Τα ζώδια σήμερα (Τετάρτη 8/6/2016)

70

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε φέρνει ενώπιον καταστάσεων του παρελθόντος, που… ξαναζωντανεύουν κι αυτό μπορεί να αναφέρεται τόσο στην καθημερινότητα σου, όσο και στις πνευματικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, μια υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος φαίνεται να εξελίσσεται υπέρ σου κι ίσως λάβεις σημαντικές βοήθειες. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει κι ένα έξτρα δώρο…

Ερωτικά
Οι πειρασμοί πολλαπλασιάζονται αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, πρόσεξε μήπως αυτή η επιλογή που φαντάζει ως ιδανική, αποδειχθεί τελικά η πιο προβληματική. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, δώσε προτεραιότητα στην ανανέωση της σχέσης σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε χρήζει πρωταγωνιστή στις εξελίξεις κι ίσως θελήσεις να πιστοποιήσεις την υπεροχή σου «δένοντας» κάποιες εξασφαλίσεις. Κι όχι πως δεν θα τα καταφέρεις αλλά ο προσανατολισμός σου σε θέματα «συμφέροντος» μπορεί να γίνει αντικείμενο κριτικής από έναν «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας φιλίας αλλά και σε αποκαλύψεις για παρασκηνιακές ενέργειες του παρελθόντος.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό αλλάζει τα δεδομένα κι αν πέρασες πρόσφατα μέσα από αντεγκλήσεις και διαφωνίες, ίσως ανταμειφθείς με μια δυνατή αγκαλιά που θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα. Αν πάλι ήσουν αμέτοχος σε οτιδήποτε, τότε… ετοιμάσου για την περιπέτεια που έρχεται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να αναζωπυρώσει τις προοπτικές μιας παλιάς σου επαγγελματικής ασχολίας. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής, λαμβάνοντας αν χρειαστεί τα αναγκαία μέτρα ώστε να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις των καιρών. Ακόμη, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να χαλαρώσεις μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε αποσπάσει, επιτυγχάνοντας τελικά την εσωτερική σου εναρμόνιση.
Ερωτικά
Η καρδιά σου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση, αυτήν την φορά όμως φαίνεται ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου «βατά» κι αν διαπιστώσεις πως δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις την νοοτροπία αυτού/ης που σε ενδιαφέρει, καλό είναι να μην επιμείνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας «διαποτίζει» με συναίσθημα κάθε δραστηριότητα σου, κάτι βέβαια που μπορεί να έχει τα υπέρ και τα κατά του. Παράλληλα, νέες γνωριμίες «σπάνε» την μοναξιά σου, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα «ζυμωθεί» μια αξιόλογη φιλία. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ταύρο δείχνει διατεθειμένος να καλύψει και κάποιες πιο πρακτικές ανάγκες σου στην λογική μιας αμοιβαίας εξυπηρέτησης.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σέρνει τον «χορό» των διεκδικήσεων κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση είναι πιθανόν να νιώσεις ότι «απειλείται» η συνοχή της. Αν όμως είσαι μόνος/η μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου, ελπίζοντας βάσιμα ότι τελικά θα κερδίσεις αυτόν/ην που θέλεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Με τον Ερμή στον Ταύρο να έχει… κέφια, όλα μπορούν να πάνε πρίμα στα επαγγελματικά σου, ακόμη κι αν σε κάποιες περιπτώσεις οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου «σκοντάψουν» επάνω σε πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας είναι πιθανό να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά οικονομική σου προοπτική, δίνοντας σου μια δεύτερη ευκαιρία. Μπορεί επίσης να σου επιστραφούν κάποια δανεικά.
Ερωτικά
Τουλάχιστον για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα κάποιες υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά από αυτό που πραγματικά θα ήθελες να ζήσεις με τον άνθρωπο σου κι αυτό μπορεί τελικά να οδηγήσει σε γκρίνιες και αχρείαστες «αψιμαχίες».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να αναβιώσει το ενδεχόμενο μιας οικονομικής συνεργασίας ή συμφωνίας, που στο παρελθόν δεν προχώρησε για διάφορους λόγους. Παράλληλα, σε καλεί να εντρυφήσεις σε παραδόσεις και θρύλους με ιδιαίτερο συμβολικό περιεχόμενο. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο συγκεκριμένος και παραγωγικός στις επιδιώξεις σου, βγάζοντας αν χρειαστεί κι… από την μύγα ξύγκι!
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, που διαθέτει πολλά πνευματικά προσόντα φαίνεται να τραβά την προσοχή σου κι είναι βέβαιο ότι ακόμη κι αν τελικά δεν προχωρήσει η σχέση σας, θα κερδίσεις έναν αξιόλογο φίλο και σύμβουλο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να ρυθμίσεις μια σειρά από θέματα που άπτονται των οικονομικών σου και η αλήθεια είναι ότι μπορείς να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι ακόμη πιθανό να αντιμετωπίσεις την όποια έλλειψη ρευστότητας με κάποιο μικρό δάνειο. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις επαγγελματικές ιδέες ή εργαλεία που ήταν «στα αζήτητα» αλλά πλέον μπορούν να σου προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις.
Ερωτικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να εγείρει εμπόδια στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να σε αναγκάσει να ασχοληθείς με κάποια υπόθεση που επείγει, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Με τον Ερμή να «κάνει παιχνίδι» στον Ταύρο θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα ήθελες να δρομολογηθούν εξαρτώνται τελικά από άλλους, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να έχεις «από κοντά» κάθε πρόσωπο που θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια επαγγελματική δραστηριότητα, που σε «γεμίζει», ίσως μάλιστα να εμπλέκεται σε αυτήν κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Ο Ερμής σου… γνωρίζει κόσμο, θέτοντας όμως ως απαραίτητη προϋπόθεση μιας σχέσης την καλή επικοινωνία. Κι αν διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει, μην προσπαθήσεις να πιέσεις τα πράγματα σε μια κατεύθυνση που δεν φαίνεται να έχει μέλλον μπροστά της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με τον Ερμή στον Ταύρο, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου μπορεί να αλλάζουν διαρκώς και σίγουρα θα ήταν λάθος να καταλήξεις σε συμπεράσματα και πολιτικές πριν αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα. Κατά τα άλλα όμως δείχνεις ικανός/η να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας αναμένεται να σε «πλημμυρίσει» με κύματα νοσταλγίας αλλά και να διεγείρει την ευαισθησία σου απέναντι σε πάσχοντες.
Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιο σου δείχνει πρόθυμος να σε μπλέξει σε μια υπόθεση, όπου ενδέχεται να «φορτωθείς» τα προβλήματα του/της συντρόφου σου κι επειδή αυτό δεν είναι του στυλ σου, αν χρειαστεί ξεκαθάρισε από την αρχή τα όρια και τις ανάγκες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο προάγει την δημιουργικότητα σου και το καλό είναι ότι η διάθεση σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου, οδηγώντας σε ακόμη πιο πλούσια αποτελέσματα. Επιπλέον θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να συνεννοηθείς με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να επισκεφθείς ένα μέρος που για σένα έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.
Ερωτικά
Οι ερωτικές σου επιδόσεις εξαρτώνται συνήθως από το πόσο ασφαλής νοιώθεις οικονομικά κι επαγγελματικά, και από την στιγμή που ο/η σύντροφος σου δείχνει διατεθειμένος/η να σου προσφέρει την «τόνωση» που χρειάζεσαι, όλα θα πάνε καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μια οικογενειακή υπόθεση ενδέχεται να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τις διαδοχικές εναλλαγές των καταστάσεων. Επιπλέον ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να είσαι έτοιμος/η είτε για να υποδεχθείς κάποιους έκτακτους μουσαφίρηδες, είτε να «μετακομίσεις» προσωρινά σε άλλο πόστο. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας θα σε βάλει να «σκαλίσεις» έγγραφα ή παλιά αντικείμενα, που μπορεί να έχουν ιδιαίτερη αξία.
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι κυμαινόμενη, καθρεφτίζοντας ενδεχομένως και την γενικότερη αστάθεια που επικρατεί στις σχέσεις σου. Αργά ή γρήγορα όμως η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σου προσφέρει μια ικανοποιητική «διέξοδο» στις αναζητήσεις σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας στο ζώδιο σου σε καλεί να ανασύρεις από το παρελθόν κάποιες δοκιμασμένες «συνταγές», που μπορούν να σου προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις στα όποια οικονομικά προβλήματα σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμα σου με δραστηριότητες, που στην πλειοψηφία τους φαίνεται να έχουν ωφελιμιστικά κίνητρα. Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις.
Ερωτικά
Ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια ανασκόπηση εφ’ όλης της ύλης, εντοπίζοντας ενδεχόμενα λάθη στον χειρισμό των προσωπικών σου υποθέσεων. Παράλληλα βέβαια θα αναπολήσεις και κάποιες πολύ καλές στιγμές, παίρνοντας κουράγιο για την συνέχεια.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   logiastarata.gr