση σου.

Ερωτικά

Όσο κι αν ο Κρόνος στον Τοξότη πασχίζει «να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δεν παύει να… τραγουδά «περνώ και μόνος/η μου καλά», ζητώντας σου φυσικά να την σιγοντάρεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Από ότι φαίνεται ή πιο σωστά… δεν φαίνεται κάποιος/α σε υπονομεύει ή προσπαθεί να σε κατευθύνει κατά εκεί που υπαγορεύει το συμφέρον του/της. Ακόμη λοιπόν κι αν κάποια πράγματα σου παρουσιάζονται ως δεδομένα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ψάξεις για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες προάγει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα.

Ερωτικά

Αν όχι απαραίτητα σήμερα, πολύ σύντομα θα κληθείς να βάλεις «τελεία και παύλα» σε μια σχέση που σε ταλαιπωρεί κι όσο πιο πρόθυμος/η δείξεις για να το πράξεις, τόσο πιο απελευθερωμένος/η θα νιώσεις. Αλλιώς θα «σέρνεσαι» πίσω από τις καταστάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την δουλειά σου, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σου «πέφτουν βαριά στο στομάχι», ανεξάρτητα με το τι θα χάσεις, αφού σε κάθε περίπτωση έχεις να κερδίσεις την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία σου. Αντίθετα αν παρ’ ελπίδα επιλέξεις να «σκύψεις το κεφάλι», η συνέχεια δεν θα σε δικαιώσει.

Ερωτικά

Με τον Κρόνο να έχει απομείνει… μόνος κι έρημος στον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων, το πιο σοφό εκ μέρους σου θα ήταν να απέχεις από κάθε σχετική δραστηριότητα, αφού μόνον προβλήματα θα συναντήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μια οικονομική συμφωνία δείχνει ικανή να σου λύσει μια σειρά από προβλήματα, πρόσεξε όμως με… ποιους θα μπλέξεις, αφού με την συνδρομή του ενεργού Πλούτωνα, μπορεί να σε «δέσουν χειροπόδαρα». Από την άλλη πλευρά είναι βέβαιο ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία να «διαγράψεις» τα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, χαράζοντας μια νέα πορεία.

Ερωτικά

Διανύεις μια περίοδο όπου είναι πολύ πιο πιθανό να «τελειώσεις» μια σχέση, παρά να αρχίσεις κάτι νέο. Στην δεύτερη περίπτωση ωστόσο κινδυνεύεις να μπλεχτείς στα «δίχτυα» ενός μεγάλου πάθους ή γενικότερα καταστάσεων που δεν ελέγχεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Όταν «ο κόμπος φτάνει στο χτένι», έχεις μόνον δύο επιλογές: Ή να θυσιάσεις μέρος των συμφερόντων σου, προκειμένου να μπορείς να κινηθείς πιο ελεύθερα ή να ενδώσεις σε όρους που σύντομα θα σε κάνουν να ασφυκτιάς. Γενικότερα πάντως, ο ενεργός Πλούτωνας δεν ευνοεί την έναρξη μιας συνεργασίας αλλά πολύ περισσότερο το τέλος της.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων, κάτι βέβαια που απαιτεί «κότσια». Αν πάλι είσαι μόνος/η, καλά θα κάνεις να… προσέχεις τις παρέες σου, αφού όλο και κάτι σημαντικό σου κρύβουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η ικανότητα σου να χειραγωγείς πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει «στο πιάτο», είτε μια συμφέρουσα συνεργασία, είτε κάποιες «κομβικές» πληροφορίες. Παράλληλα όμως ίσως να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για την προσωπική σου ζωή κι αν καταφέρεις να βάλεις σε μια τάξη τις… ορέξεις σου, τότε όλα θα εξελιχθούν όπως τα θες κι ακόμα καλύτερα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Κάποιες ιδέες ή «εμπνεύσεις» που σου περνούν από το μυαλό για μια επένδυση που «θα τα σαρώσει όλα» ενδέχεται να είναι υποβολιμαίες από κύκλους που σε βλέπουν σαν… ξερολούκουμο, γι’ αυτό πριν κινηθείς φρόντισε να τσεκάρεις προσεκτικά το ποιοι κρύβονται από πίσω και το τι σκοπούς εξυπηρετούν. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να μην ενδώσεις σε έναν οικονομικό εκβιασμό.

Ερωτικά

Τα βήματα σου σε οδηγούν σε χώρους που δεν… φημίζονται για την αγνότητα τους κι είναι πιθανό να δεσμευτείς με ένα πρόσωπο που ανεξάρτητα από το κοινωνικό και οικονομικό κύρος του έχει «λερωμένη την φωλιά του».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια περιουσιακή σου υπόθεση, διώχνοντας από πάνω σου κάθε «περιττό βάρος». Αντίθετα αν επωμιστείς ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή πορευτείς με αποκλειστικό γνώμονα το «να μην χάσεις», τελικά θα πάθεις ότι… φοβάσαι! Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να κλείσει ένα κεφάλαιο στην οικογενειακή σου ζωή.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σου προσφέρει μια ευκαιρία στον χώρο της δουλειάς σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η και μάλιστα «στενά», τότε να δούμε… ποιος θα κλείσει την πόρτα πίσω του!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αυτήν την περίοδο διαδίδονται για σένα πράγματα για τα οποία… δεν έχεις ιδέα, με σκοπό να πληγείς είτε ηθικά, είτε επαγγελματικά κι εκείνο που επιβάλλεται να κάνεις είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου από όλες αυτές τις κακόβουλες φήμες πριν πάρουν διαστάσεις. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου δώσει μια μάλλον δυσάρεστη εμπειρία κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σου.

Ερωτικά

Το κλίμα εξακολουθεί να είναι θετικό, χωρίς μάλιστα να πιέζεσαι ιδιαίτερα και πάρα πολλά εξαρτώνται από τις αληθινές σου προθέσεις. Σε πρώτη φάση πάντως θα ικανοποιηθείς από την ανταλλαγή απόψεων με ένα «συμβατό» σου άτομο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου εξακολουθεί να σε θέλει στις… επάλξεις! Από εκεί και ύστερα, όσον αφορά στα οικονομικά σου, το πρώτο που πρέπει να προσέξεις είναι ο ύποπτος ρόλος που παίζει ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει στην δημοσιοποίηση κάποιων δυσάρεστων πραγμάτων για ένα πρόσωπο που εκτιμάς.

Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε φάση συναισθηματικής αστάθειας κι ότι σου αρέσει το πρωί μπορεί να το… απεχθάνεσαι το βράδυ! Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα ήταν σοφό να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα.

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   astrology.gr