Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου

141

Ο Δίας από σήμερα, σταματά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του και επιτέλους η τύχη είναι ολοκληρωτικά με το μέρος μας! Βάλαμε μυαλό με τις… αναδρομές των πλανητών την περασμένη περίοδο και είμαστε τώρα έτοιμοι να αρπάξουμε και να αξιοποιήσουμε σημαντικές ευκαιρίες, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Δείξε ψυχραιμία, αγαπητέ Κριέ, και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα δυσκολέψουν τη θέση σου. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πιέσει να αποφασίσεις, πριν εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διαπιστώσεις παρασκήνιο του οποίου τις προθέσεις αγνοείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές σου ευθύνες θα σε αποσπάσουν από τον αισθηματικό τομέα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αγχώνεις το ταίρι σου καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική, γιατί χρειάζεται κι εσύ λίγο να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή είναι περίοδος που ξεκινά με συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνει πολύ καλύτερη και η επικοινωνία σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Νέες δυνατότητες κάνουν την εμφάνισή τους τώρα για το ζώδιό σου και δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποιες από αυτές σε ενδιαφέρει πραγματικά να αξιοποιήσεις. Τα δώρα των άστρων δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια, γι’ αυτό φρόντισε να μην καθυστερήσεις. Η απόφασή σου και ο τρόπος που θα την υποστηρίξεις θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θα ήθελες για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες δράσης για το ζώδιό σου τον τελευταίο καιρό. Η στασιμότητα των υποθέσεών σου σε έχει κουράσει ψυχολογικά και έχεις αρχίσει να χάνεις την υπομονή σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην αφήσεις περιθώρια για συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις, τις οποίες και μπορείς να αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στον επαγγελματικό τομέα συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, γιατί και θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει καμία άλλη αναβολή στις υποθέσεις σου, αγαπητέ Καρκίνε, αρκεί να μην αφήσεις χρόνο να χαθεί σε άσκοπες προσκλήσεις. Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις θα απαιτήσουν απόλυτη προσοχή και τεράστιο ενδιαφέρον, ούτως ώστε να δρομολογηθούν οριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Άρης στο ζώδιό σου ανεβάζει τόσο τον ερωτισμό σου που σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Δεν γίνεται, αγαπητέ Λέων, να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Διάλεξε επιτέλους με ποιο μέτωπο θα ταχθείς και πάρε τις αποφάσεις σου. Είναι αδύνατον να κουβαλάς συνεχώς δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Βάλε τάξη στα πράγματα και μην επιμένεις σε μια τακτική που μέχρι σήμερα δεν σε οδηγεί παρά μόνον σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, βάλε ένα πρόγραμμα, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες συνεργασίες, γιατί αυτό θα είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για το ζώδιό σου, προκειμένου να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να τακτοποιήσεις ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει και μην περιμένεις από κανέναν να σε βοηθήσει, ειδικά τώρα που δεν χρειάζεσαι καμία ιδιαίτερη στήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε ένα μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά 

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην διστάσεις να παραδεχτείς λάθη που έγιναν μέσα στην οικογένεια και που δυστυχώς σε βαραίνουν ακόμα. Πολλές φορές την πληρώνει ο αδύναμος κρίκος που στην προκειμένη περίπτωση είσαι εσύ. Ασχολήσου με άτομα που έχουν αποδείξει τις αγνές προθέσεις τους χρόνια τώρα και μην τα απαξιώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με περισσότερη ευκολία. Οικονομικά, αρχίζεις να ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φρόντισε, αγαπητέ Σκορπιέ, το ερχόμενο διάστημα να περάσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και μην προσπαθείς να επιβεβαιώσεις καταστάσεις που αργούν να δρομολογηθούν ακόμα. Χρειάζεσαι ξεκούραση και αν την αμελήσεις θα βρεθείς προ εκπλήξεων. Απόφυγε κάθε είδους υπερβολές που επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικα

Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Τοξότη, και χαίρονται με την πρόοδό σου. Κάποιοι άλλοι όμως δείχνουν να έχουν ενοχληθεί από την ξαφνική σου άνοδο. Δυστυχώς δεν γνωρίζουν πόσο προσπάθησες για να φτάσεις ως εδώ. Αγνόησέ τους και ασχολήσου με το μέλλον που θα σε δικαιώσει ακόμα περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ό,τι ζητούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην δώσεις άλλες αναβολές. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο δεν σε ευχαριστούν. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Είναι πολύ εύκολο, αγαπητέ Αιγόκερε, να δημιουργήσεις ρήξη με κάποιο άτομο. Το δύσκολο είναι να την ξεπεράσεις και για αυτό οφείλεις να φροντίσεις τώρα. Η καλύτερη ιδέα που θα έχεις θα γίνει αφορμή για να αποκατασταθούν σχέσεις μπερδεμένες από καιρό και να επέλθει ισορροπία οριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε ο καιρός που θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις που μόνο εσύ ξέρεις και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και ξέρεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικα

Μια ευχάριστη έκπληξη προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες, ώστε να προχωρήσεις σε όλα τα επίπεδα. Φρόντισε να μην υπάρξουν υπερβολές που αργότερα δεν θα μπορούν να διορθωθούν. Τώρα είναι η ώρα να κλείσεις συμφωνίες με θετικούς για σένα όρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην έχεις άγχος. Περάστε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν, ούτως ώστε να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις κάποια φορολογικά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Κάποιο πρόσωπο στο στενό φιλικό σου περιβάλλον σε ανταγωνίζεται, αγαπητέ Ιχθύ, σε υπερβολικό βαθμό. Αγνόησε εντελώς τις προθέσεις του και μην βιαστείς να εμπλακείς σε συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Εστίασε την προσοχή σου σε ζητήματα που περιμένουν τη φροντίδα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος. Φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg