Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου

130

Η επιρροή από το χθεσινό Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα συνεχίζεται, προσφέροντας μας δύναμη, πάθος, γοητεία και χρήμα! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μας χαρίζει ρομαντισμό, αγάπη και παραμυθένια ατμόσφαιρα! Ωστόσο, προσέχουμε την υπεραισιοδοξία και μένουμε προσγειωμένοι, για να μην έχουμε απώλειες, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Δία!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η ανάγκη να αξιολογήσεις τους στόχους σου είναι άμεση και επιτακτική. Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Καρκίνο θα φέρει στο ζώδιό σου πολλές ευκαιρίες για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Ο χρόνος που πέρασε σε τόση απραξία τώρα θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και επιβάλλεται να προσπαθήσεις να κερδίσεις όσα έχασες. Μην υπερβάλεις με τον χειρισμό των καταστάσεων – βάλε πρόγραμμα και ακολούθησέ το.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τα αισθηματικά σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μια αβεβαιότητα για τα επαγγελματικά σου, για το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Κάποια πολύ καλά γεγονότα έρχονται τώρα για το ζώδιό σου και θα πρέπει να φροντίσεις να τα αξιολογήσεις σωστά. Μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου σε κανέναν και προχώρα στην πραγματοποίηση των προσωπικών σου επιθυμιών. Η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί η διάθεσή σου να είναι θετική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την αρνητική σκοπιά με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Χρειάζεσαι χρόνο, αγαπητέ Δίδυμε, προκειμένου να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες και να καθορίσεις τις προτεραιότητές σου. Μην παρασυρθείς σε καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε αδιέξοδο. Η αστάθεια που επικρατεί στη ζωή σου σε κουράζει αφόρητα. Βάλε τάξη το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις όλο τις αναβάλλεις. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να είσαι σίγουρος ότι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, όλα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή τώρα θα προχωρήσουν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σε προσωπικό επίπεδο, περνάς μεγάλη κρίση συνειδητοποιώντας πόσο διαφορετικές είναι οι προτεραιότητές σου. Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, μην καταπιέσεις τον εαυτό σου και δρομολόγησε τις υποθέσεις σου κατά προτεραιότητα, ώστε να μείνει χρόνος και για ψυχαγωγία. Τυχόν μικροπροβλήματα θα τακτοποιηθούν σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε επαγγελματικές συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις για να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου, καθώς οι προοπτικές θα αποδειχθούν τελικά εντελώς διαφορετικές. Δεν αποκλείεται μία νέα αρχή να σε απασχολήσει σύντομα. Μην βιαστείς να αποφασίσεις. Σε οικογενειακό επίπεδο, μην αφήσεις εκκρεμότητες και προσπάθησε να τακτοποιήσεις άμεσα όσα προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου, γιατί όποτε το κάνεις αυτό, είναι σίγουρο ότι περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς πολλές επαγγελματικές προτάσεις. Κάνε τις σωστές επιλογές, ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται τώρα για το ζώδιό σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσεις ζητήματα που σε έχουν ταλαιπωρήσει πολύ στο παρελθόν. Μην βιαστείς να κάνεις μεγάλα βήματα και σκέψου πολύ προσεκτικά πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Να είσαι βέβαιος όμως ότι έρχονται καλύτερες μέρες, γι’ αυτό μπορείς να αρχίσεις να ηρεμείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο, η ανάγκη να διεκδικήσεις όσα σου ανήκουν είναι μεγάλη και καλό θα είναι να μην την αναβάλεις άλλο. Πριν ζητήσεις ευθύνες από άλλους, σκέψου μήπως η δική σου στάση δεν ήταν αυτή που έπρεπε και προσπάθησε να την αλλάξεις, για να μην οδηγηθείς ξανά στα ίδια λάθη. Οι προοπτικές για το ζώδιό σου θα βελτιωθούν, εφ’ όσον επιδείξεις σοβαρότητα και ωριμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στη σχέση σου που θεωρείς ότι σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική για σένα, αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα αισθάνεσαι αρκετή κούραση. Έχεις αρκετά οικονομικά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ένα άτομο από το παρελθόν πρόκειται να σε ξαφνιάσει με την επανεμφάνισή του και θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις ποια στάση θα είναι προτιμότερο να κρατήσεις. Το ερχόμενο διάστημα οι πλανήτες εφιστούν στο ζώδιό σου την προσοχή στις συναναστροφές. Μην βιαστείς να εκτεθείς σε περίεργες υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και να έρθεις πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς να κάνεις συνεργασίες, καθώς και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίσεις τις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η κούραση που βιώνεις, αγαπητέ Τοξότη, το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αφορμή να τεντωθούν τα νεύρα σου σε σημείο που δεν πάει άλλο. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην τύχη τους, αλλά βάλε πλάνο και προτεραιότητες για το πώς θα κινηθείς, τώρα που οι καταστάσεις βρίσκονται σε οριακά επίπεδα. Μην αφήσεις άλλο τον χρόνο να εδραιώσει το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε κάποια συζήτηση που θα κάνει το ταίρι σου για τη σχέση σας, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα. Με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς να σε ευνοεί, αισθηματικά, αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει και η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Θα πρέπει όμως να προσέχεις αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα δεις με λίγη σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα θέματα νόμου και γραφειοκρατικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο, οι προοπτικές διαγράφονται θετικές για το ζώδιό σου και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Προσπάθησε να διατηρήσεις καλή επαφή με την πραγματικότητα και περιόρισε τη διάθεσή σου για ονειροπόληση. Η νοσταλγία για καταστάσεις που έχουν περάσει δεν βοηθάει – ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, αλλά το μέλλον θα φέρει σημαντικές ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα δεις το ταίρι σου με πιο ερωτική διάθεση αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Υδροχόε, κανέναν να σε επηρεάσει τώρα που χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Η πορεία σου θα εξαρτηθεί από τις προϋποθέσεις που θα δημιουργήσεις, χωρίς ξένες παρεμβάσεις και λανθασμένες συμβουλές από ακατάλληλα άτομα. Αποσύρσου για να σκεφτείς το αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και δεις κάποια πράγματα πιο θετικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα τα προωθήσεις τελικά με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου, προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδια που παραμένουν εδώ και καιρό σε στασιμότητα. Μην επιτρέψεις καμία παρέμβαση σε ό,τι έχεις οργανώσει και μην ξεφύγεις από το πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Η ικανοποίηση πλησιάζει και θα είναι σημαντική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν τέλειες στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg