Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

85

Το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου κλονίζει τις αισθηματικές σχέσεις και βγάζει στην επιφάνεια παλαιότερα προβλήματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά που πρέπει άμεσα να λυθούν, για να μην υπάρξουν σημαντικές απώλειες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η καχυποψία σου δεν σου αφήνει χώρο να παρατηρήσεις αντικειμενικά τα γεγονότα και τους ανθρώπους γύρω σου. Προσπάθησε να το μετριάσεις αυτό, για να μην επιδεινωθεί η κακή σου διάθεση. Κάποια γεγονότα που προβλέπονται για το ζώδιό σου μπορεί να αποδειχτούν ιδιαιτέρως θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, και σήμερα θα δείξεις υπευθυνότητα και θα θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Κάποια στοιχεία πρόκειται να δουν το φως της αλήθειας και να ξετυλιχθεί ένα τεράστιο κουβάρι αποκαλύψεων. Δεν θα σε αφορούν όλα, οπότε μην μπερδευτείς με λεπτομέρειες – αντιθέτως, επεξεργάσου προσεκτικά την ουσία για να βγάλεις άκρη. Οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν το συντομότερο για το ζώδιό σου, αρκεί να δείξεις καλή πρόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Καλύτερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των επαγγελματικών σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που θα σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η ανάγκη σου, αγαπητέ Δίδυμε, να διαπιστώσεις τα βασικά στοιχεία σχετικά με τη διαφάνεια μίας υπόθεσης που σε αφορά προσωπικά, θα σε οδηγήσει σε μια τολμηρή κίνηση. Μην υπερβάλεις, όμως, γιατί θα κινδυνέψεις να εκτεθείς. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να γίνουν με απόλυτη μυστικότητα και μεγάλη προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα προσπάθησε να δώσεις κι εσύ αρκετά περισσότερα συναισθήματα, ώστε το ταίρι σου να νιώσει καλύτερα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα προβλέπεται αρκετός φόρτος εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύσει. Θα καταφέρεις όμως να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην πάρεις σήμερα κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μην αφήνεις το παρελθόν να σε στοιχειώνει με τα λάθη που έγιναν. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η ευθύνη δεν ήταν όλη δική σου. Προσπάθησε να προχωρήσεις στη ζωή σου με αργά και σοβαρά βήματα, ώστε να ξεπεράσεις τα λάθη του παρελθόντος. Οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά και να οδηγηθείς στην ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν, αγαπητέ Λέων, στην πορεία για την επίτευξη των στόχων σου, θα σε οδηγήσουν στην επανεξέταση του προγράμματος και του πλάνου δράσης σου. Μην βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο που θα κινηθείς – οι καταστάσεις θα σου δείξουν από μόνες τους τον σωστό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις θα είναι αρκετά καλές στον επαγγελματικό τομέα και θα δεχτείς και προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι πλανήτες είναι αρκετά βοηθητικοί με τις εξελίξεις απέναντι στο ζώδιό σου, αρκεί να φροντίσεις κι εσύ να μην προκαλέσεις τυχόν αρνητικές συμπεριφορές φίλων και συνεργατών. Μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις καλά και πρόσεξε πολύ τα λόγια σου, καθώς και πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα με την Αφροδίτη που είναι στους Ιχθείς και σε ευνοεί αισθηματικά, θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Πάψε να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η κακή σου διάθεση θα γίνει αιτία παρεξηγήσεων και εντάσεων μέσα στην οικογένεια. Περιόρισε την εριστικότητά σου, ειδικά απέναντι σε άτομα που σε στηρίζουν και νοιάζονται για σένα. Η αναποφασιστικότητα που διακρίνει το ζώδιό σου δεν βοηθάει στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Δείξε την πρέπουσα προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά ισορροπημένα και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και καθυστερούν. Αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ανακατατάξεις και τροποποιήσεις στην καθημερινότητα προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν, προκαλώντας σου άγχος και κόπωση. Προσπάθησε να περιφρουρήσεις την ανάγκη σου για ξεκούραση και ψυχαγωγία, ώστε να μπορέσεις να διατηρήσεις την απαραίτητη ψυχική ισορροπία. Όλα θα πάνε καλά, αν δείξεις ψυχραιμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα και προβληματίζεσαι. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Μια μεγάλη ευκαιρία προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σου δώσει τη δυνατότητα να μεταμορφώσεις ολόκληρη τη ζωή σου. Εντούτοις, η αυτοσυγκράτηση που σε χαρακτηρίζει θα σε εμποδίσει να τη δεις. Μην αφήσεις τον χρόνο ανεκμετάλλευτο. Μια εξομολόγηση ενός αγαπημένου προσώπου θα σε απελευθερώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να περιορίσεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που ίσως έχεις. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη στους Ιχθείς να σε ευνοεί, σε περιμένουν τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πολύ άγχος προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Οικονομικά, θα μπεις σε μια περίοδο που θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία και θα έχεις και πολλές προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η ευαισθησία σου και η ανάγκη σου για ασφάλεια, αγαπητέ Αιγόκερε, δεν ικανοποιούνται αρκετά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ψυχική σου ισορροπία. Μετρίασε λίγο τις υπερβολικές σου απαιτήσεις και προσπάθησε να πάρεις χαρά μέσα από τα απλά καθημερινά πράγματα. Οι συγκινήσεις βρίσκονται παντού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά και να τα λες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλο που θα έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι αποκαλύψεις που προβλέπονται, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, πρόκειται να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση και να σε οδηγήσουν σε αλλαγές για τις οποίες δεν είχες προετοιμαστεί. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να οργανωθεί και να προχωρήσει στα νέα δεδομένα χωρίς φόβο και ανησυχία. Το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως θετικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις τις λύσεις που θέλεις σε πολλά θέματα της σχέσης σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα δεχτείς και κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η δυνατότητα να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου είναι πλέον γεγονός, αρκεί να μην παρασυρθείς από άσκοπες δραστηριότητες, τώρα που οι πλανήτες ευνοούν την αφοσιωμένη προσπάθειά σου. Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν τις προσπάθειές σου με όποιον τρόπο μπορούν και η ικανοποίηση πλησιάζει για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μην διστάσεις, γιατί οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο που η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε ευνοεί, ώστε να έρθουν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα σήμερα θα είναι καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ενδεχόμενες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg