Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου

124

     

Μέρα συναισθήματοςδιορατικότηταςευαισθησίας και ρομαντισμού! Η Σελήνη πραγματοποιεί Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και όλα γύρω μας γίνονται πιο γλυκά, πιο μαγικά και πιο… αγαπησιάρικα! Μην αφήσετε αυτή τη μέρα να πάει χαμένη, ειδικά αν είστε Ζώδιο του Νερού ή της Γης!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα χρειαστεί, αγαπητέ Κριέ, να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα σε ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σου και να προσπαθήσεις να επαναφέρεις τις χαμένες ισορροπίες. Μην λειτουργήσεις παρορμητικά, απόφυγε τυχόν αλλαγές και εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, τον συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήσεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα έχει τον πρωτεύοντα ρόλο. Θα καταφέρεις όμως να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αρχίσεις να δίνεις περισσότερη σημασία στους ανθρώπους που σου συμπαραστέκονται και έχουν αποδείξει πόσο νοιάζονται και πώς νιώθουν για σένα. Ξεπέρνα το παρελθόν και μην αναμασάς φόβους που σε κρατούν σε απόσταση από όλους και από όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να δείξεις στον σύντροφό σου με τη συμπεριφορά σου ότι είσαι δίπλα του και τον καταλαβαίνεις, ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει από το άγχος που βιώνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται και τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, τα έξοδα είναι πολλά. Μην παρασυρθείς σε αγορές και οργανώσου καλύτερα, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Προσπάθησε, αγαπητέ Δίδυμε, να μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Δείξε μεγάλη ψυχραιμία και άσε τον χρόνο να αποκαταστήσει τις ισορροπίες που θα βελτιώσουν τις υπάρχουσες καταστάσεις στη ζωή σου. Μην εκτίθεσαι και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των επαγγελματικών σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αρκετές εντάσεις προβλέπονται αυτές τις μέρες για το ζώδιό σου. Μην δώσεις μεγάλη σημασία και άσε τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να παρέμβεις. Η συναισθηματική αμοιβαιότητα και η εκτίμηση που επικρατεί στις σχέσεις σου θα βοηθήσει στην καλύτερη προώθηση των υποθέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, δέξου σήμερα τις προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Με τη μεγάλη σου διορατικότητα, θα φτάσεις πολύ σύντομα στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μην συνεχίσεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η κατάσταση βελτιώνεται για το ζώδιό σου, αρκεί να φροντίσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να απομακρύνεις ανθρώπους που έχουν συστηματικά υπονομευτική στάση απέναντι στις επιδιώξεις σου. Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί απόλυτα σωστά – μην φοβηθείς, λοιπόν, να την ακολουθήσεις. Όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί μπορεί να κάνεις και λάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, ώστε να ξεπεράσεις τη στασιμότητα που επικρατεί σε αυτόν τον τομέα. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες ευνοούν τις δημιουργικές δράσεις και χαρίζουν στο ζώδιό σου ευκαιρίες για την προώθηση των ικανοτήτων σου. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από το αποτέλεσμα και θα σου κάνει μια πρόταση με μεγάλες προοπτικές και δυνατότητες για το μέλλον. Πάρε περισσότερες πληροφορίες πριν αποφασίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μερικές φορές το ταίρι σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου το απομακρύνει. Άλλαξε στάση και δείξε τον ρομαντισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το διάστημα που πέρασε κατάφερες να δρομολογήσεις καταστάσεις που παρέμεναν ανεξέλεγκτες εδώ και καιρό. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν οριστικά για το ζώδιό σου και πολύ σύντομα όσα έζησες θα αποτελούν εφιάλτη του παρελθόντος. Μην σκέφτεσαι αρνητικά για το μέλλον που θα φέρει δώρα και ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα δεχτείς προτάσεις που θα πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά, κάνε συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι φίλοι σου σε στηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αγαπητέ Σκορπιέ, σε όσα χρειάζεσαι και είναι άδικο να τους παραμελείς. Η κούραση και οι πολλές απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι δεδομένες, αλλά προσπάθησε να βρεις περισσότερο χρόνο για όσους νοιάζονται πραγματικά για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματα της σχέσης σου, αν μιλήσεις με το ταίρι σου και κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Σήμερα θα έχεις κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονο

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς στο όραμά σου και να οργανώσεις τον τρόπο που θα το πραγματοποιήσεις, η επιτυχία θα έρθει σύντομα και θα έχει διάρκεια. Έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου, αρκεί να παραμείνεις στον δρόμο που θα επιλέξεις. Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σου δώσει τον ερωτισμό και τον δυναμισμό που χρειάζεσαι, ώστε να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για άλλη μια φορά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και το άγχος θα σε κυριεύσει. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά, σήμερα θα έχεις πάρα πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε στον νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι απογοητεύσεις που έζησες σου προσέφεραν εμπειρίες και σου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσεις το πραγματικό πρόσωπο κάθε ανθρώπου στον κύκλο σου. Τώρα μπορείς να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις και να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση των πραγματικών σου επιθυμιών. Η δικαίωση δεν θα αργήσει πολύ για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην φορτίσεις σήμερα τον σύντροφό σου με προβληματισμούς που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς. Μίλα του για αυτά που σε απασχολούν στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλές συνεργασίες και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου, αλλά δυστυχώς αυτό δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος και τη βιασύνη που σε χαρακτηρίζει και δείξε ψυχραιμία όταν μικροεμπόδια φέρνουν προσωρινές καθυστερήσεις. Τα πράγματα θα τακτοποιηθούν με μαγικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και τον συναισθηματισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους επαγγελματικούς ρυθμούς που έχεις, χωρίς να επηρεαστείς από κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ξέρεις πολύ καλά τι στόχους έχεις βάλει και οδεύεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις όσα το δυνατόν περισσότερα τώρα που έχεις τον χρόνο, γιατί σύντομα θα έρθουν στο προσκήνιο υποχρεώσεις που θα απαιτούν μεγάλη προσήλωση. Η ξεκούραση σού είναι απαραίτητη – μην την αμελείς και μην υπερβάλλεις με καταστάσεις που δεν σημαίνουν πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα τα αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν, ώστε να βελτιώσεις τη σχέση σου ακόμη περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αυτή την περίοδο μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς στα επαγγελματικά σου, αλλά φρόντισε και να τελειώσεις με κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Στα οικονομικά σου, φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να αποφύγεις το άγχος που είναι μεγάλο.

oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg