Τα «καυτά» δάκρυα της Κατερίνας Καινούργιου- Τι λέει για την επανασύνδεση;

202

Λίγο πριν φύγει η χρονιά που άλλαξε τη ζωή της, η παρουσιάστρια της απογευματινής εκπομπής του Alpha Λόγω Tivis κάνει τον προσωπικό της απολογισμό, μιλάει για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και σχολιάζει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η εν λόγω συνέντευξη δόθηκε πριν μερικές μέρες, πριν δει το φως της δημοσιότητας η φωτογραφία μαζί με τον επιχειρηματία που επιβεβαιώνει πώς είναι και πάλι μαζι.

Η Κατερίνα Καινούργιου παράλληλα πόζαρε στον φακό του ΟΚ φορώντας εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες τουαλέτες και κρατώντας στην αγκαλιά της ένα πανέμορφο μωρό, δηλώνοντας πως: «Λατρεύω τα μωρά αλλά δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το ρολόι. Πιστεύω ότι καμία γυναίκα δεν νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα».

– Τι σε έκανε να πεις «χωρίζουμε»;

Γενικότερα αυτή η σχέση είχε προβλήματα. Ωστόσο υπήρξε κάποιο γεγονός που θεώρησα ότι με προσέλαβε γιατί είμαι αξιοπρεπής άνθρωπος, οπότε όταν κάτι σε θιγει και σε προσβάλλει πρέπει να φύγεις.
– Αναφέρεσαι στο ότι δεν προσκλήθηκες στον γάμο της αδελφής του Βασίλη;

Δεν θα ήθελα να το αναπτύξω περισσότερο.

– Κάποιοι είπαν πως αιτία ήταν ότι ο Βασίλης δεν ήθελε να σε παντρευτεί.

Όχι δεν ισχύει. Θέλω πολύ να δημιουργήσω οικογένεια κάποια στιγμή, αλλά δεν είμαι απεγνωσμένη που θα κυνηγήσει κάποιον για να της βάλει στεφάνι. Οι λόγοι που οδήγησαν στον χωρισμόι ήταν πολύ πιο σημαντικοί.

– Έκλαψες πολύ;

Εννοείται ότι έκλαψα κι ακόμα μπορεί να κλαίω αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε χωρισμό. Ο χωρισμός είναι επώδυνο πράγμα, οπότε θα κλάψεις, θα στενοχωρηθείς. Όλα τα πέρασα αλλά δεν έπεσα στα πατώματα.

– Τι έμαθες από αυτή τη σχέση; 

Τον Βασίλη τον αγάπησα πολύ. Αυτή η σχέση με έμαθε τι θα πει πραγματική αγάπη και φροντίδα, τι θα πει σέβομαι και προστατεύω τον άλλον. Ήταν πολύ όμορφη σχέση, όσο κράτησε.

– Αφήνεις ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης;

Αν κάτι δεν έχει τελειώσει άσχημαδεν μπορώ να είμαι απόλυτη και να πως «δεν θα είμαι ποτέ ξανά με τον Βασίλη»Θεωρώ ότι οι άνθρωπο δεν αλλάζουν αλλά ως άνθρωπος δίνω δεύτερες ευκαιρίες.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 filathlos.gr