Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Βασιλείου?? (VIDEOS)

144

 

Ο Γιώργος Βασιλείου, ο «ταξίαρχος Θεοχάρης» όπως έγινε γνωστός μέσω του ρόλου του στη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, «Καλημέρα Ζωή», χρόνια βρίσκεται εκτός Βουλής, ενώ εκτός από τη μεγάλη του αγάπη το θέατρο, ασχολείται και με το μποστάνι του.

Γεννημένος στη Λαμία το 1950, έμεινε μόνος με τον πατέρα του από την ηλικία των 8 ετών τον οποίο, όμως, έχασε δυο χρόνια αργότερα και μαζί και την παιδικότητά του.  Από μικρός αναγκάστηκε να μπει στη μάχη της επιβίωσης κάνοντας δουλειές του ποδαριού. Έμαθε μόνος του κιθάρα, έπαιζε μπάσο σε μοντέρνο γκρουπάκι, αλλά και ποδόσφαιρο. Είχε τη θέση του τερματοφύλακα στην ομάδα της Παλλαμαϊκής και κατόπιν πήρε μεταγραφή για τον Α.Σ. Λαμίας, που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική. Τον είχε ζητήσει, μάλιστα, και η ΑΕΚ, ωστόσο η ομάδα του όχι μόνο δεν τον έδωσε, αλλά δεν τον ενημέρωσε και για την πρόταση, με αποτέλεσμα να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Το 1971 γράφτηκε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Μπέλλου, δουλεύοντας, παράλληλα, ως οικοδόμος και οδηγός ταξί για να μπορεί να βγάζει τα έξοδα των σπουδών του.

Το 1973, στις 17 Νοεμβρίου, γνωρίστηκε με την σύζυγό του Λία Θερμογιάννη, φοιτήτρια, τότε, της Νομικής Αθηνών.

Το 1991 ο Νίκος Φώσκολος του εμπιστεύτηκε το ρόλο του αστυνόμου «Στάθη Θεοχάρη», στη σειρά «Καλημέρα Ζωή», ένας ρόλος που τον έκανα θρύλο.

Το 2004 εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ με 19.000 ψήφους στη Β’ Πειραιώς. Το 2007, όμως, έχασε την έδρα του λόγω της αλλαγής του εκλογικού νόμου. Το 2011 ο κ. Βασιλείου πέρασε στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας αλλά λίγο καιρό μετά εγκατέλειψε το πολιτικό σκηνικό.

Όπως αναφέρει η Espresso, σήμερα στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το μποστάνι του, γυμνάζεται και είναι ένας ευτυχισμένος παππούς.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr