Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου

170

Μέρα κινητοποίησης , εφευρετικότητας, πρωτοπορίας αλλά και επικοινωνίας… Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού και η ημέρα είναι ιδανική για να πάρουμε αποφάσεις και να κινητοποιηθούμε ενεργά για να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου την απαραίτητη διευκόλυνση ώστε να πετύχεις την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Θα δεχτείς προτάσεις σχετικές με θέματα που σε προβληματίζουν, οι οποίες θα οδηγήσουν την καθημερινότητά σου σε καλύτερες συνθήκες. Εξέτασέ τις προσεκτικά και στην πορεία θα δεις την επιτυχία να σε περιβάλλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, κάνε σήμερα τις πρέπουσες κινήσεις ούτως ώστε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη του παρελθόντος στα οικονομικά σου, καθώς και ‘ανοίγματα’ που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το παρελθόν συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί, αγαπητέ Ταύρε, καθώς η δυνατότητα να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Συγκεντρώσου στο παρόν και προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου. Απόφυγε κάθε συναισθηματική εμπλοκή σε αυτή τη διαδικασία και προχώρα όσο το δυνατόν πιο σταθερά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους για όλα αυτά που μπορεί να μην σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει με συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα ενισχυθεί και η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, σήμερα θα έχεις πολλά έξοδα. Μην κάνεις καθόλου συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πλεύσεις επιτέλους σε πελάγη ευτυχίας. Μην απομονωθείς από αγαπημένα πρόσωπα που δεν βρίσκονται στην ίδια θέση με τη δική σου. Η ευτυχία που προβλέπεται για το ζώδιό σου θα έχει διάρκεια, αλλά μην αφήσεις τους εφιάλτες του παρελθόντος να σε ταράξουν. Απόλαυσε την καθημερινότητα χωρίς περιορισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου θα σε βάλει σε συζητήσεις που μπορεί να μην σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα ώστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Σε σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, επαγγελματικά, η περίοδος σε ευνοεί. Στα οικονομικά, τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις αρκετή οικονομία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο κύρους σε παρακολουθεί, αγαπητέ Καρκίνε, εδώ και καιρό, περιμένοντας να ανακαλύψει πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Μην το απογοητεύσεις αφήνοντας τον χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος σε άσκοπες δραστηριότητες. Δείξε σοβαρότητα και συνέπεια σε ό,τι αναλαμβάνεις και σύντομα θα δικαιωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα σε προβληματίζουν στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε τα έξοδα και κάνε έναν προγραμματισμό.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι εξελίξεις που προβλέπονται για το ζώδιό σου θα σε φέρουν σε δύσκολο σημείο. Θα νιώσεις ότι έχεις εγκλωβιστεί σε καταστάσεις που δεν επιθυμείς πραγματικά και οι ισορροπίες σου θα χαθούν σταδιακά. Φρόντισε να περιφρουρήσεις την υπόσταση και το κύρος σου και μην παρασυρθείς σε υπερβολές που θα συζητηθούν και θα σε φέρουν προ των ευθυνών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, θα πρέπει να σκεφτείς τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που έχεις. Οικονομικά, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου σε στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο και οι ρυθμοί της εξέλιξής σου είναι ραγδαίοι. Μία πρόσφατη επιτυχία σου συνεχίζει να μεγαλώνει και νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν. Συνέχισε στον δρόμο που ήδη βαδίζεις πολύ καλά. Το μέλλον προβλέπεται ακόμη πιο ευχάριστο για το ζώδιό σου και θα οδηγήσει σε θρίαμβο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας και να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις αρκετό άγχος και ένταση. Φρόντισε να ηρεμήσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η υπονομευτική στάση κάποιων στον περίγυρό σου θα είναι η αιτία που θα κλείσουν πόρτες οι οποίες θα μπορούσαν να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σου. Συγκράτησε την απογοήτευσή σου και προχώρα σε καθοριστικές ανακατατάξεις, βάζοντας οριστικά στη θέση τους όσους πρέπει. Τα περιθώρια στενεύουν για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου και θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να καταστρώσεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση εσόδων ή τακτοποίηση οφειλών, ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η ευκολία με την οποία διαχειρίζεσαι τις δυσκολίες, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι ικανοποιητική, μην χάσεις όμως την επαφή σου με την πραγματικότητα. Σύντομα θα χρειαστεί να αποδείξεις για άλλη μια φορά την ορθότητα της κρίσης σου και τότε όλα θα σου φανούν πιο δύσκολα. Η ισορροπία σου είναι δεδομένη – συνέχισε με θετική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να προσέχεις αυτά που λες και κάνεις στο ταίρι σου, ειδάλλως θα δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις χωρίς να το καταλάβεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις τον εκνευρισμό στον επαγγελματικό τομέα, γιατί δεν θα βγάλεις τίποτα. Σήμερα μην κάνεις καθόλου έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις να παραμείνεις στον δρόμο που βρίσκεσαι και να μην αλλάζεις συνεχώς γνώμη – μόνο έτσι θα δικαιωθείς στο τέλος. Απόφυγε συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων με άτομα που έχουν πρόθεση να σε κατευθύνουν. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις για να προχωρήσεις και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου. Καλύτερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, αυτή η περίοδος είναι αρκετά καλή, αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις όμως σήμερα αποφάσεις αν πρώτα δεν τις έχεις μελετήσει καλά. Στα οικονομικά, έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η βελτίωση της σχέσης σου, αγαπητέ Αιγόκερε, με το συγγενικό περιβάλλον θα επαναφέρει ισορροπίες που ήταν χαμένες από χρόνια. Η απομάκρυνση αυτή ήταν συνέπεια της μεθόδευσης κάποιου ατόμου ανάμεσά σας, το οποίο είχε προσωπικό όφελος. Η κατάσταση θα έρθει στην επιφάνεια και θα ξεκαθαρίσει πλήρως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου, ώστε να σε κάνει να νιώσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα θα φέρει αρκετό εκνευρισμό και θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στα επαγγελματικά σου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο φόβος για το αύριο σε οδηγεί, αγαπητέ Υδροχόε, στη συναναστροφή με ακατάλληλους ανθρώπους που γεμίζουν την καθημερινότητά σου. Το αποτέλεσμα είναι να στερείσαι τον απαραίτητο χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σου. Έτσι οι προσωπικές σου επιδιώξεις μπλοκάρονται. Αξιολόγησε καλύτερα τις επιλογές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις πολύ θετικές επιρροές της Αφροδίτης από τον Λέοντα, τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται αν είσαι ελεύθερος, να κάνεις και νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα φρόντισε να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Μια μετακίνηση σε πρωινή ώρα θα γίνει αφορμή, αγαπητέ Ιχθύ, να συναντήσεις ένα άτομο που γνωρίζεις πολλά χρόνια. Δείξε προσοχή σε όσα σου προτείνει, αν δεν θέλεις να βρεθείς σε δυσάρεστη θέση αργότερα. Θα μάθεις σημαντικές πληροφορίες, αρκεί να μην έχεις επιθετική διάθεση. Πολλά μπορούν να προκύψουν από αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει σύντομα να κάνεις κάποια βήματα που χρειάζονται, ώστε η σχέση σου να προχωρήσει προς το καλύτερο. Μην τα αναβάλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα κουραστείς αρκετά με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Κάνε έναν προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Σε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην απαντήσεις πριν βεβαιωθείς ότι είναι συμφέρουσες για σένα.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg