Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

101

Η μέρα σήμερα είναι γεμάτη υπερβολή και λόγια που έχουν έντονο το στοιχείο του ενθουσιασμού!  Οι συζητήσεις μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από τον έλεγχο, δεδομένου ότι η επιπολαιότητα θα είναι κυρίαρχη! Για μία ακόμα φορά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου πρέπει να είναι προσεχτικοί.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Κριέ, θα μάθεις μια πληροφορία η οποία θα σου εξηγεί πράγματα που υπήρξαν απορίες για σένα, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί είναι πιθανόν κάτι να τα ανατρέψει. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και μην μεταφέρεις ακόμα όσα ακούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να ανακυκλώνεις παλιότερα γεγονότα στα αισθηματικά σου, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπλοκάρεις τον σύντροφό σου και δεν τον αφήνεις να εκφραστεί όπως θέλει. Εσένα που δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής από τον Αιγόκερω συνεχίζει να σε ευνοεί για να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική και σε ό,τι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδά σου. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η οικογένειά σου δέχεται υποστήριξη από κάποιο σημαντικό άτομο που σε εκτιμά πολύ. Είναι ευκαιρία να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, ώστε να μπορέσεις να ορθοποδήσεις και να βάλεις ένα πλάνο που θα φέρει ισορροπία σε όλους τους τομείς. Ευχάριστα απρόοπτα θα ακολουθήσουν και θα αλλάξουν το σκηνικό, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρξουν δεν θα πρέπει να σε εκνευρίσουν, γιατί θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η δυνατότητά σου να ξεκινήσεις κάτι που σε ευχαριστεί υποστηρίζεται ιδιαίτερα από τις πλανητικές θέσεις, οι οποίες είναι ευνοϊκές για το ζώδιό σου και βοηθούν νέες δράσεις. Εκμεταλλεύσου το ερχόμενο διάστημα για να επιτύχεις πράγματα που απέφευγες από φόβο μην αποτύχεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου τώρα και η ικανοποίηση πλησιάζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει πώς βλέπεις εσύ κάποια πράγματα στη σχέση, γιατί ακόμη δεν του έχεις πει τι ακριβώς ζητάς. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί, ώστε να προκύψουν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ καλό για σένα και θα σε βοηθήσει να αναδειχτείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η απογοήτευση που πέρασες ήταν προσωρινή. Τώρα πια νέες καταστάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε κάνουν να ξεχάσεις και να προχωρήσεις σε μια καθημερινότητα πολύ πιο εύκολη, χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις που σε κουράζουν και σου στερούν κάθε δυνατότητα ψυχαγωγίας και ανάπαυσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να κάνεις παράπονα στον σύντροφό σου, γιατί και εκείνος την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένος από άλλες καταστάσεις. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά προβλέπεται στον επαγγελματικό τομέα. Θα δεχτείς και κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η επαφή με την πραγματικότητα δεν είναι το δυνατό σημείο του ζωδίου σου, καθώς η τάση σου να ονειρεύεσαι σε παρασύρει. Προσπάθησε να εκτιμήσεις πιο σοβαρά τα ζητήματα που προκύπτουν, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να βρεθείς εκτός εαυτού, όταν διαπιστώσεις πως εξαπατήθηκες από κάποιους που εκμεταλλεύτηκαν αυτή σου τη στάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στον αισθηματικό σου τομέα που σε αγχώνουν αρκετά. Να είσαι βέβαιος, όμως, ότι έχεις όλα τα φόντα για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που ακόμη είναι στάσιμα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ένα ξαφνικό γεγονός προβλέπεται για το ζώδιό σου, το οποίο πρόκειται να ανατρέψει την καθημερινότητά σου, με τρόπο που αρχικά θα φαίνεται δυσάρεστος, αλλά σύντομα θα αποδειχθεί αρκετά ευχάριστος. Οι καταστάσεις θα είναι μετέωρες το ερχόμενο διάστημα και από τη στάση σου θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία. Σκέψου αρκετά και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι θέλεις και τι ζητάς. Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά για να πάει ακόμη καλύτερα φρόντισε όλα αυτά που θέλεις, να τα πεις και στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να κάνεις και πράξη αυτά που σκέφτεσαι, προκειμένου να κατακτήσεις την επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να βιαστείς, και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να κρατήσεις τους φίλους σου μακριά από θέματα που δεν τους αφορούν. Μερικές φορές λίγη απόσταση τους προφυλάσσει όλους από κακές ισορροπίες. Παράλληλα μπορείς να εκφράσεις άνετα τα συναισθήματά σου. Η καλοσύνη και η ανεκτικότητά σου έχουν παρεξηγηθεί και θα πρέπει να επαναφέρεις τα απαραίτητα όρια. Μην το καθυστερείς άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το κλίμα στα αισθηματικά σου είναι πολύ καλό και θέλεις να κάνεις και άλλα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Σκορπιέ, να απομακρύνεις από την καθημερινότητα σου υπονομευτικά άτομα, θα δεις ως διά μαγείας όχι μόνο να λύνονται τα προβλήματα, αλλά και τη ζωή σου να βελτιώνεται ακόμα και σε τομείς που τους θεωρούσες ακινητοποιημένους εδώ και καιρό. Μην φοβηθείς να ανατρέψεις όσα σε δυσαρεστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου θα επικρατεί ρομαντισμός και τρυφερότητα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα, απόφυγε να μιλήσεις στο ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, καθώς και καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Στα οικονομικά σου προβλέπεται στασιμότητα. Φρόντισε, σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η οικογένεια σε φορτώνει, αγαπητέ Τοξότη, με εκκρεμότητες που θα έπρεπε να λυθούν από κοινού και έχει υπερβολικές απαιτήσεις από σένα, στις οποίες έτσι κι αλλιώς δεν είσαι σε θέση να ανταποκριθείς. Ξεκαθάρισε οριστικά τα πράγματα πριν φτάσει ο κόμπος στο χτένι, γιατί μετά η λύση θα είναι επίπονη για όλους σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Κριό σε ωθεί μερικές φορές να λες λόγια που στενοχωρούν το ταίρι σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπονται πολύ καλές συνεργασίες, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Στον οικονομικό τομέα, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέξεις σε όποιες οικονομικές συναλλαγές θέλεις να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ένα ζήτημα, αγαπητέ Αιγόκερε, που με πολύ κόπο κατάφερες να τακτοποιήσεις, δείχνει ξαφνικά να αναμοχλεύεται εκ νέου. Θα χρειαστεί ηρεμία και τεράστια ψυχραιμία ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι με το μέρος σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Μην ταραχθείς και μην κινηθείς σπασμωδικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις μια αναδρομή και να δεις πού ήταν παλιότερα η σχέση σου και τι έχεις καταφέρει εσύ και το ταίρι σου. Αισθηματικά, βρίσκεσαι σε πολύ καλό σημείο για να φτάσεις στην ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις καινούργια ‘ανοίγματα’ και πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μην ξεχνάς, αγαπητέ Υδροχόε, πως η ευγένεια και η καλοσύνη έχουν όρια, τα οποία κάποιοι παρεξηγούν, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν καταστάσεις. Μην το επιτρέψεις αυτό. Βάλε τα πράγματα στη θέση τους με μια ωραία συζήτηση, την οποία δεν πρέπει να καθυστερήσεις άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και ο σύντροφός σου είναι απολύτως ειλικρινής μαζί σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για άλλη μια φορά οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και το άγχος θα σε κυριεύσει. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ‘ανοίγματα’ που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Οι πλανήτες φροντίζουν να χαρίσουν ευκολίες στο ζώδιό σου, τις οποίες χρειάζεσαι προκειμένου να οργανώσεις το πρόγραμμά σου πιο ευχάριστα και με λιγότερο κόπο, μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα που πέρασες. Εκμεταλλεύσου αυτή την πλανητική εύνοια για να βάλεις σε τάξη όσα χρειάζεται και να προωθήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εκφράσεις στο ταίρι σου την αγάπη και τον έρωτά σου. Μην διστάσεις καθόλου… εκφράσου ελεύθερα και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις που θα πρέπει να μελετήσεις με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζουν να αποδίδουν.

oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg