Τι θα γίνει με τις απενεργοποιημένες κάρτες πελατών της Eurobank;

168


 

 

Ύστερα από καταγγελίες πελατών της Eurobank που δεχθήκαμε, σχετικά με τις χωρίς καμία προειδοποίηση απενεργοποιημένες χρεωστικές κάρτες, ως Focus web TVεπικοινωνήσαμε με την τράπεζα προκειμένου να ενημερώσουμε τους πελάτες της σχετικά.

Οι καταγγέλλοντες αναφέρουν πως επισκέφτηκαν την τράπεζα για σημαντικές συναλλαγές και εντελώς ξαφνικά ενημερώθηκαν πως οι κάρτες τους είχαν απενεργοποιηθεί από τις 21 Μαΐου 2015, μετά δηλαδή τη συγχώνευση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με τη Eurobank.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης τράπεζας, ενημερωθήκαμε πως είχαν πραγματοποιηθεί ειδοποιήσεις στους πελάτες, μέσω μηνύματος στο κινητό, οι οποίες έλεγαν πως μετά τη συγχώνευση, οι πελάτες όφειλαν να περάσουν από κάποιο κοντινό τους κατάστημα και να αλλάξουν τις κάρτες τους. Ωστόσο, οι καταγγέλλοντες  επιμένουν πως ποτέ δε συνέβη κάτι τέτοιο και πως δεν έλαβαν κάποιο επίσημο έγγραφο.

Σε μία δεύτερη επικοινωνία με την τράπεζα, ζητήσαμε να μας σταλεί ένα επίσημο έγγραφο, που να πιστοποιεί πως πράγματι εστάλησαν ειδοποιήσεις στους πελάτες, όμως η απάντηση ήταν πως ο κάθε πελάτης ατομικά θα πρέπει να επικοινωνήσει με την τράπεζα.

H Eurobank παρ’ όλα αυτά, καθησυχάζει τους πελάτες της, λέγοντας πως μπορούν να περάσουν από οποιοδήποτε κατάστημα και να αντικαταστήσουν τις παλιές τους κάρτες με τις νέες.

Ωστόσο, είναι απαράδεκτη η στάση μίας τόσο μεγάλης τράπεζας, με τόσους πελάτες ανά τον κόσμο, να μην ενημερώνει τους πελάτες της μέσω επίσημου εγγράφου σχετικά με τις αλλαγές που προκύπτουν. Στη χειρότερη θέση βρέθηκαν οι πελάτες της Eurobank στο εξωτερικό, οι οποίοι ξαφνικά συνειδητοποίησαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν καμία συναλαγή, εφόσον οι κάρτες τους θεωρούνταν άχρηστες.

Ας ελπίσουμε πως οι πελάτες θα καταφέρουν να επιλύσουν ο καθένας το ζήτημά του και πως δεν θα ξανασυμβεί τέτοια απροειδοποίητη αλλαγή από έναν τόσο σημαντικό φορέα.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here