Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

106

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού πρόκειται, αγαπητέ Κριέ, να σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Μια νέα τάξη πραγμάτων θα δημιουργηθεί με αυτή τη διαφορετική οπτική. Μην βιαστείς να κοινοποιήσεις τα νέα σε γνωστούς και φίλους. Αργότερα θα υπάρξουν πιο ευνοϊκές συνθήκες για εξηγήσεις, συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα σε μερικά θέματα να κάνεις υποχωρήσεις, για να αποφύγεις διαπληκτισμούς χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό σήμερα στα επαγγελματικά σου, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να περιορίσεις τα νεύρα σου, ώστε να αποφύγεις ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα που θα αργήσουν να επανέλθουν. Η κούραση το τελευταίο διάστημα σε έχει φέρει στα όριά σου και δυσκολεύεσαι να ισορροπήσεις. Μην υπερβάλλεις και απόφυγε άσκοπες προστριβές και εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μίλα του για αυτά που σε απασχολούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και περιττές αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η κοινωνικότητα του ζωδίου σου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα ύψη. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά σε πολλά επίπεδα της ζωής σου. Μην υπερβάλεις κα μην ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου, ώστε να μην μπλοκάρεις σχέδια που βρίσκονται κοντά στην πραγματοποίησή τους. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που δείχνεις στον επαγγελματικό τομέα, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προβλέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η επιστροφή σε καταστάσεις και άτομα του παρελθόντος σε βάζει, αγαπητέ Καρκίνε, σε κινδύνους που αποφεύγεις να δεις. Μην αποφύγεις κανέναν, αλλά μην αγνοήσεις όσα πέρασες, αν δεν θέλεις σύντομα να ξαναβρεθείς στην ίδια δυσάρεστη θέση. Πιθανό να δεχτείς μία συμφέρουσα πρόταση για κάποια πνευματική εργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλούς επαγγελματικούς σου στόχους, τώρα θα τους δεις να αρχίζουν να υλοποιούνται. Στα οικονομικά, φρόντισε σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις να προσέχεις αρκετά, γιατί κρύβονται αρκετές παγίδες.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η ανάγκη σου, αγαπητέ Λέων, για ασφάλεια σε οδηγεί συχνά σε υπερβολικές εκτιμήσεις που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο δυναμισμός σου θα φέρει εντάσεις και αδιέξοδα. Συγκρατήσου και παρατήρησε περισσότερες λεπτομέρειες – έτσι θα βοηθηθείς αρκετά. Μην επιβαρύνεσαι άλλο με κόντρες και αντιθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να αποφορτιστείς από το άγχος που ίσως έχεις για διάφορα θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την καριέρα σου σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Αυτή την περίοδο όμως, θα δεχτείς προτάσεις με συνέπεια να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Τα πράγματα εξελίσσονται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς για το ζώδιό σου, αφήνοντας πίσω άσχημες τις εμπειρίες του παρελθόντος. Μην φοβηθείς το μεγάλο βήμα που θα φέρει την αναγνώριση και την ικανοποίηση που επιθυμείς. Φυσικά κάποιοι δεν χαίρονται, αλλά δεν σε απασχολεί αυτό. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητά σου είναι αρκετά έντονη και έχεις πολύ άγχος, αλλά φρόντισε να μην το μεταφέρεις στα αισθηματικά σου. Απόφυγε να φορτίσεις το ταίρι σου με θέματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να λύσεις κάποια προβλήματα που αφορούν θέματα που παραμένουν στάσιμα εδώ και καιρό. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να απαλλαγείς από το πολύ άγχος.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Δυσκολίες και εμπόδια προβλέπονται για το ζώδιό σου, τα οποία καραδοκούν να τινάξουν στον αέρα τα σχέδιά σου. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και λάβε αυστηρά μέτρα για να περιφρουρήσεις όσα έφτιαξες με πολύ κόπο, ειδικά τώρα που βαδίζεις στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σου. Σύντομα τα νέα θα είναι ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, κάνοντας κάποιες έξυπνες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το ηθικό σου είναι πεσμένο τον τελευταίο καιρό, αλλά η κινητικότητα που προβλέπεται για το ζώδιό σου τις ερχόμενες ημέρες, θα βελτιώσει αισθητά τη διάθεσή σου, ενώ θα αναλάβεις και νέες ευθύνες που από καιρό αποφεύγεις. Θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές, αλλά όχι όσο σύντομα επιθυμείς – γι’ αυτό μην βιάζεσαι ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα προσπαθήσεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, αλλά κάποιες καθυστερήσεις που θα υπάρξουν θα σε εκνευρίσουν. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα φέρνει μεγάλες ευκαιρίες για το ζώδιό σου, οι οποίες θα κατευθύνουν τους στόχους σου προς την επιτυχία. Η αρμονία στον τομέα των φιλικών σχέσεων θα σου προσφέρει ασφάλεια και στήριξη. Κάποιες αλλαγές θα συμβούν με δυσκολία, αλλά θα αποδειχθούν προς όφελός σου. Μην δυσανασχετείς λοιπόν και συνέχισε τον δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στον αισθηματικό τομέα να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Δυνατές συγκινήσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε ταράξουν και θα χάσεις τις ισορροπίες σου. Μία εξομολόγηση θα επαναφέρει την κατάσταση και θα βρεις απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Κάποια ανησυχία σου είναι βάσιμη, αλλά λίγο υπερβολική – καλό θα είναι να προσπαθήσεις να συγκρατηθείς. Τα πράγματα θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά. Σήμερα όμως συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις στον επαγγελματικό τομέα είναι πολλές. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις κάποια προβλήματα που έχεις. Στα οικονομικά, προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό θα είναι να τις δεχτείς, γιατί θα είναι συμφέρουσες για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι υπολογισμοί που έκανες μέχρι τώρα, αγαπητέ Υδροχόε, σε έφεραν εκτός ορίων. Η απομόνωση στην οποία καταδίκασες τον εαυτό σου δεν θα βοηθήσει σε καμία αποκατάσταση. Βάλε πρόγραμμα και τήρησέ το με αυστηρότητα, ώστε να διορθώσεις τα λάθη και μην αφήσεις άλλο χρόνο να πάει χαμένος. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Οι δυνατότητές σου είναι μεγάλες, αγαπητέ Ιχθύ, και θα εντυπωσιάσουν ένα άτομο κύρους το οποίο θα σου προσφέρει ευκαιρία για εξέλιξη και πρόοδο. Εκμεταλλεύσου αυτή την πρόταση, γιατί η διάρκειά της δεν θα είναι μεγάλη και μην χάσεις τον χρόνο σου σε ανούσιες δραστηριότητες που δεν σε οδηγούν στην κατεύθυνση που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Σήμερα περάστε μαζί με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, δεν θα πρέπει να κάνεις καινούργια ‘ανοίγματα’ που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg