Τι απαντά η Μενεγάκη σε εκείνους που κατηγόρησαν ότι η εκπομπή της έγινε τηλεμάρκετινγκ?? (VIDEO)

43

 

 

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Αν και μέχρι στιγμής η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε απαντήσει σε εκείνους τους τηλεκριτικούς που μίλησαν για «εκπομπή τηλεμάρκετινγκ», «παντοπωλείο», χαρακτηρίζοντας «πραματευτού», αποφάσισε να αλλάξει τακτική.

«Θέλω να πω κάτι για τα δώρα της εκπομπής και θα το πω. Κάποιες φορές μας κάνετε παράπονα όχι εσείς που δεν προλάβατε να πάρετε δώρα. Θέλω να πω για κάποιους που μας είπαν ότι «Ελένη μας λείπει περισσότερο η παρουσία σας και λιγότερο οι παρουσιάσεις». Δώρα δεν θα είχαμε. Ίσως πέντε δωράκια την εβδομάδα. Ξέρετε πως είναι τα πράγματα. Μην φαντάζεστε ότι στην τηλεόραση είναι ένας άλλος πλανήτης και όλα πάνε ρολόι. Δεν βρίσκουμε τίποτα. Βγαίνουμε βρίσκουμε μιλάμε και αυτά που μας αρέσουν και επιλέγουμε να παρουσιάσουμε, το αντάλλαγμα είναι να τα προσφέρουμε δώρο στους τηλεθεατές μας. Κανείς δεν το έχει αρνηθεί και ευχαριστούμε όλες τις εταιρείες και πολλές φορές δίνω και παραπάνω από όσα εξ αρχής ζητάω και ποτέ κανείς δεν μας έχει κάνει παράπονο».

Ενώ συμπλήρωσε «Όσον αφορά την εκπομπή κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Θέλουμε να σας έχουμε ευχαριστημένους όλους. Είτε λέγεται να περνάτε καλά μαζί μας γιατί είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή. Ξέρουμε ότι όλα αυτά που σας προσφέρουμε τα χρειάζεστε. Κάποια ειδικά πολύ περισσότερο. Ψάχνουμε να βρούμε τρόπους πώς μπορούμε να έχουμε για να μπορούμε να δώσουμε. Το θέμα είναι να φτάσουν στα χέρια σας και ξέρω ότι πάρα πολύς κόσμος γίνεται πολύ χαρούμενος. Είμαστε στην προσπάθεια. Δεν ξέρω πώς θα είμαστε την επόμενη σεζόν. Από διάθεση είμαι σίγουρη ότι θα δώσουμε και πάλι το 1.000% μας. Όλοι. Όλος ο κόσμος που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή».

Μάλιστα πριν πάει σε διαφημιστικό διάλειμμα κατέληξε: «Τίποτα πάντως δεν γίνεται τυχαία. Προσπαθούμε να κρατάμε ισορροπίες, όλα να πηγαίνουν σωστά και να σας ευχαριστούμε με την διάθεση με τα δώρα μας. Μπορεί κάπου λίγο να το χάνουμε κάπου να το βρίσκουμε… κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Πάντως το προσπαθούμε! Το ότι μας το αναγνωρίζετε αυτό έχει για εμάς σημασία. Αυτά ήθελα να σας πω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και εσάς που μείνατε μαζί μας και τις εταιρείες όλες που ανταποκρίθηκαν άμεσα και με το παραπάνω τους σε ό,τι τους ζητήσαμε». Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

youweekly.gr