Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

55

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι πρωτοβουλίες που πήρες, αγαπητέ Κριέ, πρόκειται να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση που θα κλονίσει τις ισορροπίες σου. Η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, οπότε μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για την κατάσταση. Οι ρυθμοί που απαιτούνται είναι γρήγοροι – προσπάθησε να συγχρονιστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί (ο Ερμής που είναι στον Αιγόκερω), αισθηματικά. Ισορρόπησε καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μην κάνεις αυτή την περίοδο μόνο προγραμματισμούς – χρειάζεται και πράξη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν κάπως, αλλά εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Εκεί που πίστευες πως η εξέλιξη των υποθέσεών σου είναι αρνητική, μία θετική ανατροπή θα έρθει, αγαπητέ Ταύρε, να σε γεμίσει αισιοδοξία. Απόφυγε να μοιραστείς αυτή τη χαρά με άτομα που δεν σου έχουν αποδείξει πως χαίρονται με την πρόοδό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για το πώς θα κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις θα έχει μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η ειλικρινής διάθεσή σου για προσφορά πρόκειται να εκτιμηθεί, αγαπητέ Δίδυμε, από κάποια σημαντικά άτομα, τα οποία με τη σειρά τους θα σου προτείνουν συμφέρουσες συμφωνίες. Εξέτασέ τις προσεκτικά, ούτως ώστε να μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις με τον πιο σωστό τρόπο και να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να κάνεις πολλά για τη σχέση σου, ενώ με την καλή διάθεση που θα έχεις, το ταίρι σου θα νιώσει πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να κάνεις και πράξεις κάποια πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά συνεχίζεις να κάνεις έξοδα. Θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Πολύ καλές συνθήκες στην καθημερινότητα προβλέπονται για το ζώδιό σου, χάρη και στην καλή σου διάθεση. Η ανισορροπία του παρελθόντος σε απασχολεί ακόμα, αλλά προσπάθησε να μην υπερβάλλεις με κινδυνολογίες που το μόνο που μπορούν να δημιουργήσουν είναι κακή ψυχολογία. Διατήρησε τη θετική σου σκέψη και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις πολύ καλές συνεργασίες και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι υπάρχουσες συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες που θα μπορούσαν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και πολύ σύντομα η κατάσταση θα μπει σε καλύτερο δρόμο, για το ζώδιό σου. Αγαπημένα πρόσωπα θα σου δείξουν τις θετικές τους προθέσεις απέναντι στις επιδιώξεις σου, γεγονός που θα βοηθήσει αρκετά στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μερικές φορές εξ αιτίας των προβληματισμών που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις λίγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα δεχτείς, θα πρέπει να τις μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως ακούγονται. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και βελτιώνονται, αλλά απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι απαιτήσεις σου είναι πολύ μεγάλες, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις μονίμως ανικανοποίητος. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου και αναλογίσου αν όλα όσα έχεις στο μυαλό σου είναι ικανά να σου φέρουν την ευτυχία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά την ενασχόληση με πιο εσωτερικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει και πηγαίνει πολύ καλά, ενώ κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, ο Άρης που είναι στους Ιχθείς σού δίνει τις καλύτερες επιρροές, αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ θετικό και με καλές συνθήκες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θέματα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας δεν ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου να ικανοποιηθούν άμεσα οι επιδιώξεις σου, σε οδηγεί, αγαπητέ Ζυγέ, κόντρα σε όλους και σε όλα. Μετρίασε λίγο τη βιασύνη σου και απόφυγε τις υπερβολές που μπορούν να σε βλάψουν ανεπανόρθωτα. Η ορθή εκτίμηση της τωρινής κατάστασης θα φέρει συντομότερα την επιθυμητή βελτίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα περιόρισε τις τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε ό,τι σε απασχολεί να το συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα δεις ότι μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, τώρα που ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε ευνοεί στην επικοινωνία, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να μην φανούν τα θετικά των αλλαγών από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση εσόδων ή τακτοποίηση υποχρεώσεων, ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αποφύγεις να εμπιστευθείς ανθρώπους που δεν γνωρίζεις πολύ καλά. Η ανατρεπτική διάθεση κάποιων ίσως συγκινήσει την τάση σου να αισθάνεσαι απόλυτη ελευθερία – παρ’ όλα αυτά συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου, γιατί δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις κάποια στοιχεία που θα το αποδείξουν αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέτρια μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τυχόν θέματα που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για άλλη μια φορά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και θα σε κυριεύσει το άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η κατάσταση μέσα στην οικογένεια δεν σε ικανοποιεί, αγαπητέ Τοξότη, και νιώθεις μεγάλη ανησυχία. Εντούτοις, η αίσθηση της ματαιότητας δεν σε βοηθάει καθόλου να προσπαθήσεις. Δείξε ψυχραιμία και κάνε μία ήρεμη συζήτηση ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Από εκεί και πέρα θα πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης, αισθηματικά, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και μην σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, αυτή την περίοδο με τη διάθεση και τον ερωτισμό σου στα ύψη, κάτι καλό θα γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ‘ανοιχτείς’ και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Διαφωνίες και εντάσεις περιλαμβάνει το κοινωνικό σκηνικό των ερχόμενων ημερών, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τη συμμετοχή σου σε συζητήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν σε κίνδυνο παρεξηγήσεων. Η εικόνα σου είναι πολύ καλή, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Προστάτεψέ την λοιπόν, με διακριτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και το ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις αξέχαστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες και θα δεχτείς και προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου θα φροντίσεις να τα ισορροπήσεις, αν και πάλι κάτι θα γίνει και τα έξοδα θα αυξηθούν πολύ. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Τα σχέδιά σου, αγαπητέ Υδροχόε, είναι πολύ εύκολο να ολοκληρωθούν, ενώ ταυτόχρονα δέχεσαι συνεχώς εκκλήσεις για βοήθεια από χίλιες πλευρές. Η διάθεσή σου να βοηθάς τους άλλους είναι συγκινητική, αλλά πρόσεξε να μην είναι εις βάρος της δικής σου ζωής, για να μην το μετανιώσεις αργότερα. Αφοσιώσου περισσότερο στους δικούς σου στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε ό,τι ίσως σε ενοχλεί στη συμπεριφορά του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις, επαγγελματικά, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Εντάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα προέλθουν από διαφωνίες στο κοινωνικό σου περιβάλλον, με αποτέλεσμα να ταράξουν σε υπερβολικό βαθμό τις ισορροπίες σου. Απομακρύνσου για λίγο μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα και να ξεκαθαρίσουν τυχόν παρεξηγήσεις μεταξύ αγαπημένων σου προσώπων. Αργότερα θα τακτοποιήσεις με την ησυχία σου όσα χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στενοχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του και είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα διορθωθεί στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

Πηγή: oroskopos.gr 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg