Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

84

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα μοιάζεις με ένα περήφανο πουλί που κυριαρχεί στον ουρανό, εξερευνάς το έδαφος χωρίς να σου ξεφεύγει τίποτα. Ξέρεις πάντα τι θες και πώς να το κατακτήσεις. Η φιλοδοξία σου είναι να βρίσκεσαι διαρκώς στην πρωτοπορία. Να οδηγείς τους άλλους και να σου αναγνωρίζονται τα πρωτεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην λες πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις διάφορες προβληματικές καταστάσεις. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με στόχο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μην ξεχνάς ότι, για να κατακτήσεις τον έξω κόσμο, πρέπει πρώτα να γνωρίσεις και να κατακτήσεις την ψυχή σου. Να συνειδητοποιήσεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις σου. Είναι κάτι που συχνά παραβλέπεις, όμως έτσι θα γίνεις ένας πραγματικά ολοκληρωμένος άνθρωπος, γι αυτό συνέχυσε να προσπαθείς αυτήν την εσωτερική εξερεύνηση..έχει ενδιαφέρον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να χάνεσαι στο άγχος που μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις προτεραιότητες που έχεις αυτή τη στιγμή. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Το να αισθάνεσαι προστατευμένος είναι για σένα το παν, και ο τρόπος για να αποκτήσεις το πολυπόθητο αίσθημα της ασφάλειας είναι να χτίσεις το προσωπικό σου καταφύγιο, που θα το γεμίσεις με όσο το δυνατόν περισσότερες προμήθειες, υλικά αγαθά, και συναισθηματική πληρότητα. Κάποια στιγμή όμως θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν μπορεί να χορτάσει αυτή την ακόρεστη πείνα σου για εξασφάλιση. Θα πρέπει τότε να κοιτάξεις πώς θα δημιουργήσεις μέσα σου τη σιγουριά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία που θα χαράξετε στην σχέση σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σε ευνοήσει εσένα που ψάχνεις για σχέση ώστε η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε αγχώνουν, αλλά να είσαι βέβαιος ότι θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Βρίσκεσαι διαρκώς σε επιφυλακή, με τεταμένη την προσοχή, ώστε να πιάσεις όλα τα ερεθίσματα από τον έξω κόσμο. Είσαι έτοιμος να τρέξεις μακριά, αν δεις κάποιον να πλησιάζει ύποπτα. Το σημαντικότερο στοίχημα στη ζωή είναι να μπορέσεις να ξεδιαλύνεις μέσα στο μυαλό σου το μπερδεμένο κουβάρι του κόσμου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που ίσως σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Με όλες αυτές τις ιδέες, τις αντιλήψεις, τις εμπειρίες που έχεις και μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα που ζεις, χάνεις την επαφή με τα συναισθήματά σου. Έτσι, πρέπει να αφήσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους να γίνουν το μέτρο για να βρεις τον εαυτό σου. Μην χάνεσαι και καταναλώνεσαι σε ανούσια πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες αλλά και πως κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες χωρίς να υπάρχει λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για αυτά που θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η καρδιά παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σου. Αγαπάς με όλη σου την ψυχή και αφιερώνεσαι απόλυτα στα πρόσωπα που έχουν σημασία για σένα, ακόμα και εις βάρος του εαυτού σου. Τρέφεσαι και προσδιορίζεσαι από το αν θα σου ανταποδώσουν όλη αυτή την αγάπη. Με εξαιρετική ευαισθησία πιάνεις όλες τις διακυμάνσεις στα συναισθήματα των άλλων και εξαρτάσαι από αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις την κατανόηση σε ότι σε απασχολεί από το ταίρι σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον. Αν δεν έχεις ταίρι με την εύνοια της Αφροδίτης από τους Ιχθείς θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητα που θα έχεις θα έλξη το άτομο που θα κάνεις σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που υπήρχε μέχρι τώρα. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις σχεδιάσει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Θα πρέπει να βρεις μέσα σου το μέτρο για την προσωπική σου αξία και να μην εξαρτάσαι από την αποδοχή των άλλων. Το να δημιουργείς καινούργια πράγματα είναι ο σκοπός της ζωής σου. Θέλεις να αφήσεις τη σφραγίδα σου στον κόσμο, με τα προσωπικά σου επιτεύγματα ή με την έμπνευση που μεταδίδεις στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στην σχέση σου και σε βεβαιώνω ότι θα καταλήξεις σε πολύ καλά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα, θα αρχίσουν να κινούνται με τους ρυθμούς που θέλεις. Στον οικονομικό τομέα, αυτή την περίοδο τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αντιμετωπίζεις με επιμονή και δύναμη όλες τις αντιξοότητες, είτε πρόκειται για εξωτερικά εμπόδια είτε για την ψυχή σου. Σε κινεί μια διαρκής ανάγκη επιβεβαίωσης, που την κρύβεις από τους γύρω σου, αλλά για να βρεις την ισορροπία σου θα πρέπει πρώτα εσύ ο ίδιος να αποδεχτείς τον εαυτό σου χωρίς να πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάτι σημαντικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στην σχέση σου χωρίς να θέλεις να αλλάξεις κάτι ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά σου, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Θέλεις να είσαι προνοητικά προετοιμασμένος για οποιαδήποτε δυσκολία. Βασίζεις τη δράση σου στις πληροφορίες που παίρνεις μέσα από τις αισθήσεις και τη λογική σου. Παρόλα αυτά, αν έδινες κάπως μεγαλύτερη σημασία στη διαίσθησή σου, θα είχες μια ευρύτερη κατανόηση και για τον κόσμο και για τον ίδιο τον εαυτό σου. Και θα μπορούσες να καταλάβεις καλύτερα τις ασταμάτητες αλλαγές γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μπορεί τόσο να απορροφηθείς από το ενδιαφέρον σου για κοινωνική συναναστροφή, που να παραμελήσεις όλες τις άλλες σου ευθύνες και υποχρεώσεις. Και μάλιστα σε βαθμό ώστε οι συνέπειες να είναι καταστροφικές. Πρέπει λοιπόν να καλλιεργήσεις μέσα σου όχι μόνο τον αυτοέλεγχο αλλά και τη συναισθηματική αυτάρκεια. Να μάθεις ότι δεν χρειάζεται να γίνεσαι διαρκώς χάλια για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι. Δώσε προτεραιότητα στη δική σου ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η πορεία της θα είναι έτσι όπως την θέλετε και οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Περνάς από μια διαρκή σειρά εσωτερικών αναθεωρήσεων, καθώς απορρίπτεις το παρελθόν και ωριμάζεις. Όμως η πορεία σου δεν είναι εύκολη. Συχνά το αισθησιακό ταμπεραμέντο σου περιορίζει αυτή την αναζήτηση στο σωματικό επίπεδο, παραμερίζοντας το πνευματικό. Αναζητάς λοιπόν το δέσιμο με ένα άλλο άνθρωπο, όμως εδώ είναι που θα πρέπει να προσέξεις. Μην τον περιορίσεις, αλλά αναζήτησε και την ψυχική σύνδεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις που μπορούν να λυθούν με πολύ ευκολία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα και στις αγορές που θα κάνεις, ειδάλλως θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Νέες καταστάσεις που αναζητάς με ορθάνοιχτα μάτια, όπως και οι πληροφορίες που θα σου δώσουν καλύτερη κατανόηση του κόσμου και των ανθρώπων. Έχεις μεταδοτική αισιοδοξία, όμως η αδυναμία σου να σταθείς κάπου για πολύ καιρό σε εμποδίζει να εμβαθύνεις στα πράγματα και να αποκτήσεις όχι μόνο ουσιαστική γνώση, αλλά και ουσιαστικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις. Η μοναξιά και η στασιμότητα των ημερών τελειώνει και σε βεβαιώνω ότι τώρα που ευνοείσαι από την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου πολύ σύντομα θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg