Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

58

Αυτή την Πέμπτη οι πλανήτες μας καταστρώνουν εκπλήξεις αλλά και όμορφα ξαφνιάσματα! Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, και αυτό θα μας βοηθήσει να μπορέσουμε να έχουμε σημαντικά νέα ανοίγματα, στις δραστηριότητές μας!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι πλανήτες βοηθούν το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά την προώθηση των σχεδίων σου, με ευκαιρίες που διευκολύνουν την εξέλιξή σου. Μην κοινοποιήσεις τις προσπάθειές σου πριν την ολοκλήρωσή τους. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και η επιτυχία θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα ενισχύσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα που σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες που θα προκύψουν καλό θα είναι να προσέξεις, ώστε να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Καλό θα είναι, αγαπητέ Ταύρε, να συγκεντρωθείς σε όσα συμβαίνουν και να μην αφήσεις τις υποθέσεις σου στην τύχη τους. Η κοινωνική καταξίωση που επιδιώκεις μπορεί να επιτευχθεί μέσα από τη δουλειά σου, με τρόπο πιο προσεγμένο και όχι με περίπλοκους και αδέξιους εντυπωσιασμούς. Δέξου τη συμβουλή ενός αγαπημένου ατόμου που έχει αποδείξει τις ικανότητες αλλά και την αγνότητα των προθέσεών του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Απόφυγε να συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα σε οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η υψηλή πνευματικότητά σου, αγαπητέ Δίδυμε, θα αναγνωριστεί και θα αποτελέσει την πιο ολοκληρωμένη σύσταση για το άτομό σου. Θα σε αποδεχτούν σε κύκλους που δεν περίμενες και θα προχωρήσεις σε δράσεις που σου ήταν άγνωστες στο παρελθόν. Δείξε αυτοπεποίθηση και αντιμετώπισε με φυσικότητα την είσοδό σου στη νέα σου ζωή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου από σήμερα θα πάνε καλύτερα και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές επαγγελματικές προτάσεις πρόκειται να δεχτείς. Κάνε τις σωστές επιλογές, ώστε να έχεις την επιτυχία με το μέρος σου. Στα οικονομικά σου προβλέπεται στασιμότητα. Φρόντισε σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις βελτιώνονται τώρα για το ζώδιό σου και οι νέες συνθήκες που θα προκύψουν θα οδηγήσουν σε μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Η υπερβολική κούραση που πέρασες σταδιακά θα εξασθενήσει και θα νιώσεις αισιοδοξία για το μέλλον. Μην αφήσεις τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος να σε στιγματίσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αρκεί να μειώσεις το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις της καθημερινότητας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Έχεις ήδη πάρα πολλές υποχρεώσεις. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε τα καινούργια ‘ανοίγματα’ καθώς και τις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αν καταφέρεις να ισορροπήσεις ανάμεσα σε οικογένεια και συγγενικό περιβάλλον, θα κερδίσεις ουσιαστικά οφέλη. Η διαμάχη που υπάρχει σε οδηγεί σε δύο αντίθετα στρατόπεδα, από τα οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις. Μίλα ήρεμα και αναγνώρισε το δίκιο και στις δύο πλευρές. Στο μέλλον η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει με θετικό τρόπο για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση. Όμως μην επαναπαυτείς – κάτι μπορείς να κάνεις για να χαρεί το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες καθώς και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Στα οικονομικά, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ‘ανοίγματα’.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ευκαιρίες για δράση προβλέπονται τώρα για το ζώδιό σου, οι οποίες όμως θα απαιτήσουν προσοχή, καθώς είναι πολύ πιθανό να κρύβουν κινδύνους. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα, ώστε να αποφύγεις εμπλοκές που θα σε φέρουν σε αδιέξοδο. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις με μακροπρόθεσμες συνέπειες για το μέλλον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλές υποχρεώσεις που δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στα αισθηματικά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν κάποια επαγγελματικά προβλήματα. Φρόντισε να προσέξεις τα λόγια σου, ώστε να μην φτάσουν τα πράγματα σε σημείο που δεν θα ήθελες. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για αύξηση των εσόδων σου αρχίζουν να αποδίδουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αέρας ανανέωσης έρχεται για το ζώδιό σου, σε όλα τα επίπεδα. Η ψυχολογία, η αισθητική, αλλά και η κοινωνικότητα δέχονται θετικές επιρροές. Ασχολήσου με τη βελτίωση του σπιτιού σου σε λειτουργικό επίπεδο. Κάποιες αισθητικές βελτιώσεις με μικρό κόπο μπορούν να σε ανανεώσουν ψυχολογικά. Μην παραμελείς τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η κατάσταση βρίσκεται στο απροχώρητο. Μην αφήσεις άλλα περιθώρια. Δράσε δυναμικά ώστε να βάλεις τάξη σε όσα εκκρεμούν, τώρα που οι πλανήτες δημιουργούν ευνοϊκό κλίμα για το ζώδιό σου, αναφορικά με την ολοκλήρωση των στόχων σου. Φίλοι θα σε στηρίξουν με καθοριστικό τρόπο σε ό,τι εσύ αποφασίσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, να ξέρεις ότι μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά σου σχέδια μπορεί να καθυστερούν, αλλά σύντομα θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ένα ακόμα βήμα για την ολοκλήρωση των σχεδίων σου θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο διάστημα, με τρόπο εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό. Δέξου την πλανητική προσφορά απέναντι στο ζώδιό σου, με χαμόγελο και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό της ζωής σου σε πρακτικό επίπεδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις όμορφα, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Σήμερα πρόσεξε αυτά που θα πεις και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα χρειαστεί σωστός προγραμματισμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η δυνατότητα για ένα ευχάριστο ταξίδι προκύπτει τώρα για το ζώδιό σου, στα πλαίσια του οποίου εκτός από διασκέδαση, θα υπάρξει ευκαιρία και για δράση σε άλλα επίπεδα. Δείξε θετική διάθεση απέναντι σε νέες ευκαιρίες που θα έρθουν με χαλαρό τρόπο. Συζητήσεις και νέες συμφωνίες είναι στον δρόμο σου – επεξεργάσου προσεκτικά τα δεδομένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις μια αβεβαιότητα για το μέλλον, αλλά να είσαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδά σου. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Νέες συζητήσεις και δεδομένα που θα έρθουν στην επιφάνεια θα βελτιώσουν, αγαπητέ Υδροχόε, τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα βαδίσεις για την πραγματοποίηση των επιδιώξεών σου. Κάποια άτομα που προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια θα απομακρυνθούν, συνειδητοποιώντας πως δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους. Μην ανησυχείς – δεν πρόκειται να επανέλθουν στο προσκήνιο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και που δημιουργούν εντάσεις μεταξύ σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου να αποφασίσει ποια είναι τα πραγματικά σου θέλω στη ζωή και να μην επηρεαστείς από ξένες παρεμβάσεις. Η ζωή σου ανήκει και σύντομα θα χρειαστεί να πατήσεις στα πόδια σου για να κατακτήσεις αυτά που ο φόβος δεν σου επέτρεψε το τελευταίο διάστημα. Η επιτυχία βρίσκεται στον δρόμο σου και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου.

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα αρχίσουν να προχωρούν. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg