Τα ζώδια σήμερα (Τρίτη 14/6/2016)

71

 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό προοιωνίζεται μια μάλλον «ακατάστατη» ημέρα με πολλές διακυμάνσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αφού οι ισορροπίες και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «ξαναπιάσεις» ένα παλιό σου ενδιαφέρον ή να επισκεφθείς ένα μέρος με το οποίο σε συνδέουν πολλά.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σε συγκινεί και σου ξυπνά μνήμες κι αν πραγματικά το θέλεις, η συναισθηματική σας επαφή μπορεί να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο από μια «φιλική» ή νοσταλγική αγκαλιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να επικεντρωθείς στα οφέλη που μπορείς να έχεις από την οικογένειά σου, αφήνοντας κατά μέρος τις λοιπές αναζητήσεις σου. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενεργοποιήσεις μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία ή απλά να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, που όμως δεν θα έχει συνέχεια.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αλλά εδώ το πρόβλημα είναι το πλήθος, αφού μπορεί να διασπαστεί η προσοχή σου, χωρίς τελικά να γίνει και κάτι σπουδαίο.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σου, «ξεφουρνίζοντας» διάφορες δουλειές, που παρότι δεν είναι «πρώτης γραμμής», πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα. Επιπλέον, μπορεί να σου προκαλέσει μια περαστική αδιαθεσία. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις ένα παλιό αντικείμενο αξίας ή να πάρεις πίσω κάποια οφειλόμενα που κόντευες να ξεχάσεις!

Ερωτικά
Αν η προσωπική σου ζωή σε ταλαιπωρεί δεν έχεις παρά να κάνεις μια «στάση», αναζητώντας εμψύχωση και παρηγοριά δίπλα σε έναν φίλο ή μια φίλη. Ίσως μάλιστα να λάβεις ένα δώρο που θα σε συγκινήσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας αυξάνει την ευαισθησία σου, με συνέπεια να δραματοποιείς καταστάσεις που για τους άλλους δεν σημαίνουν κάτι και απλά παράγουν περισσότερες απορίες για το «τι θα γίνει με την περίπτωσή σου»! Ωστόσο μπορείς να βρεις κατανόηση σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι η αδυναμία λήψης μιας «ρεαλιστικής» απόφασης, μπορεί να συνδυαστεί με αυξημένες τάσεις εξάρτησης από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν σε… συμφέρουν!

 

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθείς με κάτι σημαντικό, Ίσα-ίσα, που μπορεί να αποσπάσαι διαρκώς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αν όμως δώσεις έμφαση στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου, σίγουρα θα αποζημιωθείς για το ενδιαφέρον σου! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας θα συμβάλλει στην δημιουργία μιας «ζεστής» φιλικής συντροφιάς.

Ερωτικά
Μια φίλη ή ένας φίλος δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα, σε βαθμό… παρεξήγησης, αφού θα σου είναι δύσκολο να καταλάβεις αν πρόκειται για μια εκδήλωση με περαιτέρω «απαιτήσεις». Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια παλιά σου γνωριμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να συνεργαστείς με ένα άτομο που είναι «παλιό στο κουρμπέτι» και ξέρει να ξεπερνά δυσκολίες ή να δίνει λύσεις με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Επιπλέον, μπορεί να βρεθείς σε μια συντροφιά «σοφών» από την οποία έχεις να διδαχθείς πολλά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια ή ανησυχία, που όμως σύντομα θα «καταλαγιάσει».

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν δείχνει να αντιπροσωπεύει αυτά που ζητάς σε μια σχέση κι αν αυτήν την περίοδο βρίσκεσαι σε συναισθηματική «αδράνεια» μπορεί να σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα ή επιθυμίες.

 

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αυξήσεις τον βαθμό της ετοιμότητάς σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβούν διάφορα.. απίθανα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Και σε μια τέτοια περίπτωση θα γλιτώσεις κόπο και χρόνο αν κινηθείς πιο οργανωμένα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σου επισημαίνει ότι μπορείς να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση με την χρήση φυσικών ή παραδοσιακών σκευασμάτων.

Ερωτικά
Ένα ταξίδι ή μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να γίνουν αιτία κι αφορμή να περάσεις όμορφα και να «ανεβάσεις τις μετοχές σου». Από εκεί και ύστερα βέβαια δεν υπάρχει κάτι που να σε πιέζει για να αναλάβεις κάποια συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αδιαθεσία, ιδιαίτερα αν τις τελευταίες ημέρες ο Άρης στο ζώδιό σου σε έχει ωθήσει να εντείνεις τις προσπάθειες σου, ξεπερνώντας κάθε όριο αντοχής! Όπως κι αν έχει όμως, το σύμπαν σε καλεί να ξεκουραστείς, μένοντας προσωρινά στο περιθώριο των εξελίξεων. Κι ίσως τελικά να ωφεληθείς ακόμη περισσότερα, έχοντας πλάι σου ένα πρόσωπο που σε αγαπά και δείχνει διατεθειμένο να σου κάνει όλα τα… χατίρια!

Ερωτικά
Ακόμη κι αν γίνεις πολύ απαιτητικός/η, ζητώντας τον… ουρανό με τα’ άστρα, το σύμπαν δεν σε κατηγορεί γι’ αυτό, αντίθετα δείχνει πρόθυμο να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία και μάλιστα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα ή άλλου είδους παρενοχλήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την κοινωνικότητά σου και το πιθανότερο είναι να μείνεις ευχαριστημένος/η από τα πολλά ενδιαφέροντα και την ποικιλία των ανθρώπων που θα γνωρίσεις. Από αυτό το σημείο όμως, μέχρι να υπάρξει κάτι πιο ουσιαστικό υπάρχει ικανή απόσταση, που αν θες να την διανύσεις θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτά που έχουν προτεραιότητα για σένα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει και σε μια οικογενειακή «μάζωξη».

Ερωτικά
Αν πραγματικά επιθυμείς μια σχέση με έναν άνθρωπο που θα βρίσκεται για πολύ χρόνο κοντά σου και θα σε στηρίζει συναισθηματικά, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου αφήνει ανοικτή την «πόρτα» για να βρεις αυτό που ζητάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει «στις επάλξεις», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλες αναγκαιότητες αλλά και κάποιες διαβουλεύσεις ή διαπραγματεύσεις με άτομα που βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά από ό,τι εσύ. Κι εδώ σίγουρα θα κερδίσεις πολλά αν κινηθείς με την συνήθη υπευθυνότητά σου, βάζοντας τα πράγματα σε μια τάξη. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στις παραδοσιακές «συνταγές».

Ερωτικά
Η ενασχόλησή σου με ποικίλα καθήκοντα και έκτακτες υποχρεώσεις θα σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την εργασία σου κι ίσως υπάρξουν κάποιες τρυφερές στιγμές, που θα σε κάνουν να ελπίζεις για την συνέχεια.

 

YΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να εντάξεις στην κοσμοθεωρία σου κάποια νέα στοιχεία. Επιπλέον, μπορεί να ανακινήσει την πιθανότητα ενός ταξιδιού με καλή παρέα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας θα σε βοηθήσει να «μαζέψεις» τα οικονομικά σου, είτε προχωρώντας σε κινήσεις αποταμιευτικού χαρακτήρα, είτε ορίζοντας προτεραιότητες και χαράσσοντας την στρατηγική σου. Ίσως μάλιστα λάβεις και μια βοήθεια που θα συμβάλλει σε μια καλή αρχή.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου κτυπά την πόρτα κι αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε όλα είναι ανοικτά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση πρόσεξε μήπως δημιουργηθούν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διαμόρφωση ενός «ζεστού» οικογενειακού κλίματος, κάτι που δεν αποκλείεται να συνδυαστεί και με συγκεκριμένες υλικές παροχές ή κληροδοτήματα. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό δεν θέλει και πολύ για να σε βάλει σε περιττά έξοδα, γι’ αυτό πριν αγοράσεις οτιδήποτε, δες μήπως μπορεί να σου προσφερθεί… δωρεάν!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και στοχεύεις σε μια σταθερή σχέση, τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Δίας σου υπόσχονται τα… καλύτερα, διώξε λοιπόν κάθε ενδοιασμό και «μπες στον χορό», πριν ο μαέστρος αλλάξει τον σκοπό του!

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   logiastarata.gr