Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

40

     

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το χιούμορ σου, αγαπητέ Κριέ, ενισχύει τη γοητεία σου σε κοινωνικό επίπεδο. Ωστόσο, παρ’ όλο που φαίνεσαι τόσο κοινωνικός, μερικές φορές καλύπτεις μια βαθιά δική σου εσωστρέφεια και τη δυσκολία να εμπιστευτείς τους άλλους. Έχεις έξυπνο μυαλό και σου αρέσει να το επιδεικνύεις. Έχεις πολλά ενδιαφέροντα και ενθουσιάζεσαι εύκολα με οτιδήποτε καινούργιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις στα αισθηματικά σου προβλέπονται πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου ώστε να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου, γιατί έρχονται πολύ καλά γεγονότα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, φρόντισε να μην περιοριστείς μόνο σε προγραμματισμούς αυτή την περίοδο – χρειάζονται και πράξεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είσαι φιλόδοξος και συγκεντρώνεσαι στους στόχους σου, αλλά σήμερα δεν θα θέλεις να διακινδυνέψεις τίποτα, καθώς το ρίσκο θα σε αγχώνει. Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να είσαι προσεκτικός, ακριβής, σχολαστικός, αλλά επίσης επινοητικός και δημιουργικός, γιατί όταν βιώνεις έντονο στρες, νιώθεις έντονα την ανάγκη της διαρκούς επιβεβαίωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να τραβάς πολύ το σχοινί στη σχέση σου, γιατί κάποια στιγμή οι καταστάσεις στα αισθηματικά σου θα φτάσουν στα άκρα και δεν θα μπορούν να επανορθωθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική και σε ό,τι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, απόφυγε τα πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ίσως, αγαπητέ Δίδυμε, να είναι ανεξάντλητη η δύναμη που έχεις να ξαναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου όταν συναντάς αντιξοότητες και να ξεκινάς πάλι από το μηδέν. Είσαι ιδιόρρυθμος και ιδιότροπος. Σήμερα δεν θα θέλεις να φορτωθείς ευθύνες, ούτε και να πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις. Απόφυγε να διχαστείς ανάμεσα στην αγάπη σου για ελευθερία και στην προσκόλλησή σου στην καλοπέραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, προκειμένου να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αλλά συνεχίζεις να κάνεις έξοδα. Θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σαν Καρκίνος, δεν θέλεις να μπλέκεις σε περίπλοκες καταστάσεις και έχεις μια έμφυτη σύνεση, που σε βοηθά να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Αγαπάς τη χάρη και την κομψότητα, ενώ η ομορφιά και η αρμονία παίζουν τεράστιο ρόλο στο περιβάλλον πού ζεις. Δεν αντέχεις την ακαταστασία στον περίγυρό σου και αυτό που θα βλέπεις σήμερα θα σε εκνευρίζει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αλλά για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει κι εσύ να καταβάλεις αρκετές προσπάθειες. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος θα φέρει γνωριμίες από εκεί που δεν περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις πολύ καλές συνεργασίες και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Δένεσαι με τα προσωπικά σου αντικείμενα, καθώς τα θεωρείς κάτι που αντιπροσωπεύει το γούστο σου, προσπαθείς να τα διατηρείς σε καλή κατάσταση και δύσκολα τα αποχωρίζεσαι. Η κουλτούρα είναι άλλος ένας σημαντικός παράγοντας στη ζωή σου. Η σημερινή μέρα ευνοεί το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά τις τέχνες και τα γράμματα, τη μουσική, το θέατρο – εκεί όπου μπορείς να βρεις τη γαλήνη σου. Απόλαυσέ τα σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, μακριά από τον «όχλο».

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μην διστάσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σου, προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα. Το ταίρι σου είναι αρκετά ανοιχτό. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα δεχτείς, θα πρέπει να τις μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως ακούγονται. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και βελτιώνονται, αλλά απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, ειδάλλως θα έχεις προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η έντονη διαίσθηση του ζωδίου σου σε βοηθά να καταλαβαίνεις καλά τους άλλους, πράγμα που σε κάνει ιδιαίτερα αξιολάτρευτο και δημοφιλή. Είσαι πάντα διατεθειμένος να ακούσεις και να παρηγορήσεις όποιον περνά δυσκολίες. Ωστόσο, όταν διαπιστώνεις ότι κάποιος δεν είναι ειλικρινής απέναντί σου ή δεν παίρνει στα σοβαρά κάποια πράγματα που θα έπρεπε, τότε μπορεί και να… αποσύρεις την υποστήριξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αν κινηθείς έξυπνα και γρήγορα θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ θετικό και με καλές συνθήκες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα καταφέρεις όμως να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θέματα γραφειοκρατίας και ακίνητης περιουσίας δεν ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Παρ’ όλο που ως Ζυγός, είσαι τρυφερός και εκδηλωτικός, σήμερα δεν θα τα πας καλά με τις εντάσεις, από τις οποίες θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις το γρηγορότερο. Μερικές φορές είσαι επιπόλαιος, αλλά σήμερα θα μοιραστείς τα συναισθήματα και τα ενδιαφέροντά σου με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, ο Ερμής δίνει τις καλύτερες επιρροές του, αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί τα θετικά των αλλαγών να μην φανούν από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές ήταν τελικά για το καλό σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για ενίσχυση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου, ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Καλό θα είναι, αγαπητέ Σκορπιέ, να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλαιπωρούν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις σωστές λύσεις, αναζητώντας την ουσία. Αξιοποίησε ιδέες και σκέψεις, σε συνδυασμό με τη ζωτικότητά σου και βάδισε μπροστά χωρίς ανασφάλειες και φοβίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε κάνουν να έχεις αρνητική στάση απέναντι στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κάνε λίγη υπομονή και είναι σίγουρο πως στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για άλλη μια φορά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και το άγχος θα σε κυριεύσει. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτες όλων των παραγόντων, θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει, αγαπητέ Τοξότη, σε ποιες ακριβώς κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου. Κάνε λοιπόν ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω – αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις – και έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου με τον δικό σου τρόπο και είναι βέβαιο ότι θα κάνεις πολλές καρδιές να ραγίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της καριέρας σου. Στον οικονομικό τομέα, τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με υπόγειο και πλάγιο τρόπο, χωρίς να υποτιμάς την αντίληψη των συνομιλητών σου. Εάν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, καλύτερα να τους μιλήσεις ξεκάθαρα και να δηλώσεις ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις και δεν έχεις τόσο κάθετες απόψεις. Αν δεν έχεις ταίρι, ήρθε ο καιρός για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα δεχτείς και προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου θα φροντίσεις να τα ισορροπήσεις, παρ’ όλο που πάλι κάτι θα γίνει και τα έξοδα θα αυξηθούν πολύ. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η αυτοπεποίθησή σου σήμερα θα είναι ανεβασμένη, χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες που θα φέρει το σημερινό πλανητικό σκηνικό για το ζώδιό σου. Μην αρνηθείς προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν για όμορφες αποδράσεις – θα ανανεωθείς και θα ξεκουραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορείς να κινήσεις τα νήματα όπως θέλεις, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που περίμενες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Κυοφορούνται μεγάλες αλλαγές για το ζώδιό σου, ενώ μια καινούργια φάση αρχίζει και στην κοινωνική σου ζωή. Θα απαιτηθεί βέβαια να δραστηριοποιηθείς, καθώς και να αποδεσμευτείς από τα καθημερινά θέματα που σε κρατάνε πίσω. Κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς για να τα τακτοποιήσεις άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

Πηγή: oroskopos.gr 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg