Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου

54

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας ξεκινούν την εβδομάδα μας με τους καλύτερους οιωνούς! Σχηματίζουν μεταξύ τους Εξάγωνο και μας δίνουν την δύναμη και την θέληση να διεκδικήσουμε και να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας αποτελεσματικά!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει τώρα για το ζώδιό σου και η ζωή σου θα μπει σε εντελώς άλλους ρυθμούς που θα σε γεμίσουν άγχος. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που θα προκύψουν, οι οποίες θα φέρουν και την ουσιαστική αναγέννηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Έχεις πολλή υπομονή και θα σταθείς δίπλα στο ταίρι σου σε ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι στη ζωή σου, ο Ερμής στο ζώδιό σου θα βελτιώσει πολύ την επικοινωνία σου, ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς αρκετά με επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, ειδάλλως δεν θα μπορέσεις να δρομολογήσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου ταλαιπωρείται από αδιέξοδα ζητήματα του παρελθόντος. Βάλε σε τάξη τα πράγματα όσο είναι ακόμα καιρός και φρόντισε να μην αφήσεις άλλο στην τύχη τους τα θέματα. Άλλωστε όλα αυτά μπορούν να δρομολογηθούν με σχετικά μεγαλύτερη ευκολία τώρα, λόγω της πλανητικής εύνοιας που δέχεται το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ο Άρης στο ζώδιό σου ανεβάζει τη γοητεία σου και ο ερωτισμός σου κάνει το ταίρι σου να περνάει αξέχαστα μαζί σου. Κάνε μια προσπάθεια να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να επεξεργαστείς τις κατάλληλες λύσεις. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε ένα ζήτημα εξαιρετικής σημασίας που πρόκειται να βγει στην επιφάνεια, χωρίς εσύ να είσαι έτοιμος να δώσεις λύση. Συγκράτησε την ψυχραιμία σου, ούτως ώστε να μπορέσεις με ηρεμία να σκεφτείς τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αποφύγεις τον αρχικό κίνδυνο. Μετά θα έχεις τον χρόνο να αξιολογήσεις με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα και να βρεις την άκρη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για τους επαγγελματικούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μια νέα φιλία πρόκειται να μπει στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε, υποσχόμενη πολλά. Μην βιαστείς να φέρεις τα πάνω κάτω, αλλά άσε τον χρόνο να σου δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Αργότερα θα έχεις περισσότερα στοιχεία για να κρίνεις αν αξίζει να ακολουθήσεις όσα σου λέει αυτό το πρόσωπο και πώς μπορεί να ωφεληθείς από αυτή τη φιλία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις αισθηματικά προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα δεχτείς για να αυξήσεις τα έσοδά σου, θα πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Τα άστρα προσφέρουν προοπτικές βελτίωσης στο ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα. Θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος και θα χρειαστεί συνέπεια, σοβαρότητα και καλός προγραμματισμός για να τα καταφέρεις. Τα αποτελέσματα όμως θα έρθουν πιο σύντομα από το αναμενόμενο και θα σε δικαιώσουν για τη σωστή σου στάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στα αισθηματικά σου που θα πρέπει να τα λύσεις άμεσα και να μην τα αφήσεις να διαιωνίζονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να εκνευρίσουν τους συνεργάτες σου. Θα προκύψουν καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε ένα φιλικό άτομο από το παρελθόν το οποίο πρόκειται να επανέλθει στη ζωή σου και να σε γεμίσει υποσχέσεις. Πριν βιαστείς να εξαφανιστείς, άκου προσεκτικά όσα έχει να πει. Ίσως κάτι από όλα αυτά να σου ταιριάζει και να μπορέσεις να το αξιοποιήσεις στο μέλλον. Οι άνθρωποι συνήθως δεν αλλάζουν, αλλά τίποτα δεν είναι απόλυτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου ευτυχισμένο. Βάλε σε εφαρμογή τη φαντασία σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, με τον ερωτισμό που θα έχεις αυτή την περίοδο, κανείς δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια μικρά επαγγελματικά προβλήματα που θα παρουσιαστούν θα ξεπεραστούν σχετικά ανώδυνα. Πρόσεξε λίγο κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς για καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, δεν είσαι σε καλή περίοδο, αλλά σύντομα θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα σε κούρασε με τις υπερβολικές του απαιτήσεις. Τώρα είναι η ώρα να γίνουν όλα όπως επιθυμείς και τα προβλήματα να βρουν επιτέλους την οριστική τους λύση. Το πλανητικό τοπίο δείχνει θετικό για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις σου, αρκεί να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Τα οικονομικά σου θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην φοβηθείς τις αλλαγές που έρχονται. Προσπάθησε να εναρμονιστείς με τις καινούργιες συνθήκες, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Σύντομα θα λάβεις βοήθεια από κάποιο άτομο που δεν γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά εκείνο σε έχει εκτιμήσει αρκετά. Προετοιμάσου να τη δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις που μπορείς να αποφύγεις. Μην φορτίσεις το ταίρι σου με προβλήματα που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορα επαγγελματικά προβλήματα που ίσως έχεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ένα πρόσωπο, αγαπητέ Τοξότη, από το φιλικό σου περιβάλλον που σε πλήγωσε πολύ στο παρελθόν, έχει καταλάβει την απαράδεκτη στάση του και προσπαθεί εδώ και καιρό να επανορθώσει. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό, εκτίμησε τις προθέσεις του και μην αφήσεις περιθώρια για μεγαλύτερη συναναστροφή πέραν της τυπικής. Οτιδήποτε άλλο θα ενέχει τον κίνδυνο να επανέλθετε στα ίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όλο το άγχος και τη φόρτιση της ημέρας θα τα πληρώσει για άλλη μια φορά το ταίρι σου. Μπορεί να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί, αλλά μην ξεχνάς ότι και τα αισθηματικά σου χρειάζονται φροντίδα. Ίσως έχεις παραμελήσει λίγο τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολύ άγχος και πολύ τρέξιμο προβλέπεται σήμερα κι εσύ θα προσπαθείς να τα προλάβεις όλα και να τα τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλαξε τακτική, γιατί η μέρα δεν ευνοεί την υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων. Δεν είναι καλή μέρα η σημερινή για τα οικονομικά σου. Θα βγουν στη επιφάνεια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τακτοποιηθούν βέβαια, όσο το δυνατόν καλύτερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα είναι για το ζώδιό σου μια όαση στην έρημο που διασχίζεις εδώ και καιρό. Νέες ευκαιρίες για δράσεις θα σε οδηγήσουν αβίαστα σε επιτυχίες. Η κούραση και ο απέραντος κόπος του παρελθόντος δεν πήγαν χαμένα – η ανταμοιβή έρχεται και θα είναι πλουσιοπάροχη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους διάφορους τομείς θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής από τον Κριό σε ευνοεί, αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες αντιθέσεις και στην παρούσα κατάσταση δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να βιαστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Υδροχόε, περιθώρια για λάθη στον περίγυρό σου, ειδικά όταν αυτά έχουν αντίκτυπο στη δική σου ζωή. Μπορείς να φροντίσεις άλλωστε να υπάρξει το συντομότερο μία λύση σε όσα σε έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό, αρκεί να μην φοβηθείς να αναλάβεις πρωτοβουλία. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και όλα θα βελτιωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πρόσεξε σήμερα τι θα πεις στο ταίρι σου, γιατί θα υπάρξουν λογομαχίες χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να ρίξεις τους τόνους, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Νέες ιδέες, αγαπητέ Ιχθύ, που θα συλλάβεις ξαφνικά με τη βοήθεια και κάποιων σημαντικών φίλων, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν με επιτυχία. Ο σωστός προγραμματισμός θα φέρει ευκαιρίες για μεγαλύτερη δράση που θα οδηγήσει σε σημαντικές βελτιώσεις. Τα σχέδιά σου θα αναγνωριστούν, γενικότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, εξωτερίκευσε σήμερα στο ταίρι σου τα αισθήματά σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά και ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος σου, γιατί θα έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις και να τις καλύψεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg