Τα ζώδια σήμερα (Παρασκευή 10/6/2016)

49

 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα, διερευνώντας κάθε πτυχή του. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις την πολιτική σου σε σχέση με μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες σου αλλά τώρα δείχνει σημάδια προόδου. Επιπλέον, μπορεί να βρεθείς σε καθεστώς έντονης συγκινησιακής φόρτισης…
Ερωτικά
Σχήματα και «κώδικες» του παρελθόντος σε καλούν να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις τους, ώστε να κερδίσεις μια ζεστή όσο και δυνατή αγκαλιά, που μέσα από την «παλιομοδίτικη» υφή της μπορεί να σου προσφέρει υψηλές συγκινήσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και θέματα του παρελθόντος, δίνοντας σου μια δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πήγε καλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να αναβιώσει μια συνεργασία ή να συναντηθείς με φίλους/ες που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν κοινές εμπειρίες. Παράλληλα, ίσως σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Συναισθηματικές «φουρτούνες» και έντονες συγκινήσεις μπορεί να σε πάνε από τους «επτά ουρανούς» στα «πατώματα» αλλά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να σε τρομάζει. Ίσα-ίσα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι τα όρια σου δεν φτάνουν μόνον μέχρι εκεί που νόμιζες!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Όταν το παρόν δείχνει αδιέξοδο, τότε το παρελθόν μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης αλλά και να σου προσφέρει κάποιες έτοιμες ή δοκιμασμένες λύσεις. Επιπλέον, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να αξιοποιήσεις τις διαθέσιμες «εφεδρείες» στην δουλειά σου, είτε πρόκειται για αποθηκευμένο εξοπλισμό, είτε για πρόσωπα που σου έχουν «σταθεί» στο παρελθόν. Παράλληλα, μπορεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δεν σκοπεύει βέβαια να σε στενοχωρήσει, ούτε να σε μπλέξει σε «περίεργες» ιστορίες. Σε αυτήν την φάση πάντως μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας σχέσης του παρελθόντος ή τουλάχιστον σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι εν μέσω «τρικυμίας» και οι συγκινήσεις που θα αποκομίσεις θα σου μείνουν αξέχαστες. Καλό είναι ωστόσο να μην εγκλωβιστείς σε «πνιγηρές» καταστάσεις, ούτε βέβαια να «καθοριστείς» από παρελθοντικές καταστάσεις που… κτυπούν την πόρτα σου! Αντίθετα, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να γίνει το «διαβατήριο» σου για μια δημιουργική διερεύνηση και αναβίωση κάποιων κλασικών όσο και ανεκτίμητων αξιών.
Ερωτικά
Η τάση σου είναι «να τα παίξεις όλα για όλα» και να αφεθείς σε μια αγκαλιά που σε συγκινεί και πιστεύεις ότι μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα. Ωστόσο να θυμάσαι ότι η πλήρης παράδοση σου μπορεί να εκληφθεί ως μια «εκμεταλλεύσιμη» αδυναμία σου.
ΛΕΩΝ
Γενικά
Θέλοντας και μη, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αφού είναι πολλά εκείνα που πρέπει να διορθωθούν. Ενδέχεται όμως να ανακαλύψεις και κάτι πολύτιμο, ύστερα από μια έρευνα ή ανασκόπηση των πεπραγμένων σου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις οριστικά μια οικονομική υπόθεση που «σέρνεται» από παλιά.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να «κτίσεις» μια ερωτική φωλιά, «παρασύροντας» εκεί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν όμως είσαι εσύ ο/η «επισκέπτης» και δεν επιθυμείς κάτι περισσότερο, ίσως να βρεθείς σε… δύσκολη θέση!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα κύρους, που διαθέτουν την πείρα και τις γνώσεις που χρειάζεσαι μπορεί να σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις μια υπόθεση σου, που φάνταζε δύσκολη. Επιπλέον το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα προάγει το ενδιαφέρον σου για το παρελθόν. Παράλληλα όμως φαίνεται πως κάποιοι γνωστοί ή συγγενείς παρεμβαίνουν στην ζωή σου, ποντάροντας στις συναισθηματικές αδυναμίες σου, με κίνδυνο να περιπέσεις σε αντιφάσεις ή παλινδρομήσεις.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να σου προσφέρει την ψυχική ηρεμία και την ασφάλεια που ζητάς, είτε μέσα από μια πιο στενή σχέση, είτε ως φίλος/η. Από την πλευρά του/της οι προθέσεις είναι δεδομένες και μένει σε σένα το να αποφασίσεις.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα δεν σε αφήνουν σε… ησυχία, τελικά όμως μπορεί να επωφεληθείς από κάποιες εξελίξεις, ιδιαίτερα σε σχέση με παλιές υποθέσεις που βρίσκουν πλέον τον δρόμο τους. Επιπλέον, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να υιοθετήσεις και να εφαρμόσεις κάποιες παραδοσιακές «συνταγές», σε σχέση με την σωματική ή ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, θα σου δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιήσεις ένα κληροδότημα ή ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.
Ερωτικά
Η ενασχόληση σου με άλλες υποθέσεις δεν σου δίνει τον χρόνο που χρειάζεσαι για τα προσωπικά σου και το πιθανότερο είναι να αρκεστείς στα θετικά σχόλια και τα «αδιόρατα» φλερτ που σου στέλνει η Αφροδίτη στους Διδύμους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε ωθεί να ξαναθυμηθείς τον… παλιό καλό σου εαυτό, μέσα από εφαρμογές ή δραστηριότητες που στο παρελθόν σου πρόσφεραν μεγάλες συγκινήσεις. Μπορεί βέβαια με αυτήν την «βουτιά» σου να ανασύρεις και πράγματα που σε πλήγωσαν, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να «σε πάρει από κάτω». Αντίθετα, η συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων θα συμβάλλει στην οριστική απελευθέρωσή σου από εξαρτήσεις και «φαντάσματα» του παρελθόντος.
Ερωτικά
Είναι από τις φορές που το «για πάντα δικός/η σου», αποκτά νόημα και ουσία. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για μια σχέση τέτοιου τύπου, δεν έχεις παρά να αφεθείς σε αυτό που σου συμβαίνει, χωρίς καχυποψίες και υπαρξιακά διλήμματα!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ένα οικογενειακό μυστικό ή γενικότερα κάτι «θαμμένο» βγαίνει στην επιφάνεια, με συνέπεια να αναστατωθείς, αφού… αλλιώς τα νόμιζες κι αλλιώς είναι. Από την άλλη πλευρά όμως, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στις πνευματικές αναζητήσεις σου, αρκεί να «μπολιάσεις» το σήμερα με γνώσεις και αξίες του παρελθόντος, που διατηρούν ακόμη την λάμψη τους. Επιπλέον, μπορεί να ανακαλύψεις και κάτι με ιδιαίτερη υλική ή συναισθηματική αξία.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που κινείται στο στενό σου περιβάλλον μπορεί να εκφράσει τον… κρυφό καημό του για σένα, κάτι που σε πρώτη φάση μπορεί να σε αιφνιδιάσει αλλά τελικά ίσως να εξελιχθεί σε μια πολύ «ζεστή» σχέση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το κλίμα είναι κατά το ήμισυ συμβατό με την νοοτροπία σου, αφού από την μια πλευρά θα δικαιωθείς για κάποιες «συντηρητικές» ή παραδοσιακές επιλογές σου, από την άλλη όμως θα σου είναι… κομματάκι δύσκολο να διαχειριστείς έντονα φορτισμένες καταστάσεις στο άμεσο περιβάλλον σου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει φιλίες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, δίνοντας σου την ευκαιρία να συγχωρήσεις και να συγχωρεθείς για κάποιες παλιές «αμαρτίες».
Ερωτικά
Κάποιος/α φαίνεται να προσπαθεί να «σπάσει» τους κώδικες συμπεριφοράς σου και την συναισθηματική επιφυλακτικότητα σου κι ίσως είναι μια ευκαιρία για να ανοίξεις την καρδιά σου, χωρίς φόβους και ανασφάλειες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σου επισημαίνει ότι… δεν μπορείς να πας μπροστά, αν πρώτα δεν διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Από την άλλη πλευρά όμως έχεις να ωφεληθείς πολλά από πρότερες προσπάθειες σου, αφού το «έτοιμο υλικό» που βρίσκεται στην διάθεση σου αρκεί για να κάνεις την διαφορά. Επιπλέον, ίσως σου επιστραφούν κάποια οφειλόμενα.
Ερωτικά
Ίσως να βρεθείς σε αμηχανία από την πολύ «θερμή» αντίδραση ενός προσώπου που ενδιαφέρεται για σένα αλλά συνάμα έχει κι έναν ευαίσθητο ψυχικό κόσμο. Και σε μια τέτοια περίπτωση οι… γνωστές θεωρίες σου δεν θα βοηθήσουν και πολύ!
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα αυξάνει την ευαισθησία σου απέναντι στον πόνο των άλλων και σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να βοηθήσεις, τόσο σε υλικό, όσο και σε ηθικό επίπεδο. Επιπλέον όμως σε καλεί να εντρυφήσεις σε παλιές ή παραδοσιακές εφαρμογές, φέρνοντας το «χθες» στο «σήμερα». Παράλληλα μπορεί να επανεκκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, υπό το φως κάποιων νέων στοιχείων που προέκυψαν.
Ερωτικά
Η ζεστή αγκαλιά σου είναι το ουσιαστικότερο «όπλο» σου στην «μάχη» των σχέσεων, φρόντισε όμως να την προσφέρεις εκεί που πραγματικά αξίζει κι όχι… όπου κι όπου! Άλλο πράγμα ο έρωτας κι άλλο η συμπόνια…

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   epirusblog.gr