Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου

82

Πανσέληνος στο Ζώδιο του Ζυγού σήμερα! Από τη μια Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι αναστατώνονται ψυχικά και συναισθηματικά, πέφτοντας σε λάθη υπερβολής και από την άλλη, Δίδυμοι, Λέοντες, Υδροχόοι και Τοξότες, μπορούν να απολαύσουν μια άκρως ερωτική και συναισθηματική ημέρα!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει με τις προσωπικές του εμπειρίες. Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Ζυγό, ευνοεί το ζώδιό σου. Ο δρόμος σου είναι σωστά οργανωμένος και η ψυχραιμία και η συνέπεια που θα δείξεις θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ασχολήσου με ό,τι σε αφορά και περιόρισε τις συναναστροφές σου με αρνητικά άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να διασκεδάσεις περισσότερο και θα δεις ότι θα έρθει και η γνωριμία που ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι να προσέξεις πιθανές συνεργασίες που θα προκύψουν, ώστε να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην επαναπαύεσαι στη βοήθεια των άλλων, αλλά να μάθεις να στηρίζεσαι στον εαυτό σου, όσο είναι ακόμα καιρός για δράση. Η βελτίωση θα ξεκινήσει από την αυτοπεποίθησή σου και θα επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, πολύ σύντομα. Τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου με χαμηλούς τόνους και να του πεις για όλα αυτά που μπορεί να μην σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα σε οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Αν σκεφτείς σωστά, αγαπητέ Δίδυμε, πολύ σύντομα η αξιοποίηση της ευκαιρίας που θα έρθει, θα σε οδηγήσει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η ζωή σε δυσκόλεψε αρκετά στο παρελθόν, αλλά σου χάρισε την ικανότητα να ξεφεύγεις από τις παγίδες και να προχωράς. Τώρα μπορείς να βαδίσεις με ασφάλεια, οδηγώντας τους στόχους σου σε ολοκλήρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου, θα σε βάλει σε συζητήσεις που μπορεί να μην σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς πολλές επαγγελματικές προτάσεις. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να έχεις την επιτυχία με το μέρος σου. Στα οικονομικά σου προβλέπεται στασιμότητα. Φρόντισε σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Δυσκολίες και εμπόδια προβλέπονται για το ζώδιό σου, τα οποία καραδοκούν να τινάξουν στον αέρα τα σχέδιά σου. Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στον Ζυγό, μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και λάβε αυστηρά μέτρα για να περιφρουρήσεις όσα έφτιαξες με πολύ κόπο, ειδικά τώρα που βαδίζεις προς την πραγματοποίηση των επιθυμιών σου. Σύντομα τα νέα θα είναι ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα σε προβληματίζουν στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Έχεις ήδη πάρα πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η απομάκρυνσή σου, αγαπητέ Λέων, από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, σού κοστίζει ηθικά αλλά και κοινωνικά. Δημιούργησε με απλότητα τις συνθήκες ώστε να επαναφέρεις τη σχέση σας στην αρχική της κατάσταση. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και την ευθύνη την έχεις μόνο εσύ. Μην μοιράζεσαι πράγματα που σε αφορούν προσωπικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις επαγγελματικά θέματα που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Στα οικονομικά, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποια προσπάθεια υπονόμευσής σου, αγαπητέ Παρθένε, θα πέσει στο κενό. Η ευγενική και ειλικρινής σου στάση δεν αφήνει περιθώρια κινήσεων σε άτομα με εχθρικές προθέσεις. Ασχολήσου με τα δικά σου ζητήματα και απομάκρυνέ τους με τη σιωπή σου. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σου και να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν κάποια επαγγελματικά προβλήματα. Θα πρέπει να προσέχεις αυτά που λες, για να μην φτάσουν τα πράγματα εκεί που δεν θα ήθελες. Στα οικονομικά σου, δεν θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζουν να αποδίδουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου σε ευνοεί και μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα οργανωμένης προσπάθειας, τα αποτελέσματα έρχονται να σε δικαιώσουν. Κάποιοι θα ξαφνιαστούν δυσάρεστα με αυτή την εξέλιξη. Μην ασχοληθείς καθόλου μαζί τους. Βάλε
προτεραιότητες που θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου και θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, αγαπητέ Σκορπιέ, σε έχει αποσυντονίσει. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι πιθανές ανατροπές που θα μπορούσαν να σε φέρουν στα αρχικά επίπεδα. Αυτό δεν πρόκειται να σου συμβεί. Χαλάρωσε και αποδέξου τη νέα πραγματικότητα, με τον καλύτερο τρόπο. Αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται για σένα και δέχεσαι βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις πολύ θετικές επιρροές του Άρη από τον Ταύρο, τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και αν είσαι ελεύθερος, ενδέχεται να κάνεις και νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά σχέδια που έχεις κάνει μπορεί να καθυστερούν, αλλά σύντομα θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το ηθικό σου είναι πεσμένο τον τελευταίο καιρό, αλλά η κινητικότητα των ερχόμενων ημερών θα βελτιώσει αισθητά τη διάθεσή σου και θα αναλάβεις νέες ευθύνες που από καιρό αποφεύγεις. Ουσιαστικές αλλαγές θα έρθουν για το ζώδιό σου, αλλά όχι όσο σύντομα επιθυμείς, γι’ αυτό μην βιάζεσαι ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Θα πρέπει όμως να προσέχεις αυτά που λες και ειδικότερα στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και θα πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Ζυγό ευνοεί το ζώδιό σου. Το κοινωνικό σκηνικό βελτιώνεται και σου χαρίζει ευκαιρίες για ευχάριστες εξόδους που φέρνουν νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές θα αποτελέσει την έναρξη μίας σειράς δράσεων που θα φέρουν ουσιαστική ανανέωση στην καθημερινότητά σου. Κάποιο άτομο θα σου εκφράσει την εκτίμησή του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να προσέχεις αυτά που λες και κάνεις στο ταίρι σου. Θα έχεις αντιπαραθέσεις χωρίς να το καταλάβεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις μια αβεβαιότητα για την πορεία της καριέρας σου, αλλά να είσαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδά σου. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η υπερκόπωση πλησιάζει, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και για να την αποφύγεις οι ρυθμοί σου θα πρέπει να χαλαρώσουν το συντομότερο. Μην υπερβάλλεις και μην παραμελείς την επιτακτική ανάγκη για ξεκούραση. Φρόντισε τη διατροφή σου και ξεκουράσου περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου ώστε να σε κάνει να νιώσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σύντομα η αποκάλυψη ενός μυστικού θα σε φέρει, αγαπητέ Ιχθύ, σε περίεργη θέση, από την οποία μπορείς να ξεφύγεις, αν αποφύγεις να μιλήσεις. Η σοβαρότητα αλλά και η εχεμύθειά σου κρίνονται αναγκαίες. Ασχολήσου μόνο με όσα σε αφορούν προσωπικά και κράτα τις απόψεις σου μόνο για σένα, για να μην εμπλακείς σε καταστάσεις που μπορεί να μην αξίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει σύντομα να κάνεις κάποια βήματα, ώστε η σχέση σου να προχωρήσει προς το καλύτερο, χωρίς άλλες αναβολές. Αν πάλι η μοναξιά έχει εγκατασταθεί στη ζωή σου, είναι καιρός να τη διώξεις. Θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα αρχίσουν να προωθούνται. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε τις κινήσεις σου, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg