Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

55

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε ζητήματα που πρόκειται να προκύψουν ξαφνικά. Δεν χρειάζεται να γίνουν όλα ακριβώς με τον τρόπο που είχες οργανώσει. Προσπάθησε να είσαι πιο συγκεντρωμένος στην ουσία, ούτως ώστε να κάνεις τις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Η θετική διάθεση θα βοηθήσει πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα ενισχύσει τον ερωτισμό σου και θα εξωτερικεύσεις στον σύντροφό σου συναισθήματα που θα τον κάνουν να νιώσει μοναδικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές επαγγελματικές δυσκολίες, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ούτως ώστε να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου και θα οδηγηθείς εκεί πολύ σύντομα. Αγαπημένα πρόσωπα θα χαίρονται με τις νέες καταστάσεις στη ζωή σου και θα έχεις μπροστά σου μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεχωρίσεις εχθρούς από φίλους. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, για να μην μετανιώσεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία τους. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Οι νέες συνθήκες που θα προκύψουν τώρα για το ζώδιό σου θα σου προσφέρουν μεγαλύτερες ικανοποιήσεις αλλά και ευθύνες. Εναρμονίσου με το περιβάλλον και μην χάσεις τον χρόνο σου προσπαθώντας να εναντιωθείς σε όσα προκύπτουν. Η καθημερινότητα θα γίνει πιο ευχάριστη και θα αρχίσεις να διασκεδάζεις μετά από αρκετό καιρό αποχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα σήμερα το άγχος που έχεις με άλλες δραστηριότητες και αφιέρωσε χρόνο στην προσωπική ζωή και στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στα επαγγελματικά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Θα σε απασχολήσουν κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μία τυχαία συνάντηση, αγαπητέ Καρκίνε, με κάποιο άτομο που είχες να δεις πολύ καιρό, θα γίνει αφορμή να θυμηθείς σχόλια του παρελθόντος που είχες ξεχάσει. Βάλε τάξη σε ό,τι αφορά τον κοινωνικό σου περίγυρο και μην επιτρέψεις να ανακατευτεί κανείς στις υποθέσεις σου, αν δεν θέλεις να ξαναζήσεις άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι πολύ θετικές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Τα άστρα στηρίζουν το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά τις δράσεις που ετοιμάζεσαι να πραγματοποιήσεις, και σου δίνουν εγγυήσεις επιτυχίας. Μην μοιραστείς με κανέναν ακόμα τις προοπτικές για το μέλλον – αντιθέτως, οργάνωσε με απόλυτη μυστικότητα τα σχέδιά σου και θα καταφέρεις να τα προωθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι γεγονός ότι δίνεις μεγάλη σημασία στα αισθηματικά σου. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια θέματα που μπορεί να μην επηρεάζουν εσένα και το ταίρι σου άμεσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Μην χαλαρώσεις και μην δώσεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου που μπορούν να σε επηρεάσουν αρνητικά. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Ίσως αυτή την περίοδο δεις μια οικονομική άνοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου αφορά σε μία νέα γνωριμία που πρόκειται να γίνει μέσω διαδικτύου και η οποία θα οδηγήσει σε μια επικερδή συμφωνία και συνεργασία, με μεγάλες προοπτικές μελλοντικά. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις λόγω πίεσης. Είναι πιθανόν να χρειαστούν κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου προκειμένου να ανταποκριθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει μερικά θέματα στον αισθηματικό σου τομέα να τα δεις με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν αρκετά. Τα οικονομικά σου, με πολλές προσπάθειες που έχεις κάνει, τα έχεις φέρει σε καλό σημείο. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αποκάλυψη ενός μυστικού με εντελώς τυχαίο τρόπο θα σου εξηγήσει, αγαπητέ Ζυγέ, συμπεριφορές των οικείων σου πολύ καλά μεθοδευμένες στο παρελθόν. Τίποτα δεν μένει κρυφό – έφτασε η ώρα να λάμψει η αλήθεια και οι αποκαλύψεις θα σε ευνοήσουν με δραστικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς και μην συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για τα μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια, γιατί έχεις ήδη πάρα πολλά να κάνεις. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κάποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο σε στηρίζει με καθοριστικό τρόπο. Σκέψου και παρατήρησε προσεκτικά τις συνθήκες, ούτως ώστε να μπορέσεις να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες του. Αργότερα νέες δυνατότητες πρόκειται να προσφερθούν στο ζώδιό σου και η άνοδός σου θα είναι ραγδαία. Κάνε λίγη υπομονή ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έχουν πλέον περάσει και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε στενοχωρούσαν σε ό,τι αφορά το ταίρι σου. Αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Απόφυγε επίσης να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η επιτυχία πλησιάζει για το ζώδιό σου και θα ανταμείψει πλουσιοπάροχα κάθε προσπάθεια που έκανες όλο αυτό το διάστημα. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε υποθέσεις που δεν γνωρίζεις πολύ καλά ακόμα – αντιθέτως, περιορίσου στα ζητήματα που σε απασχόλησαν πρόσφατα και στα οποία θα δοθούν θετικές λύσεις για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε μαζί κάποιες όμορφες και ερωτικές στιγμές. Αν δεν έχεις τίποτα ακόμη στη ζωή σου, αυτή την περίοδο (με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου) θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά. Δεν χρειάζεται να σε πιάνουν οι ανασφάλειες, καθώς οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα αρχίσει να ισορροπεί η κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου και με σκληρή δουλειά πρόκειται να κατακτήσεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Το πλανητικό σκηνικό θα μεταμορφώσει την καθημερινότητά σου σε μια όαση χαράς και εκπλήξεων. Μην διστάσεις να απολαύσεις όσα θα σου προσφερθούν. Τα αξίζεις άλλωστε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και πολύ τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι δυσκολίες σε έχουν καταβάλει, η ψυχολογία σου είναι σε άσχημη κατάσταση και ονειρεύεσαι με νοσταλγία το παρελθόν – κάτι που μπλοκάρει κάθε πιθανή δράση. Να είσαι βέβαιος όμως ότι το μέλλον θα δώσει ευκαιρίες στο ζώδιό σου, οπότε σκέψου θετικά και φρόντισε να αδράξεις την κατάλληλη που θα σου προσφέρει τη χαρά που σου έχει λείψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα κι εσύ αρχίζεις να ηρεμείς. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ούτως ώστε να βρεις τις σωστότερες λύσεις. Θα συνεχίσουν να αποτελούν έντονο άγχος τα οικονομικά σου. Έχει αρχίσει να ισορροπεί η κατάσταση, αλλά θα πρέπει να πάψεις να κάνεις άλλα ‘ανοίγματα’.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι πλανήτες αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι, αγαπητέ Ιχθύ, επαναφέροντας την αισιοδοξία στη ζωή σου. Όσα σε πίκραναν είναι πλέον παρελθόν και οι νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις. Οι εμπειρίες που αποκόμισες αποτελούν τη δύναμη με την οποία θα αντιμετωπίσεις τα ζητήματα που θα προκύπτουν από εδώ και πέρα, δίνοντας επιτυχείς λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σχετικά ουδέτερη η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και όμορφα με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, η κατάσταση είναι καλή. Φρόντισε να περάσεις τη σημερινή μέρα έτσι όπως έρθει, χωρίς να ασχοληθείς με καταστάσεις που μόνο προβλήματα μπορούν να φέρουν. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά σιγά να ισορροπούν.

Πηγή: oroskopos.gr 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg