Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου

59

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις βελτιώνονται αισθητά για το ζώδιό σου το ερχόμενο διάστημα και οδηγούν σε ευνοϊκότερες συνθήκες στην καθημερινότητά σου, που θα σου επιτρέψουν να τακτοποιήσεις διαδοχικά υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου και βάλε προτεραιότητες στα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, εξωτερίκευσε σήμερα τον ερωτισμό σου και κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, καθώς και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το κλίμα των ημερών, λόγω του Ερμή που ήρθε στην ορθή φορά του, θα φέρει απρόσμενες ευκαιρίες για το ζώδιό σου. Μην παρασυρθείς στο παιχνίδι κάποιων που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα και ψυχρότητα. Ασχολήσου με τα δικά σου ζητήματα και μην παρασυρθείς από τις συμπεριφορές και τις πλάγιες προσεγγίσεις κάποιων. Η δικαίωση δεν θα αργήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα νιώσεις μια απομόνωση. Μίλα με το ταίρι σου ώστε να βελτιωθεί κάπως η ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που καθυστερούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να μεταμορφώσει τη ζωή σου ολοκληρωτικά, αγαπητέ Δίδυμε, και να φέρει ευτυχία σε πολλούς τομείς. Άσε τη δημιουργικότητά σου να απελευθερωθεί από τον φόβο της αποτυχίας και θα καταφέρεις πολλά. Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος έχουν περάσει οριστικά. Μην γυρίσεις τις σκέψεις σου πίσω. Κοίτα μπροστά και με αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις στη σχέση σου που έχουν περάσει. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Ιχθείς, θα έρθουν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η αστάθεια που παρουσιάζει στη συμπεριφορά του κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, αγαπητέ Καρκίνε, εμποδίζει τη δυνατότητα να υπάρξει μεταξύ σας συνεργασία. Είναι κρίμα γιατί θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ καλά αποτελέσματα. Εξήγησε πως η συνέπεια είναι απαραίτητη και με ηρεμία και καλοσύνη θα καταφέρεις πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, προκειμένου να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα το ίδιο. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μία ευχάριστη έκπληξη προβλέπεται σύντομα για το ζώδιό σου και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τη δεχτείς, καθώς θα κρύβει μία πληροφορία που θα διευκολύνει την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Φρόντισε να αντιληφθείς σύντομα την ευκαιρία και να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι συνέπειες θα είναι καθοριστικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά σχέδια που είχες στο μυαλό σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και θα έχεις μεγάλο δυναμισμό προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για την επιτυχία. Για τα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αποκατασταθεί η ισορροπία και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Παρθένε, να μην χάσεις τη συγκέντρωσή σου στους στόχους σου και κρατήσεις αποστάσεις από άτομα που προσπαθούν να σου αποσπάσουν την προσοχή με διάφορους τρόπους, θα καταφέρεις να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου σε πολύ καλό επίπεδο και θα επαναφέρεις κάθε προοπτική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες της καθημερινότητας και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που υπήρχε στον δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ήρθε η ώρα, αγαπητέ Ζυγέ, να δεχτείς βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα που έχουν τη διάθεση να σε στηρίξουν. Με τη βοήθεια αυτή πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα μπορέσεις πλέον να αποφασίσεις την πραγματοποίηση στόχων που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις χάρη στη μεγάλη κατανόηση που θα δείξει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μην πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι συνεχώς σε έξοδα. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προγράμματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οικογενειακά ζητήματα ενδέχεται να προκύψουν για το ζώδιό σου, στα οποία θα πρέπει να δοθεί λύση. Πιθανόν να προκληθούν εντάσεις λόγω αντικρουόμενων συμφερόντων και να δημιουργηθεί ισχυρό ρήγμα. Συγκράτησε την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα υπάρχει αρκετή ισορροπία και ηρεμία στα αισθηματικά σου. Εξωτερίκευσε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις προτεραιότητες που πιέζουν αυτή τη στιγμή. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει πρώτα να τη σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ανασφάλειες και αναστολές σε ταλαιπωρούν, αγαπητέ Τοξότη. Προσπάθησε να τις ξεπεράσεις και να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Επαφές και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα θα δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου και ακολούθησε το ένστικτό σου, ώστε να δημιουργήσεις ό,τι επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και μίλα του για όσα σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες αλλαγές που ίσως θέλεις να κάνεις, γιατί αυτή η περίοδος μπορεί να σου φέρει προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αυξημένες υποχρεώσεις φορτίζουν το ήδη πιεσμένο πρόγραμμά σου. Μην παρασυρθείς από καταστάσεις που προκαλούν άλλοι και δεν είναι του χαρακτήρα σου – αντιθέτως, διατήρησε τον αυτοέλεγχο και την ισορροπία σου. Στις σχέσεις σου θα επικρατεί ηρεμία και η διαχείριση των καταστάσεων θα διευκολυνθεί αρκετά. Εύνοια προβλέπεται για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά μετακινήσεις και ταξίδια σε κοντινό προορισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις και να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Δείξε προσοχή, αγαπητέ Υδροχόε, σε ό,τι σου προτείνουν, γιατί μία υπόσχεση που θα σου δώσουν θα σου δημιουργήσει ελπίδες που θα αποδειχτούν αβάσιμες. Η ένταση που θα προκύψει θα σε ωθήσει να μεγαλοποιήσεις κάπως τα πράγματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διατηρώντας τον δυναμισμό σου. Κάποιο άτομο μεγάλου κύρους θα σου προσφέρει την υποστήριξή του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου, ώστε το ταίρι σου να περάσει πολύ όμορφα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

Γενικά
Κάποια προβλήματα που σε έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Ιχθύ, θα λυθούν και οι προοπτικές που θα ανοίξουν θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Δεν θα πρέπει να απογοητευτείς, τώρα που η λύση είναι σχεδόν δίπλα σου – αντιθέτως, εργάσου συστηματικά και μεθοδικά για να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

ΙΧΘΥΣ

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα οδηγήσουν τη σχέση σου σε καλή πορεία. Αν ακόμη ζεις στη μοναξιά, οι πλανήτες σού δίνουν ό,τι καλύτερο στον αισθηματικό τομέα, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και νιώθεις άβολα με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg