Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 7 Μαΐου

58

Κυριακή σήμερα και η ανάγκη για αγάπη, συντροφιά, έρωτα και τρυφερότητα εντείνεται σήμερα και λόγω ημέρας αλλά και λόγω της γλυκιάς Σελήνης στο Ζυγό! Βολτίτσες, έξοδοι και όμορφες στιγμές μακριά από την μοναξιά μας περιμένουν σήμερα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Κριέ, θα λάβεις κάποιο μήνυμα που θα εξηγεί πολλά για το μέλλον. Κάποιες πληροφορίες που παραμένουν σε ασάφεια ευθύνονται για την παρούσα κατάσταση. Τώρα εντελώς ξαφνικά όλα θα ξεκαθαρίσουν και η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια οριστικά και θα φωτίσει τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου για να περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Θα πρέπει να κάνεις έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα σου παρουσιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Ταύρε, περιθώρια στον εαυτό σου να σκέφτεται πως η συμπεριφορά κάποιων είναι η αιτία των προβλημάτων σου. Παραδέξου πως η δική σου ανασφάλεια και ο φόβος της διεκδίκησης έφεραν τα πράγματα στο σημείο που βρίσκονται σήμερα. Τώρα είναι δύσκολο, αλλά επιβάλλεται ένα ξεκαθάρισμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό θα είναι με χαμηλούς τόνους να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα σε πλησιάσουν νέα πρόσωπα, αγαπητέ Δίδυμε, σε κοινωνικό επίπεδο και θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή, γιατί υπάρχει κίνδυνος να προσπαθήσουν να σου περάσουν κάποια μηνύματα που δεν θα είναι ωφέλιμα για σένα. Μην αφήσεις περισσότερο χώρο από αυτόν που η ευγένεια επιβάλλει απέναντι σε αγνώστους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα ελέγχεις όλα και πας καλά. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, ώστε να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι περιπέτειες που πέρασες σε οδήγησαν σε απόγνωση, αγαπητέ Καρκίνε, και δυσκολεύεσαι να ορθοποδήσεις. Ο δυναμισμός και η εργατικότητά σου θα σε βοηθήσουν να μην το βάλεις κάτω και να καταφέρεις σιγά σιγά να αποκαταστήσεις κάθε ζημιά, οδηγώντας τη ζωή σου σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ώστε να περνάς καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη από τον Κριό θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, άσε λίγο τα επαγγελματικά θέματα στην άκρη, γιατί εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις οικονομικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Κάποιοι φίλοι σε στηρίζουν, αγαπητέ Λέων, ως προς την πραγματοποίηση των στόχων σου. Σύντομα θα φέρεις τη ζωή σου σε μια κατάσταση όπου όσα σε ευχαριστούν θα έχουν πλέον μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν. Η βοήθειά τους είναι πολύτιμη και αξίζει να την αξιοποιήσεις. Προχώρα λοιπόν και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά θα πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις σου. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου, αγαπητέ Παρθένε, είναι πολύ μεγαλύτερος από τον προκαθορισμένο. Μην ανησυχήσεις αν δεις ότι οι συνθήκες δεν εξελίσσονται – αυτό θα πάρει αρκετό διάστημα ακόμα και θα γίνει σταδιακά χωρίς ραγδαίες μεταβολές στην καθημερινότητά σου. Μην βιάζεσαι λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεχάσεις αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προβλέπεται να δημιουργηθεί κλίμα παρεξηγήσεων, εντάσεων και παρανοήσεων, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Οι πλανήτες αστειεύονται παρακολουθώντας συζητήσεις και σχόλια, στα οποία καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε συμμετοχή, ώστε να προφυλάξεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με τον σύντροφό σου, αν εκφράσεις τον συναισθηματισμό που έχεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό σού δίνει όλη της την καλή ενέργεια, ώστε να σου έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πέρασες μια πολύ πιεστική εβδομάδα. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις για την εβδομάδα που έρχεται. Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η δύναμη της θέλησής σου είναι μεγάλη, αγαπητέ Σκορπιέ, και σε οδηγεί σε υπερβολές. Η δράση σου θα αναγνωριστεί – δεν είναι ανάγκη να οδηγηθείς εκτός ορίων για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μία ευχάριστη έκπληξη θα έρθει να επισφραγίσει την επιτυχία. Ετοιμάσου να τη δεχτείς με χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, κοίτα το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από εσένα που δεν σου τα λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να περάσεις χαλαρά, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ένα μήνυμα πρόκειται να σε ξαφνιάσει ευχάριστα, αγαπητέ Τοξότη, και να σου αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Η ζωή σου πολύ σύντομα θα αλλάξει προς το καλύτερο, αρκεί να δείξεις συνέπεια στο πρόγραμμά σου και να μην παρασυρθείς από άσκοπες παρεμβάσεις. Συγκεντρώσου στον στόχο σου και αυτός θα πραγματοποιηθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν η σχέση σου είναι γερή, να ξέρεις ότι θα κρατήσει. Θα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους. Φρόντισε να δεις τι είναι αυτό που θέλεις στα αισθηματικά σου, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η εβδομάδα που πέρασε είχε αρκετό φόρτο εργασίας αλλά και αρκετή ένταση. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα. Αργά και σταθερά θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Πολύ σύντομα κάποιο άτομο μεγάλου κύρους θα προθυμοποιηθεί να σου προσφέρει τη βοήθειά του. Μην σκεφτείς τη δέσμευση που θα σου δημιουργήσει αυτή η προσφορά, αλλά εστίασε στην αξιοποίηση των ωφελειών. Τα δώρα των πλανητών στο ζώδιό σου προβλέπονται πολλά και σημαντικά στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα μπορείς – από εδώ και στο μέλλον – να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά όλα αυτά άφησέ τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Αυτή την περίοδο τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου δεν επιτρέπουν πολυτέλειες, αγαπητέ Υδροχόε. Περιορίσου στην κάλυψη των βασικών αναγκών και σύντομα θα δεις τις ισορροπίες να επανέρχονται. Ο χρόνος που πέρασε σου προσέφερε την απόλυτη γνώση ως προς τη σωστή οργάνωση της ζωής σου. Στο μέλλον θα μπορέσεις να την αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ασχοληθείς με άλλες δραστηριότητες που θα σου δώσουν περισσότερη χαρά. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις, για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Το πλανητικό σύστημα ευνοεί κάθε διάθεση και προσπάθεια για άνοδο, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Ασχολήσου με την εξέλιξη και την πρόοδό σου, η οποία θα έρθει με αφοσίωση, προσπάθεια και αρκετά θετική διάθεση. Η αισιοδοξία θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη μελλοντική σου εξέλιξη, σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν πλέον περάσει. Μια εκδρομή θα κάνει καλό και στους δύο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg