Τα ζώδια σήμερα (Πέμπτη 16/6/2016)

71

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις σε κάτι πραγματικά ρηξικέλευθο στον επαγγελματικό τομέα, βάζοντας στόχους που για κάποιους δείχνουν μεν «δυσθεώρητοι», για σένα όμως δεν είναι ακατόρθωτοι. Επιπλέον, ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλεί να αλλάξεις το πλαίσιο των συνεργασιών σου, προσεγγίζοντας άτομα τα οποία μέχρι χθες έστεκαν «απέναντί» σου. Παράλληλα ωθείσαι να αξιοποιήσεις τα καλά της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε «τροφοδοτεί» με παλιές γνωριμίες, όχι όμως για «να βγάλεις το άχτι σου» αλλά για να ξεδιαλύνεις οριστικά όποιες… απορίες σου έχουν μείνει ή να δώσεις μια νέα πνοή σε μια δυνατή σχέση που δεν «τράβηξε» στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σε βάλει σε ανησυχία, αφού κάποιες προθέσεις των άλλων που θεωρούσες ως δεδομένες, φαίνεται να μην είναι τελικά και τόσο σταθερές ή αξιόπιστες. Δεν αποκλείεται λοιπόν μια συνεργασία σου να βρεθεί «στον αέρα», έστω και προσωρινά. Παράλληλα ο ενεργός Ουρανός δείχνει διατεθειμένος να σε «σοκάρει» με κάποιες αποκαλύψεις, ή να συμβάλλει σε ανατροπές στις εργασιακές σου σχέσεις.

Ερωτικά
Η «θάλασσα» του έρωτά σου είναι… λίαν ταραγμένη και σε μια τέτοια φάση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το να αποδεχθείς την περιπετειώδη φύση των πραγμάτων, παραπέμποντας την σταθερότητα στο εγγύς μέλλον

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πρωινό σας βρίσκει γεμάτους με ενέργεια και ζωντάνια, ωστόσο σε μια κατάσταση παθογένειας. Τα εξωτερικά ερεθίσματα εντός του χώρου εργασίας κάπου σας αναστατώνουν και σας βάζουν στη διαδικασία να σκέπτεστε το τι είναι σωστό και τι λάθος. Συζητήσεις και εμπορικές συμφωνίες μπορούν να έχουν επιτυχία. Αισθηματικά, από το απόγευμα θα νιώσετε καλύτερα. Οι γεννημένοι του 1973, μείνετε κοντά σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Ουρανός σου πάει κόντρα στον επαγγελματικό τομέα, αφού όχι μόνον δεν σου διασφαλίζει μια σταθερότητα αλλά σε καλεί να προβείς και σε κάποιες αλλαγές, κάτι βέβαια για το οποίο δεν είσαι και τόσο πρόθυμος/η. Καλό είναι όμως να ξεπεράσεις έγκαιρα τα συναισθηματικά «κολλήματά» σου και να «ξεβολευτείς», αφού ύστερα από λίγο καιρό θα συνειδητοποιήσεις ότι το νέο καθεστώς που δημιουργείται έχει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα για σένα.

Ερωτικά
Εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε μια φάση, όπου κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα, είτε με θετικό είτε με αρνητικό «πρόσημο». Πέρα όμως από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν, εκείνο που «μετράει» περισσότερο για σένα είναι να απαλλαγείς από τις συναισθηματικές εξαρτήσεις σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση, πολύ πιο «ενοχλητική» όμως μπορεί να αποδειχθεί η παρουσία του Άρη στο ίδιο ζώδιο, αφού στην παρούσα φάση είναι ο βασικός υπαίτιος για εντάσεις, ζημιές ή ακόμη και ατυχήματα μέσα στο σπίτι σου. Καλείσαι λοιπόν να διαχειριστείς «σοφά» την κατάσταση, εκτονώνοντας δημιουργικά το ενεργειακό σου πλεόνασμα με εργασίες και μαστορέματα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ενθαρρύνει για να κάνεις νέες γνωριμίες κι είναι βέβαιο ότι θα περάσεις όμορφα με φίλους/ες. Αν όμως επιχειρήσεις να δώσεις μια πιο «στενή» διάσταση στα πράγματα, το πιθανότερο είναι να πέσεις πάνω σε… πρόβλημα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους η καθημερινότητά σου μπορεί να εξελιχθεί αρκετά ευχάριστα, ιδιαίτερα αν αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να συμμετάσχεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Ωστόσο, οι πολύ σημαντικές ή «κομβικές» εξελίξεις φαίνεται να αφορούν κυρίως στα οικονομικά σου, όπου μπορείς να πετύχεις την «μεγάλη ανατροπή», μέσω μιας μάλλον απροσδόκητης συμφωνίας ή συνεργασίας που θα σου λύσει τα χέρια.

Ερωτικά
Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς εισπράττεις τα εύσημα για την παρουσία σου, αυτό όμως απέχει αρκετά από το να νιώσεις πραγματική ικανοποίηση δίπλα σε ένα πρόσωπο που σε εκφράζει κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Και οι υποσχέσεις πάντως δεν βλάπτουν!

