Τα ζώδια σήμερα (Πέμπτη 9/6/2016)

62

 

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στη βελτίωση των ικανοτήτων και των γνώσεών σας, προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερα εφόδια και σιγουριά για τον εαυτό σας. Η μέρα δεν ευνοεί καινούριες συμφωνίες και ξεκινήματα εγχειρημάτων, εκτός κι αν μείνουν σε επίπεδο έρευνας. Κατάλληλη στιγμή για να στείλετε βιογραφικά, ή για να αναζητήσετε νέες κατευθύνσεις που μπορεί να επιλύσουν το οικονομικό σας πρόβλημα.   Μια ευχάριστη είδηση θα ακούσετε από κάποιο άτομο που ζει στο εξωτερικό και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας. Ενδεχομένως να νιώσετε έντονα την ανάγκη για ψυχαγωγία και απολαύσεις, προσέξτε όμως, γιατί υπάρχει κίνδυνος αλόγιστης σπατάλης χρημάτων.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνεχείς καθυστερήσεις στα οικονομικά σας και κάποιες ατυχείς στιγμές στη δουλειά σας, ρίχνουν κατακόρυφα το ηθικό σας και δεν έχετε το ψυχικό σθένος για να ασχοληθείτε με σημαντικά ζητήματα. Η μέρα απαιτεί λεπτό χειρισμό των ανθρώπων και των καταστάσεων, οπότε επιστρατεύστε τη διαλλακτικότητα σας και το κυριότερο: μην σας πιάνει πανικός. Κανείς δεν χάνεται, αρκεί να μην καταθέσει τα όπλα.   Η μελαγχολική σας διάθεση δεν σας αφήνει περιθώρια για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση. Σήμερα νιώθετε έντονα την ανάγκη να απομονωθείτε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Βιώστε τα συναισθήματα σας δίχως να τα καταπιέζετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έπειτα από μια έντονα στρεσογόνα κατάσταση, το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε νέες κατευθύνσεις και είστε γεμάτοι αδημονία να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. Η μέρα είναι κατάλληλη για επαφές και συζητήσεις με άτομα που μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε πιθανή ασυνεννοησία που θα σας βάλει σε μπελάδες.   Από το απόγευμα και μετά, ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι/ες με τον παραλογισμό του/ης συντρόφου σας. Προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις, δείξτε περισσότερη συγκατάβαση δίχως να ρίχνετε κι εσείς λάδι στη φωτιά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε σωστές προτεραιότητες στις ανάγκες σας, ώστε να μην βρεθείτε ξαφνικά σε αδιέξοδο. Ιδανική μέρα για να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας, αν σκοπεύετε όμως να ταξιδέψετε, ξεκινήστε πιο νωρίς για να φτάσετε στον προορισμό σας, καθώς προβλέπονται ορισμένα εμπόδια και καθυστερήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή πού θα δώσετε έμφαση στις διαπραγματεύσεις που θα κάνετε.   Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί μα ένταση που άλλες φορές μπορεί να είναι υποβόσκουσα, σήμερα όμως, αν δεν διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις καταστάσεις, είναι πολύ πιθανό να ξεφύγουν εκτός ελέγχου και να στενοχωρηθείτε όλοι.

 

ΛΕΩΝ

Μελαγχολικούς και προβληματισμένους σας βρίσκει η μέρα και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να ξεπεράσετε την αισθηματική σας κατάσταση, με αποτέλεσμα να εξωθείτε τον εαυτό σας σε μια συνεχή κίνηση, μόνο και μόνο για να αποφύγετε τις σκέψεις σας που σας κυνηγούν σαν τη σκιά σας. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για λήψη σημαντικών αποφάσεων, είναι όμως ιδανική για να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να οργανωθείτε καλύτερα.   Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην οικογένεια και καθώς θέλετε να προσφέρετε όσο περισσότερα μπορείτε, αφήνετε στν άκρη τις προσωπικές σας ανάγκες, κάτι που δεν φαίνεται να σας ενοχλεί (προς το παρόν) ιδιαίτερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα απαιτεί ψυχραιμία και σωστή οργάνωση αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας και να μην χρονοτριβήσετε αδίκως σε δευτερεύουσες υποθέσεις. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με εργοδότες, ειδικά αν αφορούν οικονομικά ζητήματα και κρατήστε μια πιο ουδέτερη στάση αν προσπαθήσουν κάποιοι να σας μπλέξουν σε προσωπικές τους διαμάχες. Επίσης, αποφύγετε αγορές που θα σας είναι εντελώς άχρηστες.   Η συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας έχει σαν αποτέλεσμα να το πληγώνετε συνεχώς και να αμφιβάλλει για τα συναισθήματά σας. Μην λειτουργείτε εκ του ασφαλούς, πιστεύοντας πως θα σας ανέχεται για πάντα, καθώς κινδυνεύετε να βρεθείτε πολύ σύντομα προ εκπλήξεως.

