Τα ”ΚΑΡΦΙΑ” του Κωστόπουλου για τις ψεύτικες αποκαλύψεις του Λιάγκα!!

66

 

 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στο έθνος και σας μεταφέρει το Youweekly.gr, βάζει τα πράγματα και τις παραπληροφορήσεις στην θέση τους, για τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου με το…ψάρι! Να σας θυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας, στο Πρωινό είχε «αποκαλύψει» πως είχε πει και άλλα ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή αλλά κόπηκαν στον μοντάζ… Να δούμε λοιπόν τι απαντάει ο Πέτρος γι’αυτό:

Μα δεν αναφέρομαι στην τηλεθέαση, αλλά στο ντόρο που προκλήθηκε στη συνέχεια…

«Με αυτή την έννοια, σαφέστατα και ήταν δήλωση… δωράκι. Όμως αυτό που με εξέπληξε ξέρεις τι ήταν; Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν μετά από αυτή τη δήλωση.»

Δηλαδή;

«Το ότι κάναμε λες και ειπώθηκε κάτι φοβερό και τρομερό. Κάναμε ρε παιδί σαν να ανακαλύψαμε την πυρίτιδα, τουλάχιστον. Ο άνθρωπος είχε την ανάγκη να κάνει μια εξομολόγηση, την έκανε, μπράβο του και όλα καλά. Έχει να κάνει με μια αυστηρά προσωπική επιλογή, τη σέβεσαι και πάμε παρακάτω. Πραγματικά δεν κατάλαβα στη συνέχεια γιατί έγινε τέτοιος χαμός.»

Αυτό το «πάμε παρακάτω» το αισθάνθηκες κι εκείνη τη στιγμή γι’ αυτό και δεν έμεινες στο θέμα;

«Εννοείται! Θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει συζήτηση μισής ώρας. Όμως, δεν είναι του χαρακτήρα μου, δεν ήθελα να το… τεντώσω και να το εκμεταλλευτώ. Το λες, τελείωσε. Άλλωστε, κάτι τέτοιο δεν θα το έκαναν σε κανέναν, πόσω μάλλον στον Απόστολο που τον ξέρω και είμαστε φίλοι 25 χρόνια.»

Επειδή αναφέρθηκες στις… μετά Γκλέτσο εποχής τοποθετήσεις, υπήρξαν και περιπτώσεις στις οποίες περίσσεψε η υποκρισία. Συμφωνείς;

«Σαφέστατα γι’ αυτό και προσωπικά συμφώνησα απόλυτα με τη δήλωση του Φώτη Σεργουλόπουλου, ο οποίος είπε πως έχουμε εκτός όλων των άλλων και τους… «ντάγκα-ντούγκες» που κι αυτοί πέφτουν από τα σύννεφα. Όλα αυτά είναι αστειότητες να συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2016.»

Ακούστηκε μέχρι και το ότι είχες κι άλλο τηλεοπτική υλικό στο οποίο ο Απόστολος μιλούσε και δεν το έπαιξες. Αποφάσισες να το κόψεις στο μοντάζ.

«Άλλο άσχετο. Ότι ακριβώς ειπώθηκε, βγήκε στον αέρα.»

Βρέθηκαν, βέβαια, και κάποιοι που υπονόησαν πως η συγκεκριμένη κουβέντα μπορεί να ήταν ολίγον τι… προμελετημένη.

«Δεν υπάρχουν αυτά… Δεν φάνηκε καθαρά ότι ο Απόστολος με έπιασε εξαπίνης; Σαφώς δεν το περίμενα. Σε σημείο τέτοιο που σε πρώτη φάση δεν ακούω καν τι μου λέει και νομίζω πως με ρωτάει αν έχω πάει με… μαύρη.»

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

youweekly.gr