ΖΥΓΟΣ
Η προσωπική προβολή που επιδιώκετε όπως έχει τα υπέρ άλλο τόσο έχει και τα κατά. Στον επαγγελματικό τομέα, η αξιοποίηση κάποιων ευκαιριών θα σας φέρει σε πολύ καλή θέση βελτιώνοντας έτσι τη συνολική εικόνα. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να αποφύγετε την παγίδια διαδικτύου και να ασχοληθείτε με το σοβαρό φλερτ. Προσοχή σε ζητήματα διατροφής. Οι γεννημένοι του 1991 θα διαπιστώσετε πως οι φίλοι σας είναι κοντά σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ασταθή και ανυπόμονο/η, με πιθανή συνέπεια να κάνεις περισσότερα λάθη ή να εκτεθείς με τρόπο που τουλάχιστον για όσους/ες σε ξέρουν καλά, δείχνει ανήκουστος!
Εδώ το «μυστικό» είναι να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που ήδη γνωρίζεις, αποφεύγοντας να πάρεις πρωτοβουλίες εκεί που δεν κατέχεις το αντικείμενο. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Με τον Άρη να κάνει «παιχνίδι» στο ζώδιό σου έχεις μεν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα αλλά και λιγότερη υπομονή, κάτι που αντικειμενικά θα σε βοηθήσει να πετύχεις έναν «στόχο», που έχεις θέσει, με πολλά ερωτηματικά όμως ως προς την διάρκεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ουρανός στον Κριό προσθέτει νέο «χρώμα» στην ζωή σου, μέσα από δημιουργικές δράσεις ή πρωτοβουλίες που ξεχωρίζουν ή προκαλούν. Ωστόσο, την ίδια στιγμή μπορεί να διαταραχθεί η ισορροπία στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που δείχνει να πηγαίνει κόντρα στα «θέλω» σου. Εδώ όμως είναι που πρέπει να θυμηθείς ότι η ανεξαρτησία και η ελευθερία κινήσεων ισχύει για όλους και δεν είναι «α λα καρτ»!

Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να κάνεις το «άλμα προς τα εμπρός», αφήνοντας πίσω σου όλα αυτά που σε στενοχώρησαν ή έμειναν ένα «κενό γράμμα». Να θυμάσαι όμως ότι βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο και δεν είναι σκόπιμο να «πέσεις με τα μούτρα» σε ένα νέο αμόρε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τα καλά νέα είναι ότι ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να σου φέρει μια νέα δουλειά ή απασχόληση με έδρα το σπίτι σου. Όσον αφορά όμως στην γενικότερη κατάσταση που διαμορφώνεται στις σχέσεις με τους οικείους σου ή αναφορικά με ένα περιουσιακό ζήτημα, ενδέχεται να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων, όσο κι αν θεωρείς ότι «έπραξες τα δέοντα». Βλέπεις, μερικές φορές οι «ανορθόδοξες» προσεγγίσεις μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικές!

Ερωτικά
Με την Σελήνη στον Σκορπιό το ενδιαφέρον σου εστιάζεται κυρίως σε υποθέσεις φίλων σου, που αν τις πάρεις «ζεστά» είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις κάθε προσωπικό καημό! Κατά τα άλλα, εξακολουθεί να «παίζει» μια κατάσταση στη δουλειά σου.

YΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κάποιοι «δεν σε καταλαβαίνουν», εσύ όμως τους αγνοείς, επιμένοντας να απευθύνεσαι σε ένα πιο ειδικό κοινό. Και είναι αλήθεια ότι αυτός είναι ο δρόμος σου, ιδιαίτερα ως προς τις πνευματικές ή επιστημονικές αναζητήσεις σου. Αν όμως «ρίξεις χαμηλά» τον Ουρανό σου και εξαντλήσεις την διαφορετικότητά σου αποκλειστικά και μόνον στις καθημερινές σου συναλλαγές, τότε δεν θα έχουν άδικο όσοι/ες σε χαρακτηρίσουν ιδιότροπο/η ή εκκεντρικό/η!

Ερωτικά
Η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου είναι περίπου δεδομένη κι αν ενδιαφέρεσαι για μια πιο στενή σχέση δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανάμεσα στα πρόσωπα που σου κάνουν «κλικ». Μπορείς φυσικά να διαλέξεις και την… ησυχία σου!

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Είτε σου αρέσει, είτε όχι, οφείλεις να αλλάξεις την οικονομική σου πολιτική, αναζητώντας κάποιες νέες πηγές εσόδων που, ναι μεν, δεν δείχνουν «σίγουρες» αλλά μπορούν να συμβάλλουν σε μια θεαματική ανάκαμψη. Μάλιστα, με την συνδρομή του Ουρανού στον Κριό, μια τέτοια «στροφή» γίνεται σχεδόν μονόδρομος, αφού όλα αυτά που θεωρούσες ως δεδομένα, αργά ή γρήγορα θα πάψουν να ισχύουν.

Ερωτικά
Τα διαδοχικά μηνύματα από ενδιαφερόμενους/ες μπορεί να σε… ζαλίσουν, ίσως όμως να έχεις κι εσύ τις ευθύνες σου γι’ αυτό, αφού δίνεις «αέρα» εκεί που δεν θα έπρεπε. Πάντως ότι καλό είναι να συμβεί θα γίνει σε έναν κλειστό χώρο.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   logiastarata.gr