 

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σας βρίσκει μες στον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία και μπορείτε να αντιμετωπίσετε με άνεση ακόμα και τον πιο δύστροπο συνομιλητή σας. Επικεντρωθείτε σε ζητήματα που υπό άλλες συνθήκες ούτε καν θα τα πλησιάζατε και δείτε ποιες εκκρεμότητες μπορείτε να κλείσετε, ώστε να έχετε ξεκάθαρη σκέψη όταν ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια ή τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.   Στον τομέα της φιλίας και των κοινωνικών επαφών, υπάρχουν κενά τα οποία αν δεν αναπληρωθούν, θα είστε γεμάτοι ερωτήματα και απορίες. Ενδεχομένως η αποχή σας από κοινές συναντήσεις με φίλους να σας προκαλεί ανασφάλεια, μην το παίρνετε όμως τόσο βαριά. Κανείς δεν κρατά απουσίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα παρουσιάζει αρκετά σκαπμανευάσματα και ενώ θα πιστεύετε πως όλα βαίνουν καλώς και είστε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας, κάτι θα συμβεί που θα σας αποσυντονίσει εντελώς, όμως θα πρέπει να παραμείνετε σε εγρήγορση ώστε να είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε στα γεγονότα. Μην χρονοτριβείτε αδίκως όντας σοκαρισμένοι. Δράστε άμεσα και αποφασιστικά.   Η αναθέρμανση των σχέσεών σας με ένα φιλικό σας πρόσωπο σας δίνει χαρά και αισθάνεστε περισσότερη ασφάλεια, φροντίστε όμως την επόμενη φορά που θα παρεκτραπείτε, να θυμάστε τις στιγμές που νιώσατε πληγωμένοι και γεμάτοι απόγνωση στο ενδεχόμενο να χαλάσει η φιλία σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινή σας ρουτίνα είναι συγκεκριμένη και δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθετε έτοιμοι να τα παρατήσετε όλα για να κάνετε κάτι ανατρεπτικό. Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε κάτι διαφορετικό και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, αρκεί να μην σας πιάσουν οι ανασφάλειες. Κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν, για να θέσετε εσείς τους όρους σε μια συμφωνία καθώς και για να διαπραγματευτείτε σχετικά με ένα καινούριο οίκημα.   Υπάρχουν αρκετές στιγμές που σας βλέπει το ταίρι σας έχοντας πονηρή και παιχνιδιάρικη διάθεση, αλλά εσείς αγρόν αγοράζετε. Σήμερα δώστε περισσότερη προσοχή στις προθέσεις του/ης συντρόφου σας, ειδάλλως εσείς θα χάσετε…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε αρχίσει να χάνετε το κουράγιο σας για το μέλλον καθώς βλέπετε πως οι προσπάθειές σας δεν ανταμείβονται όπως θα θέλατε, αλλά είναι εντελώς λάθος να τα παρατήσετε μιας και δεν πρόκειται να σας βγάλει κανείς από το αδιέξοδο πλην του εαυτού σας. Ενδυναμώστε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και δώστε έμφαση στην εργασία σας ώστε να βγείτε σύντομα από το αδιέξοδο.   Μυστικά και ίντριγκες απορροφούν την προσοχή σας και δυσκολεύεστε αρκετά να επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω οι δουλειές σας. Κάποιες αποκαλύψεις μέσα στη μέρα θα σας «κάτσουν» πολύ βαριά και η μοναδική σας σκέψη θα είναι με ποιον τρόπο θα διαχειριστείτε την κατάσταση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρ’ όλο που τα οικονομικά σας είναι σε στενότητα, το ηθικό σας παραμένει ακμαίο και καθώς συνεχίζετε να κυνηγάτε τους στόχους σας, η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Έως τότε, φροντίστε να κρατάτε αμυντική στάση με τα έξοδα σας και μην παραλείπετε να υπολογίζετε και τις προσωπικές σας ανάγκες που κι αυτές χρειάζονται χρήματα για να καλυφθούν. Ένα μέλος από την οικογένεια σας στηρίζει, οπότε δεν υπάρχει λόγος να χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας.   Ο εγωισμός και η αδιαλλαξία σας θα προκαλέσει προβλήματα στη σχέση / γάμο σας και υπάρχει κίνδυνος να φτάσετε μέχρι και το χωρισμό καθώς βλέπετε μονόπλευρα τα πράγματα, δίχως να δίνετε κανένα δίκιο στο ταίρι σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Το απαιτητικό σας πρόγραμμα σε συνδυασμό με κάποιες προκλήσεις που θα συναντήσετε, είναι πολύ πιθανό να σας εξουθενώσουν και θα αναγκαστείτε να ρίξετε τους ρυθμούς σας, καθώς ο οργανισμός σας δεν θα είναι σύμμαχός σας. Επικεντρωθείτε σε θέματα που δεν χρήζουν ιδιαίτερης προσπάθειας και κούρασης και αν κάπου νιώθετε ότι έχετε κλατάρει, δώστε χρόνο στον εαυτό σας.   Ένα οικείο σας πρόσωπο (αδερφός/ή) διανύει μια δύσκολη φάση της ζωής του και χρειάζεται τη στήριξή σας, ασχέτως αν δεν σας το εκφράζει. Παρατηρήστε πιο προσεχτικά τις αντιδράσεις του/ης και θα καταλάβετε πολλά. Από εκεί και πέρα, στο χέρι σας είναι να συμπαρασταθείτε

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

 

feelfamous.gr