Τα ζώδια σήμερα (Τρίτη 28/6/2016)

84

 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να κρίνεται από τον βαθμό της προετοιμασίας σου. Επιπλέον, όσο βέβαιο είναι το ότι μπορείς να «φορτσάρεις» και να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο σε σύντομο χρόνο, άλλο τόσο αβέβαιη είναι η χρονική διάρκεια της επιτυχίας σου, γι’ αυτό σε συμφέρει να κυνηγήσεις βραχυπρόθεσμους στόχους. Παράλληλα, αναμένεται μια συναισθηματική αστάθεια.
Ερωτικά
Ο ενθουσιασμός διαδέχεται την απογοήτευση και το αντίστροφο, με συνέπεια να μην μπορείς να σταθεροποιηθείς σε μια κατάσταση. Καλό είναι λοιπόν να ζήσεις αυτά που σου προσφέρονται
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην ξεκούρασή σου και σε οτιδήποτε αφορά στην σωματική ή ψυχική σου ευεξία. Καλό είναι λοιπόν να περιορίσεις τις εξωτερικές σου δράσεις, πολύ περισσότερο που δεν αποκλείεται να «σκοντάψεις» πάνω σε αστάθμητους παράγοντες ή σε ένα παρασκήνιο που θα σε εμποδίσει να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Παράλληλα, ευνοούνται οι μεταφυσικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις.
Ερωτικά
Το γενικό κλίμα είναι θετικό, ωστόσο σήμερα μπορεί να ανησυχήσεις από μια εξέλιξη και προς στιγμή να νιώσεις σαν «φτερό στον άνεμο». Ωστόσο, μην προβείς σε σπασμωδικές ενέργειες, αφού είναι ικανές να δημιουργήσουν από μόνες τους ένα θέμα που δεν υπάρχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση στις τρέχουσες φιλίες σου κι ίσως να… απορήσεις από την «αλλόκοτη» συμπεριφορά ή τις επιλογές κάποιων. Στον αντίποδα φαίνεται να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια ανανέωση ή διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο να σε συναρπάσει είτε με τις απόψεις του, είτε με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, η όποια συναισθηματική αναστάτωση προκύψει, έχει να κάνει με κριτικές άλλων προς το πρόσωπό σου και βέβαια έχεις το… ελεύθερο να «μετρήσεις» τα πράγματα ανάλογα με την εκτίμηση που τρέφεις σε εκείνους/ες που παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις, που σίγουρα ενέχουν κάποιο ρίσκο. Από την άλλη πλευρά όμως αν αποπειραθείς να κινηθείς πιο συντηρητικά είναι βέβαιο πως θα κληθείς να αμυνθείς απέναντι σε έξωθεν παρεμβάσεις, προερχόμενες από άτομα που βλέπουν τα πράγματα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν μεταπτώσεις στην σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συνεχίζει να σου παρέχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, τόσο στις πιο προσωπικές σου επαφές, όσο και γενικότερα τις κοινωνικές. Να θυμάσαι όμως ότι η σταθερότητα και η διάρκεια δεν είναι εξασφαλισμένες αλλά… ζητούμενες!
ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, όπου έχεις όλα τα περιθώρια για να μάθεις ή να συνειδητοποιήσεις μια σημαντική αλήθεια. Όσον αφορά όμως στις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σου, αναμένεται να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις, που θα θέσουν σε δοκιμασία την υπομονή αλλά και τις ικανότητές σου. Παράλληλα ίσως προκύψουν εντάσεις με συγγενικά σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Αντικρουόμενες ειδήσεις ή καταστάσεις δεν σε βοηθούν να καταλήξεις σε ένα οριστικό συμπέρασμα, είτε για τις δικές σου προθέσεις, είτε για τις διαθέσεις των άλλων απέναντί σου. Επειδή όμως η αβεβαιότητα θα λήξει σύντομα, δεν έχεις παρά να περιμένεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια ή μια ανησυχία για τα κεκτημένα σου, ακόμη όμως κι αν χάσεις κάτι που θεωρούσες ως δεδομένο, θα αποζημιωθείς από μια νέα επιτυχία ή κατάκτηση. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν κινήσεις ή επενδύσεις με «βάθος χρόνου» αλλά πολύ περισσότερο εκείνες που στοχεύουν σε ένα άμεσο ή γρήγορο κέρδος, έστω κι αν εμπεριέχουν κάποιο ρίσκο.
Ερωτικά
Με δεδομένο το ότι δεν φημίζεσαι για τον παρορμητισμό σου, είναι μάλλον απίθανο να ενδώσεις σε μια ευκαιριακή επιλογή, αν όμως το πράξεις να είσαι βέβαιος/η ότι θα
παραμείνει… ευκαιριακή! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βιώσεις μια δυνατή σεξουαλική εμπειρία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό προσθέτει περισσότερο «χρώμα» στην καθημερινότητά σου, ενδέχεται μάλιστα κάποιες «πινελιές» να είναι εξαιρετικά… ζωηρές! Αν λοιπόν έχεις διάθεση για κάτι πιο περιπετειώδες που να σπάει την ρουτίνα, τότε ουδέν πρόβλημα. Αν όμως προσανατολίζεσαι σε προγραμματισμένες ή πιο συμβατικές δράσεις, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψουν πολλά θέματα που θα ανατρέψουν τα σχέδια σου.
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες δείχνει άτοπο το να προσπαθείς να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα, αφού τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν με «κινηματογραφική» ταχύτητα. Προσπάθησε πάντως να μην δώσεις υπερβολική διάσταση ούτε στα θετικά, ούτε στα αρνητικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να διαταράξει τις ισορροπίες στις εργασιακές σου σχέσεις, συμβάλλοντας ενίοτε σε ανταγωνισμούς που δεν βοηθούν πουθενά. Αν όμως καταφέρεις να μεταστρέψεις το κλίμα σε «ευγενή άμιλλα», τότε θα βγεις διπλά κερδισμένος/η. Παράλληλα μπορεί να σου δοθεί το έναυσμα για την ανάληψη δραστικών πρωτοβουλιών, που μπορούν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα μέσα σε μια στιγμή.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις αλλά αν δεν ταξιδέψεις, θα δυσκολευτεί να σου δώσει το «κάτι παραπάνω»! Επιπλέον, οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν σου δίνουν τον χρόνο και την ηρεμία που χρειάζεσαι.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί σε νέες περιπέτειες και τα καλά νέα είναι ότι σε δημιουργικό επίπεδο μπορείς να υλοποιήσεις μια έξοχη όσο και πρωτοποριακή ιδέα-έμπνευση. Όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς σου δράσεις και τις επαφές σου με τον «έξω κόσμο» είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν πολλά «σκαμπανεβάσματα», ικανά να σε απορρυθμίσουν κι εδώ η πιο καλή συμβουλή είναι να ζήσεις το «τώρα», χωρίς να τρέφεις ιδιαίτερες προσδοκίες για το «μετά».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το ουσιαστικότερο πρόβλημα σου είναι το ότι δεν μπορείς να καταλάβεις «που θα κάτσει η μπίλια», με κίνδυνο τελικά να εκτεθείς χωρίς λόγο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το σοφότερο που έχεις να κάνεις είναι το να προσπεράσεις κάθε είδους ένταση ή διαφωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Η Σελήνη σον Κριό δεν βοηθά στην σταθεροποίηση των πραγμάτων, αντίθετα μπορεί να συμβάλλει σε μια αναστάτωση, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Ακόμη όμως κι αν πολλά από αυτά που θα συμβούν δεν σου αρέσουν, δεν χρειάζεται να πάρεις αυστηρά «μέτρα», που αντί να λύσουν το όποιο πρόβλημα θα το επιδεινώσουν. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την ανανέωση του προσωπικού σου χώρου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να επιδείξεις μια μεγαλύτερη ευελιξία σε νέα δεδομένα, αφού σε καμία περίπτωση δεν είναι για κακό! Αν πάλι είσαι μόνος/η, μια αλλαγή περιβάλλοντος θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να εντείνει τις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, δεν αποκλείεται όμως κατά την διάρκεια της ημέρας να υπάρξουν και διαστήματα πλήρους απραξίας, που θα σου επιστρέψουν να ανασυγκροτηθείς και να αναλάβεις τις δυνάμεις σου. Σε κάθε περίπτωση θα ωφεληθείς αν ακολουθήσεις την ροή των πραγμάτων και αν δεν πιέζεις τις καταστάσεις. Παράλληλα, ίσως προκύψει μια «φούρια» με γείτονα ή γνωστό σου.
Ερωτικά
Ο Ερμής στους Διδύμους ανανεώνει τον κύκλο των επαφών σου κι αν είσαι διαθέσιμος/η, μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο νεαρής ηλικίας, με το οποίο πριν απ’ όλα θα έχεις την δυνατότητα να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες απόψεις.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να «κυνηγήσεις» μια οικονομική προοπτική «τώρα που γυρίζει», ξεπερνώντας τους όποιους δισταγμούς σου. Παράλληλα βέβαια, μπορεί να υπάρξουν και καταστάσεις εν δυνάμει προβληματικές, καλό είναι όμως να μην διασπάσεις τις δυνάμεις ή την προσοχή σου, αφού σύντομα η «τάξη» θα αποκατασταθεί. Επιπλέον, ίσως λάβεις ένα απρόσμενο δώρο ή εκπλαγείς ευχάριστα από την εξέλιξη μιας υπόθεσης που «δεν σου γέμιζε το μάτι»!
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο κι τον Δία στην Παρθένο, το μόνο για το οποίο μπορείς να ανησυχείς είναι ο… κακός εαυτός σου και η αδυναμία σου να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου. Αν πάντως βρεθείς σε δίλημμα, άσε να αποφασίσουν οι άλλοι για σένα.

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   logiastarata.gr