Τι αποκάλυψε η κολλητή της άτυχης Ανθής στην Τατιάνα??? (VIDEO)

56

 

 

Η γυναίκα που ήταν κοντά στην 37χρονη και έκανε μαζί της κολλητή παρέα, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις τελευταίες στιγμές της. Λίγο πριν εξαφανιστεί η μητέρα τριών παιδιών, για να αποκαλυφθεί μετά από 4 ημέρες το άψυχο σώμα της, θαμμένο στο χωράφι του συζύγου της.

Η στενή φίλη της 37χρονης, είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ότι μίλησε μαζί της το πρωί του Σαββάτου, στο κινητό της τηλέφωνο ενώ στη συνέχεια, μίλησαν ξανά μετά το μεσημέρι, περίπου στις 16:00.

“Ήταν λίγο απογοητευμένη γενικώς η Ανθή. Δε ήταν στα πολύ καλά της αλλά έκανε σχέδια για το μέλλον. Ηταν μηχανολόγος μηχανικός. Έκανε αναβάθμιση το πτυχίο της, έκανε ταυτόχρονα ιταλικά, ονειρευόταν να βγει κάποια προκήρυξη και να μπει σε κάποια υπηρεσία. Να σταθεί στα πόδια της και να φτιάξει την Ανθή που είχε”.

Η γυναίκα αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ότι η 37χρονη σκεφτόταν να επιστρέψει στον Πειραιά… “Ξέρω ότι ονειρευόταν να γυρίσει πίσω στον Πειραιά. Επειδή όμως δεν είχε δουλειά, μου έλεγε: Πού να πάω με τρία παιδιά; Το σκεφτόταν. Πολύ…”

Σύμφωνα με τη φίλη της, η 37χρονη, κλείνοντας το τηλέφωνο της είπε: Κλείνω να πάω να καθαρίσω το σαλόνι μου.


 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr